Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מבקש ייעוץ ברכישת רכב עבורי, בן 18, אני נהג כבר ארבעה חודשים ועד היום נהגתי ברכב של אמי, אך לא רק היא משתמשת בו אלא גם אחותי, וקשה להסתדר עם רכב אחד עבור 3 אנשים.

החלטתי לבדוק את האופציה ואולי לרכוש רכב מכספי עד 5000 ש"ח.

ועם כל העדיפות לאוטומט, נראה לי שאצטרך להתפשר על ידני בעקבות צריכת הדלק, הטיפולים ומחירי התקלות (בעז"ה שלא יהיו).

הנסיעות הן כמובן בעיר, 7-10 ק"מ ביום.

אני מקווה שיהיה ניתן להתייחס בתקציב הזה להעדפותיי, שהן:

- אני חושב שהכי חשוב בטווח המחיר הזה הוא האמינות, קראתי באשכולות אחרים של תקציבים כאלה שאנשים כותבים שבמחיר כזה אין מה לדבר על אמינות, אבל אני מאמין שאפשר למצוא רכב שטופל היטב ויוכל להחזיק כמו שצריך בשנים הקרובות.

- עדיף שנתון כמה שיותר גבוה (אם ניתן 99-01) ומראה כמה שיותר מודרני, הן חיצונית והן פנימית (אהבתי את העיצוב של הסקסו).

- צריכת דלק טובה מכיוון שאני אשלם על הדלק ולא רוצה שהוא יקשה עליי.

רכבים שראיתי והתעניינתי, אבל רוצה לשמוע חוות דעת חד משמעית עליהם מבחינת אמינות, אחזקה וטיפולים:

- פורד פיאסטה.

- סיאט איביזה.

- סיטרואן סקסו.

- פיאט פונטו.

תודה רבה לעוזרים. :)

*אגב, אל תתייחסו אם יש אשכולות נוספים עם הניק הזה, המשתמש הזה שייך לעוד מישהו.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקציב מאד מוגבל, כך שאני בספק שתמצא במחיר הזה שנתון 99-00 במצב טוב.

הייתי בודק סיטרואן AX שנת 97 (לאחר מכן הסקסו החליפה אותה) וכמובן מחפש את השמורה ביותר עם הקילומטראז' הנמוך ביותר שניתן למצוא.

הAX, על מגוון אפשרויות המנועים שלה, אמורה להיות חסכונית (במיוחד שנוהגים חסכונית :wink:).

לגבי האמינות, זה תלוי על איזה רכב ספציפית נפלת, גם רכבים חדשים מהחברה לעיתים מגיעים עם צרות מראש (מניסיון אישי).

בהצלחה.

כבר חתמתי...

פורסם

סך הכול האופציה שנתת הם הגיוניות לתקציב הזה,חשוב להקפיד בכאלה מחירים על רכב עם טסט כמה שיותר ארוך,וכדאי לקחת אותו למוסך לבדוק שאין דברים חריגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לשניכם. את ה- AX אני לא אוהב והיא גם ממש מכוערת.

אהבתי את מסקסו ואת הפיאסטה. גם האיביזה לטעמי.

בנוסף לאלה, מה אתם אומרים על הסיריון?

תודה.

פורסם
אהלן,

אני מבקש ייעוץ ברכישת רכב עבורי, בן 18, אני נהג כבר ארבעה חודשים ועד היום נהגתי ברכב של אמי, אך לא רק היא משתמשת בו אלא גם אחותי, וקשה להסתדר עם רכב אחד עבור 3 אנשים.

החלטתי לבדוק את האופציה ואולי לרכוש רכב מכספי עד 5000 ש"ח.

ועם כל העדיפות לאוטומט, נראה לי שאצטרך להתפשר על ידני בעקבות צריכת הדלק, הטיפולים ומחירי התקלות (בעז"ה שלא יהיו).

