Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חמי מעוניין להחליף רכב ומתלבט בין קניית ביואיק לה קרוס חדשה הכי מפוארת עם תוספות כך שמחירה הסופי הוא באזור ה 300 אלף ש״ח לבין קניית מרצדס S500 מודל 2008 יד ראשונה במחיר זהה.

יש לציין כי מעניינת אותו נוחות הרכב והפינוקים שיש לו להציע מאשר הביצועים של המנוע. הרכב גם לא צפוי לנסוע הרבה אלא כארבע פעמים בשבוע באזור המרכז לנסיעה לא יותר מחצי שעה לכל כיוון.

מה ניתן לומר מבחינת קלקולים? שמירת ערך? ביטוח וכדומה

תודה רבה

ירון

פורסם

עם כל הכבוד מקומה של המרצדס במקומה,אך רכב כזה כמשומש וללא אחריות קצת מרתיע,כל טיפול,נזק בליגה אחרת מבחינה כלכלית,המרצדס עשירה מאוד באבזור וטכנולוגיה,מעבר לזאת הרכב גדול מאוד,אחזקה יקרה.

אני הייתי בודק אלטרנטיבות אחרות כגון רכב חדש בתקציבו או משומש צעיר יותר,האמת זאת לא צעירה מהS המדוברת אבל היא נראית מעולה

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=42e3569242bd0d8fc41905b17b4245a20f2&SubCatID=1

פורסם

המרצדס בליגה אחרת עם כל הכבוד לביואיק.

אפשר למצוא S קלאס עם ק"מ נמוך ובמצב טוב. האנשים שנוהגים במכוניות האלה בדר"כ מעל גיל 50 ורק משייטים להנאתם.

אולי כדאי לו להתקדם שנה בשנתון ולקחת S350. יש מס' רכבים כאלה ביד 2 שעברו רק 20-30 אלף ק"מ.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=1&ModelID=24&SubModelID=1409&FromYear=2008&UntilYear=2008&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

פורסם

כמו שכתב קודמי - המרצדס, גם כמשומשת, היא ליגה אחרת לעומת הביואיק (הטובה כשלעצמה).

אלא, שהליגה האחרת היא גם במחירי האחזקה השוטפת והטיפולים, ולא לשכוח - מחירי הביטוח (מציע לחמך לברר את עלות הביטוח המקיף למרצדס, זה עלול להוריד אותו מהעניין).

אני לא נכנס לחמך לכיס, אבל כשאלה למחשבה - אם הרכב אמור לנסוע (כך כתבת) 4 פעמים בשבוע, ונסיעות לא ארוכות, לא כדאי לבחור רכב עם עלויות אחזקה שפויות יותר וללא ירידת ערך היסטרית ?

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
עם כל הכבוד מקומה של המרצדס במקומה,אך רכב כזה כמשומש וללא אחריות קצת מרתיע,כל טיפול,נזק בליגה אחרת מבחינה כלכלית,המרצדס עשירה מאוד באבזור וטכנולוגיה,מעבר לזאת הרכב גדול מאוד,אחזקה יקרה.

אני הייתי בודק אלטרנטיבות אחרות כגון רכב חדש בתקציבו או משומש צעיר יותר,האמת זאת לא צעירה מהS המדוברת אבל היא נראית מעולה

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=42e3569242bd0d8fc41905b17b4245a20f2&SubCatID=1

מכיר את הבעלים במקרה , לפותח השרשור אוטו מלוקק כזה לא תפגוש הרבה זמן .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

קח בשחבון שמקרה של תקלה במרצדס אתה תצטרך להוציא המון!! כסף.

אם אתה מחפש רכב גדול ויוקרתי, הייתי הולך דווקא לאופציה של אאודי A6 או E CLASS שנת 2010ץ

פורסם

אפילו בהנחה כי הוא יכול לעמוד בעלות הדלק (המכובדת למדיי), עלות הביטוחים (ממש לא נמוכה ולעיתים לא זמינה לרכבים מסוג/דגם זה) וירידת הערך (המטורפת, אי אלו עשרות אלפי ש"ח לשנה) של ה S קלאס הייתי מציע לו להמנע ממנה.

