Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם יש לי רכב סובארו אימפרזה 2006 הצורה החדשה ואני מעוניין להשתדרג לרכב חדש יותר מפנק צעיר וכמובן גם חסכוני

הייתי השבוע בסוכנות רכב בראשון לציון בשם AR טרייד אין שנמצא ברחוב סחרוב 1(רציתי לשמוע גם חוות דעת על הסוכנות הזאת)

הציעו לי לעשות טרייד אין מחירון בעבור מחירון כלומר הרכב שלי הוא רכב חברה לשעבר עם 22 אלף ק"מ ובמצב של השוק היום אני מאמין שאני יוכל למכור אותו מקיסמום 25-30 והמחירון שלו עומד על 43 ולהוסיף 47(אפשר לדבר על המחיר) ולקבל את המזאדה 3 צורה חדשה שנת 09 שהמחירון שלה 90

רציתי לשמוע עצה של מבינים ומה דעתכם על הרכב והאם יש עוד רכבים פוטציאלים שאפשרי לרכוש בסכום שנע בין 70-80 אלף שקל

תודה מראש.

פורסם

קשה להגיד לך האם העסקה שקיבלת משתלמת או לא כיוון שחסרים פרמטרים רבים.

האם המאזדה אותה אתה עומד לרכוש היא יד ראשונה מליסינג? מהשכרה? כמה קילומטרים? מה חודש העלייה לכביש?

ולגבי הרכב שלך - 22 אלף קילומטרים זה ממש מעט לרכב ממודל 2006. אני לא מאמין שתיהיה לך בעיה למכור רכב כזה בשוק הפרטי במחיר סביר. אולי התכוונת ל-220 אלף?

יש מגוון גדול של רכבים בסגנון הזה שתוכל לרכוש בסכום כזה - סובארו B3, טיוטה קורולה, פורד פוקוס, יונדאי i30. למעשה כמעט כל המשפחתיות 1600 סמ"ק נכנסות בסכום כזה. אולי כדאי שתפרט קצת יותר על הציפיות שלך מהרכב החדש כדי שנוכל לכוון אותך בצורה טובה יותר.

פורסם

שים לב שאופרייט ליס מציעים מאזדה 3 2009 (צורה חדשה) ב 54,000 שקל!

תיפטר מהסובארו ב 20, יצא שרק הוספת 34,000 שקל.

הרבה יותר משתלם ממה שהציעו לך.

פורסם

לא פירטת מהו דגם המשנה

מאזדה 3 החדשה (ספיריט, מנוע 2000) אכן שווה 90.

מחירון של מאזדה 3, מנוע 1.6 - 84-85 אלף ש"ח..

בכל אופן, במידה וזהו רכב מהשכרה/ליסינג, צריך להיות אחוז הפחתה מסוים מ5-17 אחוז.

ענת

אוויס

פורסם

תודה על התגובות קודם כל דבר שני הרכב שלי עבר 220K ק"מ ולא ק"מ20K כמו שהיה רשום

המאזדה שברצוני לרכוש יד 2,שיד 1 הייתה ליסינג , ועברה 90K ק"מ.

והדגם הכי פשוט (אקטיב).

הציפיות שלי מהרכב שיהיה ספורטיבי,חסכוני,מראה צעיר וזהו בעיקרון.

• תוכן חדש...