Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בדילמה קטנה ..

כמה זמן שאני מחפש שברולט אופטרה 5 דל' התקציב שלי עמד על 27 אלף..

המחירון של שנת 2005 הוא 33 אלף

והמחירון של 2006 הוא 40 אלף

ביד 2 מוכרים אותם מתחת למחירון בכ-3-4 אלף לא יותר!!!

פתאום היום קלטתי מודעה מהאזור שלי שהרכב שנת 2006 יד 2 120 אלף קילומטר טסט לשנה נתונים נורמלים..

אבל המחיר הוא 30 אלף והוא גמיש (המחירון כמו שצויין הוא 40 ).

טוב סבבה אני מתקשר עונה לי בחור חביב הוא מתחייב למנוע גיר ושלדה

שאלתי אותו למה אתה מוכר את הרכב הוא אמר אני רוצה להשתדרג..

שאלתי אותו מתי עשית טיפול טיימינג הוא אמר שלפני שנה אצל חבר שלו שהוא מוסכניק אין קבלות ואי אפשר לדעת

השאלה שלי אם העיסקה הזאת נראית טובה?(הוא רוצה מחיר אחרון 27! שהמחירון שלו 40! כל המודעות שיש ביד 2 מוכרים אותם גג 35 אלף)

שאלה נוספת אם אני לוקח את הרכב לבדיקה הם יוכלו להגיד לי מתי בוצע טיפול טיימינג?

סליחה על החפירה ותודה :)

פורסם

רוב הסיכויים שנפלת על סוחר. צא מנקודת ההנחה שלא בוצע טיימינג בכלל והקילומטראז' שמופיע על הצג אינו אמיתי.

ולא, במכון בדיקה לא יוכלו להגיד לך מתי (אם בכלל) הוחלף הטיימינג וכמה קילומטרים באמת עבר הרכב.

נ.ב - שברולט אופטרה, איך שלא תהפוך את זה, זאת לא עסקה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשר למה שהבחור מעלי אמר בקשר לאופטרה- מסכים בהחלט.

בקשר לעיסקה- הוא כנראה המוכר הריאלי היחיד אם מבקש מחיר כזה, וכל השאר 3-4 פחות ממחירון.

האופטרה אינו רכב סחיר , לכן הפחתה כזו היא ריאלית, וייתכן כי הרכב אכן טופל אך המוכר רוצה מכירה מהירה ולא למשוך את זה שנה.

בכל מקרה, חובה לבדוק את הרכב במקום שתבחר (כמובן אם החלטת שאופטרה זה הבחירה שלך).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
רוב הסיכויים שנפלת על סוחר. צא מנקודת ההנחה שלא בוצע טיימינג בכלל והקילומטראז' שמופיע על הצג אינו אמיתי.

ולא, במכון בדיקה לא יוכלו להגיד לך מתי (אם בכלל) הוחלף הטיימינג וכמה קילומטרים באמת עבר הרכב.

נ.ב - שברולט אופטרה, איך שלא תהפוך את זה, זאת לא עסקה טובה.

קילומטרז אפשר לבדוק לא?

רגע מה רע שהרכב מסוחר? אני לוקח אותו לבדיקה..ואם יצא תקין אז הרווחתי 13 פחות מהמחירון! לא שווה?

פורסם

קילומטראז' אי אפשר לבדוק. אפשר לבדוק מה הופיע שנה שעברה בטסט, אפשר לבדוק מה מופיע בהיסטוריה של המוסך ואפשר גם לחפש סימנים לבלאי מוגבר בנקודות מסוימות ברכב. אבל זאת לא בדיקה מדויקת, זאת בדיקה שתיתן לך הערכה. ואף אחת מהבדיקות האלו לא מתבצעות במכון בדיקה.

אין שום בעיה מרכישה מסוחר אבל אתה כל הזמן חייב לזכור שסוחר קונה רכב בזול ומוכר אותו ביותר תוך כדי מקסום הרווחים. האינטרס שלו בעסקה הזאת הוא אחד - למכור לך את הרכב בכמה שיותר כסף. אם הסוחר מוכר לך את האופטרה ב-13 אלף מתחת למחירון הוא כנראה קנה אותו בהרבה פחות. עכשיו אתה צריך לשאול את עצמך למה הרכב הזה הגיע לסוחר והבעלים המקורי שלו הסכים להפסיד הרבה כסף על התיווך של המוכר. אולי זה בגלל שלא היה לו כוח להתעסק עם המכירה ואולי זה בגלל שהרכב אחרי תאונה קשה + מנוע גמור + לשלשת ציפורים על הגג. רק תזכור שלסוחר אין שום אינטרס לספר לך את האמת.

פורסם
קילומטראז' אי אפשר לבדוק. אפשר לבדוק מה הופיע שנה שעברה בטסט, אפשר לבדוק מה מופיע בהיסטוריה של המוסך ואפשר גם לחפש סימנים לבלאי מוגבר בנקודות מסוימות ברכב. אבל זאת לא בדיקה מדויקת, זאת בדיקה שתיתן לך הערכה. ואף אחת מהבדיקות האלו לא מתבצעות במכון בדיקה.