הנסיעות הן כמובן בעיר, 7-10 ק"מ ביום.

אני מקווה שיהיה ניתן להתייחס בתקציב הזה להעדפותיי, שהן:

- אני חושב שהכי חשוב בטווח המחיר הזה הוא האמינות, קראתי באשכולות אחרים של תקציבים כאלה שאנשים כותבים שבמחיר כזה אין מה לדבר על אמינות, אבל אני מאמין שאפשר למצוא רכב שטופל היטב ויוכל להחזיק כמו שצריך בשנים הקרובות.

- עדיף שנתון כמה שיותר גבוה (אם ניתן 99-01) ומראה כמה שיותר מודרני, הן חיצונית והן פנימית (אהבתי את העיצוב של הסקסו).

- צריכת דלק טובה מכיוון שאני אשלם על הדלק ולא רוצה שהוא יקשה עליי.

רכבים שראיתי והתעניינתי, אבל רוצה לשמוע חוות דעת חד משמעית עליהם מבחינת אמינות, אחזקה וטיפולים:

- פורד פיאסטה.

- סיאט איביזה.

- סיטרואן סקסו.

- פיאט פונטו.

תודה רבה לעוזרים. :)

*אגב, אל תתייחסו אם יש אשכולות נוספים עם הניק הזה, המשתמש הזה שייך לעוד מישהו.

דייהו רייסר הרבה יותר זול ,פחות ממחצית ,אמין ומהנה .

חלקים בתפזורת בכל מקום.

פורסם

תודה, הסתכלתי על הדייהו, נשמע מפתה אבל לא כ"כ אהבתי אותה.

יש לי שאלה נוספת בעניין, כדאי במחיר הזה לשדרג עוד קצת ולקנות אוטומט?

מה הסיכונים? הבדלי הצריכה?

תודה. :)

פורסם

לא חושב שבתקציב שלך אתה יכול לפסול על בסיס יופי או על בסיס כמה שהפח שמור וללא דפיקות.

אני דווקא הייתי מחפש רכב עם שנתון גבוה וצבע שרוף לגמרי - מה שמעניין אותך זה שהוא ייסע ולא עד כמה הוא ירשים בחורות (אלא אם כן טעיתי במטרות שלך).

תוסיף לחיפושים שלך גם סקודה פליסיה ופיאט בראבה משנתונים 97-8.

פורסם

אם בראבו אז רק 1400 ולא 1600 (מנוע אמין הרבה יותר). הפליסיה היא אפשרות טובה גם כן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תודה, הסתכלתי על הדייהו, נשמע מפתה אבל לא כ"כ אהבתי אותה.

יש לי שאלה נוספת בעניין, כדאי במחיר הזה לשדרג עוד קצת ולקנות אוטומט?

מה הסיכונים? הבדלי הצריכה?

תודה. :)

לא די להסתכל ,צריך להחזיק בה 100K קילומטר על מנת להבין כמה היא טובה ,הידנית .

העתק מוצלח של הקדט האגדתית

פורסם

תעשה כמוני,

קניתי ניסאן סאני ב4 אלף שקל... ואני רק נהנה מאז :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

קראתי באחד האשכולות כאן שמישהו צעיר שאל על פיליסיה ולא המליצו לו עליה מכל מיני סיבות.

מה אתם אומרים על:

- פיג'ו 306.

- פיאט בראבה.

ועל איזה עוד אופציות אמינות תוכלו להמליץ?

ולשאלתי מהתגובה הקודמת, מה הסיכונים בקניית אוטומט?

פורסם
תעשה כמוני,

קניתי ניסאן סאני ב4 אלף שקל... ואני רק נהנה מאז :)

אם הסאני ידנית זה עסק טוב ללא ריזיקות גדולות

עדיין כפול ויותר במחיר הבסיס מדייהו רייסר ,שלה זמינות חלפים פנטסטית , (ידנית)

• תוכן חדש...