Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכוון לרכוש בקרוב רכב חדש, 5 דלתות, ל-2 מבוגרים + 2 פעוטות. חשוב תא מטען גדול (עגלות וכו'), ושיהיה חסכוני בדלק.

התקציב עד 120,000

קראתי על כמה דגמים מעניינים: האיביזה פלואו, ניסאן נוט, פאביה ספייס ורומסטר, אשמח לשמוע חוות דעת עליהן (ואולי בכלל עדיף משהו אחר?)

תודה מראש!

פורסם

מה עם טויוטה ספייס ורסו והונדה ג'אז?

שתיהן דומות למדי לניסן נוט, שלדעתי היא לא אופציה משתלמת במיוחד מאחר ויש לה מנוע 1.6 סטנדרטי וגיר אוטומטי מיושן.

צריכת הדלק שלהן טובה והטויוטה מאוד מרווחת מבפנים.

פורסם

הייתי בודק את הקיה סול והסיטרואן C3 פיקאסו (שיש עליה מבצע כרגע). לדעתי הן אופציות יותר משתלמות, מאובזרות, פרקטיות וטובות בשיכלול הכללי, מאשר כל מה שביקשת לבחון.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

הC3 לשפחה קטנה בהחלט נראית אידיאלית, מאוד כדי לקפוץ לראות אותה בסוכנות.

הייתי מעדיף אותה על פני הנוט והאיביזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פוקוס?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קודם כל תודה על התשובות המהירות.

הספייס ורסו נראית מושלמת לצרכים שלי! לא ברור לי איך פספסתי אותה.

ה-C3 היתה האופציה המועדפת שלי אבל ראיתי אצל מישהו בעבודה ותא המטען נראה לי קטן מדי (לפחות פעם בשבוע בשנתיים הקרובות הוא אמור לאכלס עגלת תינוק+טיולון+תיקים). אולי כשהילדים יגדלו קצת... (אם לא יבואו עוד עד אז :))

הקיה סול גם באה החשבון אבל היא די מגרדת את התקציב שלי, אז היא בעדיפות נמוכה יותר.

• תוכן חדש...