אין שום בעיה מרכישה מסוחר אבל אתה כל הזמן חייב לזכור שסוחר קונה רכב בזול ומוכר אותו ביותר תוך כדי מקסום הרווחים. האינטרס שלו בעסקה הזאת הוא אחד - למכור לך את הרכב בכמה שיותר כסף. אם הסוחר מוכר לך את האופטרה ב-13 אלף מתחת למחירון הוא כנראה קנה אותו בהרבה פחות. עכשיו אתה צריך לשאול את עצמך למה הרכב הזה הגיע לסוחר והבעלים המקורי שלו הסכים להפסיד הרבה כסף על התיווך של המוכר. אולי זה בגלל שלא היה לו כוח להתעסק עם המכירה ואולי זה בגלל שהרכב אחרי תאונה קשה + מנוע גמור + לשלשת ציפורים על הגג. רק תזכור שלסוחר אין שום אינטרס לספר לך את האמת.

כל רכב שמוריד 6-13 מהמחירון הוא סוחר או שעבר תאונה רצינית??

נהיה יותר חכמים בבדיקה אם יוצא הכל תקין מנוע גיר ושילדה שווה קניה?

פורסם

לפני שאתה ניגש לבדיקה,

תיקח מהבחור רישיון הרכב, תשווה את שם הבעלים לת.ז. של המוכר ,

תראה, ממתי הוא הבעלים של הרכב.

אם זה חודשיים-שלושה, תחפש תו סוחר ותהיה בטוח שבשנה שעברה הוא לא עשה טיימינג אצל החבר, כי הרכב עוד לא היה ברשותו.

אם שם המוכר והבעלים הרשומים ברישיון הרכב לא זהים, תסתובב , תחזור הביתה ותתחיל לחפש רכב אחר.

אם הוא עשה טיימינג אצל חבר ללא קבלה, אז גם לא תראה ממנו קבלות מהטיפולים האחרים, ולא תוכל לאמת את הקילומטראז'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אגב, מי הבעלים הראשונים של הרכב? פרטי/ליסינג/השכרה?

זה כבר יכול לשנות את ה"מחירון" בצורה מאוד משמעותית למטה..

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
אגב, מי הבעלים הראשונים של הרכב? פרטי/ליסינג/השכרה?

זה כבר יכול לשנות את ה"מחירון" בצורה מאוד משמעותית למטה..

יכול להיות ! יש כמה שמוכרים מליסינג במחירים האלה

איך אפשר לדעת שהרכב היה ליסינג רשום ברשיון רכב? איפה זה מופיע בדיוק?

פורסם

ברכבים ממודל 2006 עבר של ליסינג לא מופיע ברישיון. רק במשרד הרישוי תוכל לבדוק זאת.

פורסם

בקיצור, אני חושב שיש פה מספיק נורות אדומות ע"מ שתעזוב את הרכב הזה במנוחה.

בין כה וכה, אופטרה זה ממש לא רכב ששווה להתפשר בשבילו על קבלות, טיפולים, וכ'ו. יש מספיק רכבים הרבה יותר טובים באותו מחיר, אולי אפילו קצת פחות.

מה לגבי, נניח, קליאו או 206? את ה206 שלי, שנת 2001, קניתי ב23.5K.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
ברכבים ממודל 2006 עבר של ליסינג לא מופיע ברישיון. רק במשרד הרישוי תוכל לבדוק זאת.

פשוט להתקשר אליהם ולתת להם מס' רכב והם יגידו לי בפלא'?

פורסם

לא, תצטרך לגשת למשרד הרישוי עם הבעלים.

בכל מקרה - מעטים האנשים שרכשו אופטרה בחברה. בדגם 5 דלתות, ייתכן שיש מדגם מייצג יותר של פרטיים.

עם זאת - העובדה שאנשים מורידים רק 10% מהמחירון ב-YAD2 לא אומרת שהם גם מוכרים במחיר הזה. ממש לא.

הרכב נמכר סביבות 20-30% מתחת למחירון, די אוטומטית כי הרוב יוצאות ליסינג והשכרה. אח"כ יש עוד הורדות כי זה רכב לא סחיר בכלל, שתיין דלק כרוני שאנשים לא אוהבים אותו.

אז קח בחשבון שאתה יכול להיות חוצפן וגם למצוא אחת מטופלת וגם להציע מחירון מינוס 20% למי שמוכר. אל תתבייש לנדנד, אנשים בסוף מבינים שזה השוק של הרכב הזה ומוכרים. תאמין לי שבטרייד אין למיניהם הם לא יקבלו מחירון מינוס 20%, אלא מינוס 40%.

פורסם

זה שהמחיר נמוך מדי לא צריך להפחיד אם האוטו טוב ואין חורים בהיסטוריה.השוק היום הוא של הקונים ויש הזדמנויות.

עכשיו קנתה בתי אלמרה 2006 ב-22 עם 200000 ק"מ שהיתה שנה וחצי בהשכרה וארבע אצל מרצה צעיר באונ. העברית. אוטו מצוין בכמעט חצי מחירון.

זה שהוא מסוחר היה פוסל אותו על הסף בעיני.

• תוכן חדש...