Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 70 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראיתי שיש כמה נושאים דומים לזה אבל עדיין החלטתי לפתוח :roll:

בכל מקרה הסיפור הוא שיש לי בערך 70 אלף ואם צריך אפשר לחרוג קצת.

בגדול אני דיי התלהבתי מהרכב Kia RIo החדשה ונכון שזה מעבר לתקציב אבל התלהבתי מהעיצוב ומכל העניין של ה Bluetooth

ובעיקר מהעיצוב.

בכל מקרה אני מחפש רכב לא גדול וגם אמין והעיצוב למרות שזה שיטחי והכל, עדיין יש ערך מוסף בשבילי :oops:

גם התעניינתי בסוזוקי סוויפט אבל לא יודע, נראה לי רכב לנשים כזה (למרות שיש את העיצוב החדש שנראה נחמד יותר)

כמובן שהעיצוב זה לא הכל.

בכל מקרה מבולבל כבר :shock:

יש גם את עניין הביטוח בגלל שאני נחשב לנהג צעיר (בן 23) אז גם לזה יש חשיבות כי הבנתי שהביטוחים יקרים יותר בטווח גילאיים הזה.

אה, וכמו כן זה רכב ראשון שלי והנסיעה היא יותר עירונית-אזור ת"א, פתח תקווה וכו'.

מקווה שיש מספיק פרטים.

תודה מראש

פורסם

במסגרת התקציב שלך נמצאת הרנו קליאו שהיא מאוד חביבה עליי,

מכלולים פשוטים שהוכיחו אמינות בעבר, בטיחותית, נוחה, הגיר נעים לדעתי לתפעול, מאובזרת לא רע בכלל.

בחריגה כמובן ניתן לקבל את הפיאסטה ואת הריו עליה דיברת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי,

קודם כל תודה על התגובה.

וראיתי שיש המון סוגי קליאו, הכוונה ל קליאו 3? ככה זה מוצג ביד 2 לפחות

ומבחינה של טיפולים זה רכב אירופאי לא?

לא עדיף רכב יפני ? שהחלקי חילוף זולים יותר?

פורסם

שלום,

הקליאו שמוזכרת כאן נקראת קליאו 3. חדשה כזאת נמכרת כיום בקצת יותר מ-70 אלף ש"ח, עם גיר ידני ומנוע 1200 סמ"ק. מדובר ברכב מאוד בטיחותי, נוח ומרווח. אינני חושבת שבגלל שמדובר ברכב אירופאי הוא יקר יותר לאחזקה מרכב יפני. ההבדלים היום אינם גדולים לרוב.

יש מקרים לכאן ולכאן ואפשר להצביע על רכבים יפנים שהם יקרים יותר לאחזקה מרכבים אירופאים ולהפך, כל מקרה לגופו.

קיה ריו החדשה היא מכונית נהדרת אבל היא מעט יקרה יותר. הגרסה הידנית שלה עולה בערך 80 אלף ש"ח והאוטומטית יקרה עוד יותר. סוזוקי סוויפט חדשה גם היא יקרה יחסית ומחירה עומד בסביבות ה-100 אלף ש"ח. בסביבות ה-70 אלף ש"ח תוכל למצוא את הדגם הקודם של הסוויפט, מודל 2009 ואולי 2010. מדובר במכונית שהיא קצת יותר קטנה וצפופה מהקיה ומהרנו אבל היא זריזה יותר

(יש לה מנוע 1500 סמ"ק גדול יותר).

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אם אין בעיה עם גיר ידני,ללא ספק הייתי הולך על סופר מיני חדשה,ולא משומשת כמו סוופיט.

אישית מכול הרכבים במחירים הללו התחברתי לפאביה,אמנם פחות כוכב מול ה רנו למשל,אך מרגישה הרבה יותר איכותית,מושבים מעולים,ירידת ערך תהיה עדיפה על הרנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על המענה.

אני חושב דווקא לנסות ללכת על הריו החדשה-אבל ידני. למרות שלא נהגתי על ידני מאז שיעור הנהיגה :oops:

אם יש עוד איזשהי עצה אני אשמח לשמוע:-)

פורסם

לפני שאתה רוכש רכב ידני, אני מאוד ממליץ לך להשכיר \ לקחת מחבר \ כל דבר - רכב ידני ליום-יומיים

שתראה אם אתה באמת מוכן להעביר את השנים הקרובות עם גיר ידני.

אני בעיקרון מאוד ממליץ ואוהב גיר ידני, אבל אתה, אחרי הכל אתה נוסע באיזור בת"א, כמות הפקקים שם היא מטורפת.

יכול להיות שהגיר הידני ישחק לרעתך בקטע הזה.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד כאן - אל תבזבז 70 אלף שקל מהכיס שלך על משהו שהוא לא מתאים לך.

תבדוק את זה לעומק, ורק אם אתה 100% שלם עם הבחירה שלך תלך על זה!

כי מאוד חבל לראות רכב 2012 שרק יצא מהסוכנות כבר מוצע למכירה, זה הפסד של המון כסף!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

^

זהו שעשיתי את נסיעת המבחן על הריו וממש הסתבכתי עם הידני. לא נהגתי שנים על ידני.

אני מניח שזה עניין של תירגול עד שאני אצליח 8)

• תוכן חדש...