Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

אנחנו מחפשים לאמא רכב חדש מהחברה, כיום היא נוהגת על פיאסטה החדשה 2010, אמא חושבת שהגיע הזמן להתקדם,

אני לא כלכך בטוח שכיום קיימת אופציה טובה יותר מהפורד, אבל בכל זאת אשמח לנסות.

החולשה של הפיאסטה הייתה המנוע והגיר שעוד יותר סירס אותו, באוטו החדש הייתי מחפש מנוע יותר נמרץ עד כמה שאפשר, אם אבזור די נכבד יחסית לקטגוריה, בטיחות גם חשובה אבל אני מניח שכל סופרמיני חדשה תיהיה בטוחה כיום.

האם יש אלטרנטיבות טובות יותר מהפיאסטה היום?

מאד אשמח להמלצות מענינות.

יש להוריד את האיביזה (יש לנו כזאת בבית) וגם הייתי שמח להמנע מלקנות רכב מצמפיון כיום.

תודה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

חבל כי הסופר מיני שמצויידות במנועי TSI כמו הפאביה והפולו עונות הכי טוב לדרישות שלך.

אלטרנטיבות:

1. יאריס החדשה - לא עונה לכל הדרישות, אבל רכב טוב.

2. הונדה גאז' הייבריד - יתרון עצום בדמות חסכון בדלק וכמובן הסחירות הנהדרת של הגאז'.

3. I20 מאובזרת - בין המאובזרות בקטגוריה, עם סאנרוף, חיישני לחץ אוויר בצמיגים וכו'...

פורסם

מה ז"א להתקדם? אם תזמין היום פיאסטה חדשה מהחברה היא תהיה זהה לזו של אימך.

קשה מאוד למכור היום סופר מיני משומשת מהשנתונים האחרונים במחיר שקרוב למחירון ובכלל, אם אתם מתכוונים לקנות חדשה בסכום של 110K צפו להוצאה של מינימום 40K.

אני לא רואה שום רכישה של סופר מיני חדשה ששווה את התוספת הזאת.

אני נוהג מזה כשנתיים על פיאסטה החדשה ואין שום הבעיה עם המנוע והגיר, איזה עיתונאי רכב מתחכם כתב פעם את הקשקוש הזה ומאז כולם חוזרים אחריו כמו תוכי.

בכלל הביטוי "הגיר מסרס את המנוע" הוא אחד הקלישאות הכי מאוסות וחבוטות של עולם הרכב בארץ.

פורסם

מאוס מאוס, אבל נכון בהמון מקרים!

הפיאסטה מכונית נהדרת, אבל היא עצלה בגירסת ה1.4 אוטומט.

תנהג בסיריון, ג'אז, I20 והרכב יותר זריז ומרגיש הרבה יותר זריז.

פורסם

גם אני חושב שההחלפה קצת מיותרת.

ההצעה שלי היא הריו החדשה, הביצועים לא להיט גם אצלה אבל היא מאובזרת ביותר ונמכרת ב-102 אלף שקלים, לדעתי דיל לא רע בכלל.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התשובות, יש לי אפשרות לקבל מחירון מלא על הרכב ומכאן נובעת ההתלבטות האם להוסיף ולקנות משהו חדש,

אני גם חושב שאין טעם להחליף אבל אמא שלי רוצה ללכת על ההזדמנות מכיון שהיא מפחדת שלפורד תיהיה ירידת ערך משמעותית בגלל הדגם שנמכר ב 75 אלף ש"ח (הסברתי לה שרכב זאת לא השקעה)

לצערי אני לא מוצא רכב שאני מתחבר אליו, אני ממש אוהב את הפיאסטה ומאד חבל לי שהיא רוצה להחליף,אבל בכל זאת הרכב הוא שלה.

מה את חושבים על ה i25 ?

לגבי ה i20 אני בטוח שהפיאסטה טובה ממנה כמעט בכל פרמטר לכן גם היא לא באה בחשבון,

הג'אז יקרה.

מה שמשאיר אותנו עם הקאיה ריו, יאריס וה I25

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בתקציב הזה באמת לא תמצאו שדרוג משמעותי.

אולי רכב VAG עם מנוע הTSI אך מהם אתה רוצה להימנע.

מיני ONE אוט' תהווה שדרוג אך מתומחרת באזור ה120K.

אולי מיטו שמחירה 130K, פיאט 500 בגרסת ה-1.4 מתומחרת 120K.

פורסם
תודה על התשובות, יש לי אפשרות לקבל מחירון מלא על הרכב ומכאן נובעת ההתלבטות האם להוסיף ולקנות משהו חדש,

אני גם חושב שאין טעם להחליף אבל אמא שלי רוצה ללכת על ההזדמנות מכיון שהיא מפחדת שלפורד תיהיה ירידת ערך משמעותית בגלל הדגם שנמכר ב 75 אלף ש"ח (הסברתי לה שרכב זאת לא השקעה)

לצערי אני לא מוצא רכב שאני מתחבר אליו, אני ממש אוהב את הפיאסטה ומאד חבל לי שהיא רוצה להחליף,אבל בכל זאת הרכב הוא שלה.

מה את חושבים על ה i25 ?

לגבי ה i20 אני בטוח שהפיאסטה טובה ממנה כמעט בכל פרמטר לכן גם היא לא באה בחשבון,

הג'אז יקרה.

מה שמשאיר אותנו עם הקאיה ריו, יאריס וה I25

אני עם היאריס והריו, ה-I25 בדגם ה-1.4 לא מצטיינת בשום דבר ובלי גלגלי המגנזיום הגדולים היא גם לא נראית משהו, דגם ה-1.6 מציע תמורה טובה משמעותית והתוספת למחיר לא נוראית אבל צריכת הדלק שלכם תגדל דיי משמעותית לדעתי ואם אין צורך ברכב גדול וחזק יותר אז הריו האצ'בק מציעה תמורה עדיפה בעשרת אלפים שקלים פחות.

פורסם

תוסיפו גם את האפסילון לרשימה.

מבחינת אבזור והרגשת יוקרה היא מצוינת. מתאימה גם מבחינת מחיר ותתן לה רכב שאין לאף אחד.

צריך לעשות נסיעת מבחן ארוכה יחסית כדי לוודא שמתרגלים לצליל המוזר של המנוע.

• תוכן חדש...