עלות התיקונים ל S קלאס היא הזוייה לחלוטין. סתם לדוגמה, עלות מתלי האוויר היא כ 15 אש"ח (ולדברי המוסכניך מיובאים מירדן ולא נירכשים ב"כלמוביל"), והמחיר לכסא לא הגיוני בעליל. אע"פ שמדובר במרצדס היא עדיין מתקלקלת והעלות הלא צפוייה שלהם יכולה להגיע למחיר של משפחטומטית משומשת במצב טוב.

לטעמי, ברכישת רכב יוקרה משומש יש להקצות כ 20% לפחות מסכום הרכישה לתיקונים ותחזוקה מונעת.

פורסם

כפי שכבר אמרו מעלי-עלות החלפים ברכב יוקרה יכולה להגיע למחירים מאוד גבוהים

לרכב מלא מערכות אלקטרוניות שונות שגם עלולות להתקלקל ותיקונן יעלה הון (נסעתי מספר פעמים בS500).

למרות הפיתוי שיש לכאורה ברכב יוקרה הייתי ממליץ לך להימנע ממנו ולקנות לה קרוס חדשה או מרצדס קטנה יותר שפחות עמוסה בטכנולוגיות E CLASS.

וכפי ששמת לב המחירון-הרכב עולה חדש קרוב למיליון ש"ח והוא איבד כמה מאות אלפים ב4 שנים.

בהצלחה!(מצטער על הבלאגן)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אין ספק שהאחריות של רכב חדש שווה המון

אך בכל זאת s class זה רכב בהחלט מדהים , טיפולים שוטפים לא הייתי מתקרב ליבואן אלה למוסך שמתמחה -מוסך הסמל בראשון מה שיוזיל לך את העליות בצורה משמעותית , כמו כן נגישות לחלקים מחול תוזיל משמעותית את עלות השוטפת

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם

MB500, את הסיפור של מתלי האוויר ב 15 אש"ח המיובאים מירדן שמעתי מטוני (ממוסך הסמל) לפני כשנתיים. (עמד אז רכב כזה בחצר המוסך זמן רב והסתקרנתי מדוע הוא לא מטופל)

ד"א הגישה של מוסך מתמחה והזמנת חלקי חילוף מחו"ל תוזיל יחסית את עלות התיקונים, אך עדיין עלות התיקונים המוחלטת גבוה מאוד.

פורסם

בוא נוציא לרגע מהמשוואה את עלות האחזקה, הטיפולים והתיקונים.

המכוניות האלה בכלל לא באותה הליגה. פאר גרמני מול רכב אמריקאי ממוצע(אינו מוגדר כרכב פאר כמו קאדילק).

אפשר גם "להתפשר" על E קלאס, BMW סדרה 5 אולי ג'יפ כמו:Q7, אינפיניטי FX.

פורסם

זה לחלוטין עניין של פינוק. בניגוד לקודמיי אני לא חושב שבתנאים המדוברים יש סכנה מוגזמת ברכישת ה-S500, בהנחה והרכב המדובר שמור ומטופל, במצב טוב וכל מערכותיו עובדות כראוי.

ירידת ערך - אולי המרצדס תפסיד קצת יותר, אבל מחיר הרכישה דומה ולכן ההפרש לא יהיה גדול (כלומר - שתיהן יסבלו מקיצוץ של כמה עשרות אלפים בשנה).

עלויות אחזקה - למעט נושא הביטוח שדורש בדיקה, בנסועה כה נמוכה אני בספק אם יהיו הבדלים גדולים באחזקה של שתי המכוניות. מדובר הרי ב-800 ק"מ בחודש ככל הנראה - לא משהו שיגרום נזק מופרז לכיס מבחינת צריכת דלק או טיפולים שוטפים.

תקלות - זה כבר עניין אחר. אין מחלוקת שבמרצדס הן תהיינה יקרות, לעומת אפס עלויות בביואיק בשנים הראשונות עקב האחריות. אבל שוב, בנסועה כה נמוכה הסיכוי לקלקולים לא גדול.

וכמובן, חשוב מאוד לציין שה-S קלאס היא שבע רמות מעל הביואיק. אם הוא לא מרגיש את זה, אז שיקח את האמריקאית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...