Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחיפושיי אחר רכב משומש לקנייה, נתקלתי בחברה להשכרה בשם בלו-סקאי (blue sky) שגם מוכרת רכבים.

זו חברה יחסית קטנה (לעומת שלמה סיקסט, AVIS).

רציתי לדעת אם מישהו בעבר קנה מחברה זו ומכיר אותם, כמה אפשר לסמוך עליהם וכיוצא בזה.

פורסם

לא יודע לגבי קניית רכב אצלם, אבל אני יכול להעיד שהשכרנו רכב אצלם פעמיים (פיג'ו 207, פיאט 500) והרכבים היו נקיים ובמצב מצוין. שתי הפעמים היו בסניף חיפה.

אם המכירה שלהם דומה להשכרה, המצב אמור להיות טוב.

פורסם

לא מכיר את החברה הקטנה הזו אבל סתם תמהתי: נגמרו כבר המכוניות של החברות הגדולות? קפוץ למגרשים של הגדולות בענף, תראה שם אלפי מכוניות שרק מחכות שתרכוש אותן עם אלף ואחת הטבות. אני הייתי סומך יותר על אלה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...