Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי רוצה להקצות 70K לסופרמיני משומשת.

הרשימה הצטמצמה לרכבים הבאים:

סוזוקי סוויפט

פולקסווגן פולו

סקודה פאביה

פיג'ו 207

האם תוכלו לתת לי מידע מועיל שיוכל להכריע כמו הבדלים משמעותיים במחיר, בבטיחות, בצריכת דלק, באמינות וטיפולים או כל דבר חשוב אחר שעולה לראשכם.

כמובן שאם יש לכם אלטרנטיבה שלא מופיעה ברשימה שאתם חושבים שטובה בצורה משמעותית אני אשמח לשמוע

והיא מתעקשת שזה יהיה אוטומט. האם זה פוסל אפשרויות?

ותודה מראש לעוזרים

פורסם

אם היא לא מבצעת הרבה נסיעות בין עירוניות ארוכות אז לדעתי רכב מיני חדש נותן תמורה עדיפה וגם יהיה חסכוני יותר בתחזוקה אבל שוב זה תלוי בתוואי הנסיעה ובמספר הנוסעים.

מאלה שאתה ציינת הסוויפט מאובזרת לא רע ונראית טוב אבל היא מעט צפופה, הפולו במחירים האלה תהיה או מהדגם הקודם את דגם ה-1.4 שהוא דיי פרווה לדעתי, הפביה טובה אבל שוב במחיר הזה אתם בתפר בין דגמי ה-1.6 לבין ה-TSI שחורגים מהתקציב, ה-207 מאוד מרווחת ונראית טוב אולי עקב המבצע תצליחו למצוא רכב חדש יותר מהשאר.

בהצלחה.

פורסם

ובוא תספר לנו למה לדעתך זאת מכונית לא מוצלחת במיוחד, אני אשמח לשמוע כי תגובה כזאת ריקה לא אומרת לאף אחד שום דבר.

פורסם

שלום גיל,

לפני שאמא שלך בוחרת רכב אתה צריך לשאול אותה כמה שאלות. כמה זמן היא מתכננת להחזיק את הרכב. אם מדובר ברכב לכמה שנים טובות אז אין הכרח לבחור ברכב הסחיר ביותר.

אם היא מחפשת ברכב שישמור יחסית על ערכו וגם יגלה אמינות טובה למדי הייתי הולך על הסוויפט. בתקציב שלכם תוכלו למצוא מגוון אפשרויות משנת 2009 ועם נסועה סבירה למדי.

הפאביה גם היא אופציה מעניינת למדי. שווה לנסות לחפש את הדגם המפואר (אלגנס) והמאובזר למדי עם מנוע 1.6 ליטר.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...