Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מקדימה: גירסת ה-TSI של הסקודה + DGS נמכרת עכשיו ב-90K? כי זה מחיר הפיג'ו, 1,600 סמ"ק אוט' במבצע.

מה שחשוב לה זה המחיר בעוד 3 שנים, כשהיא תמכור. נוסעת כ-5K ק"מ בשנה גג. והייתי מכניס גם אמינות למשוואה.

האם ידועות מחלות של הפיג'ו? למה יש טענה שהמחיר שלה יורד יחסית יותר לעומת רכבים בקטגוריה שלה?

אשמח לתובנות לשיקולים לכאן או לכאן, המבצע של פיג'ו מסתיים מחר. תודה.

(הייתי מציע לה את ההונדה של השכן, אבל גם הפוקוס שלה, בת 3, עם 13K... לך תבין את המבוגרים של היום)

פורסם

לא מכיר את הרכבים כדי לייעץ אבל בדוק את מחירי ביטוח המקיף, מאיזו סיבה הסקודות אהודות על גנבי רכב ומחיר המקיף בהתאם

(ייתכן שמדובר רק בדגמי הדיזל)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

90K לפאביה TSI + DSG ? מי אמר לך דבר כזה?

אני הוצאתי את שלי (ידנית) שבוע שעבר ב97K וגם זה לאחר לא מעט מלחמות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שתיהיה בריאה.

אני לא מבין למה רכב חדש, לא חבל על הכסף?

תעלה בפניה, שאולי עדיף לה לקנות רכב מפנק כגון BMW סדרה 1 או אודי A3 או גולף (אפילו רכב מנהלים מיד 2), ולהחזיק אותו 20 שנה (אולי הגזמתי) ולא 3 שנים.

ההפסד הוא אותו הפסד בכסף, אבל היא תקבל תמורה הרבה יותר גבוהה!

אני באמת לא מבין למה אנשים לא שוקלים את הדברים, במיוחד שהמצב בשוק הוא קטסטרופה.

כל מקרה, היא צריכה לראות מה נוח לה, ולהחליט.

לגבי הפיג'ו, אהבתי אותה (מלשבת באולם תצוגה), אבל לדעתי בשביל הק"מ שהיא בקושי עוברת, אמינות לא צריכה להדאיג אותה.

פורסם

הפיג'ו מרווחת, נוחה, מאובזרת ומפנקת יותר. הרכב הינו במימדים כמעט כמו של משפחתית האצ'בק קטנה.

הפאביה קטנה יותר, אולם יש לה איכות הרכבה טובה, ואם אתה מדבר על DSG ומנוע טורבו, אז גם היא תהיה גם זריזה יותר.

מבחינת העיצוב אני חושב שהפיג'ו לוקחת. במידה ואכן קיים מבצע כמו שאתה מציין, אז בטח מדובר בפאביה הבסיסית ביותר.

נכנס כאן הרבה עניין של טעם, אבל בשורה התחתונה אני סבור שהפיג'ו שבמבצע נותנת את התמורה הטובה ביותר מבין הסופרמיני האוטומטיות.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...