Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat ibiza VS Hyundai I30

zion183
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אני מתלבט קשות בין סיאט איביזה חדשה מהחברה לבין יונדאי I30 שנת 2008 יד ראשונה ליסינג עם 70,000 קילומטר!!

הבעיה היא כזו: איזה רכב כדי מבחינת שוק ואמינות? האם האיביזה לאחר כמה שנים מתחילה להראות סימני שחיקה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם
שלום לכולם!!

אני מתלבט קשות בין סיאט איביזה חדשה מהחברה לבין יונדאי I30 שנת 2008 יד ראשונה ליסינג עם 70,000 קילומטר!!

הבעיה היא כזו: איזה רכב כדי מבחינת שוק ואמינות? האם האיביזה לאחר כמה שנים מתחילה להראות סימני שחיקה?

תודה רבה לעוזרים

מכוניות שאין ביניהן קשר אחת לשניה,

האחת משפחתית השניה סופר מיני.

מבחינת שוק ואמינות לדעתי אין ספק שהi30 תהיה עדיפה,

יגידו שאני משוחד,

אבל ההיסטוריה מוכיחה שאני צודק,

הi30 בנתיים מראה רמת אמינות מאוד גבוהה ונחטפת,

ובכללי יונדאי לא יקרה לתחזוקה ומראה אמינות טובה,

סיאט יקרה לתחזוקה ופחות אמינה,

לטובת היונדאי גם בטיחות עדיפה של 5 כוכבים במבחני הריסוק לעומת 4 כוכבים עבור הסיאט.

כל אוטו אחריי כמה שנים יראה סימני שחיקה.

היתרון בסיאט הוא בעיקר צריכת דלק והעובדה שהאוטו חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

משפחתית קומפקטית (יונדאי) מול סופר מיני (איביזה). מה אתה מחפש?! היונדאי מאוד מוצלחת אבל טכנולוגית כבר מיושנת ועדין עם מנוע 1.6 וגיר אוט' 4 הילוכים. המחליפה שלה כבר בשוק ככה שעוד שלוש שנים בערך כשאתה תמכור אותה היא תהיה בת 7-8 והמחיר שלה ממילא יהיה מספר מועט של עשרות אלפי שקלים ולכן הסחירות שלה לא ממש רלוונטית כי ההפסד הכספי (או הרווח) לא משמעותים. מנגד האיביזה היא חדשה על כל המשתמע מכך לגבי אחריות וראש שקט. הוגדרה בידיעות אחרונות כאחת העיסקאות המשתלמות ביחס של עלות לתמורה.

פורסם

אז יש לנו רכב חדש לגמרי ומכונית בת 4 מליסינג עם 70 א' ק"מ.

מי תהיה אמינה יותר? ממממממ בואו נחשוב. נכון אין שום דבר מובטח, אבל אני משער שבכמה שנים הקרובות הוצאות האחזקה על הסיאט יהיו נמוכות יותר.

זה אין לתאר עד כמה הסטיגמות תפוסות לאנשים בראש והם לא נותנים לעובדות לבלבל אותם (אני מתכוון לבחור שההיסטוריה, מסתבר, עומדת לצידו).

שמירת ערך, נכון שבאופן כללי ליונדאי יש סחירות יותר טובה מסיאט, אבל שוב, ההבדל בין יד ראשונה פרטי ליד שניה מליסינג.

החיסרון היחיד של הסיאט הוא רמת הבטיחות הנמוכה יותר שלה, וכמובן המימדים במידה ואתה זקוק לרכב מרווח.

חוצמזה, 70 א' ש"ח לI30 2008 מליסינג? למה מה קרה?

פורסם

האמת שגם אני תחת אותה התלבטות. מנסה לשכנע את ההורים על האיביזה. נראה כרגע שהם דיי שליליים לגביה.

מישהו יודע האם המבצע של 70K עדיין נמשך איתה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מפרסמים שיש ימי מכירות מיוחדים בסיאט החל מהיום ה14 לחודש ועד ה16.

ה-I 30 דגם מוצלח ואמין אך האביזה שבמצבע גם דגם עם אמינות טובה.

מנוע ה-1.4 ותיק בקונצרן VAG ואמין, לא מדובר כאן על מנועיי הTSI החדישים שלהם יש בעיות מדיי פעם. בנוסף רכב חדש תקבל עליו אחריות לשנתיים.

תנסה להוציא את ההורים מהדעות העתיקות שלהם. אני לא מבין למה שמישהו יעדיף לקנות רכב כלשהו בן 4 מליסינג! על רכב חדש לחלוטין מהחברה המגיע עם אחריות, נשמע לי הזוי.

פורסם

זו לא בחירה של ההורים אלה שלי בלבד, אני מאוד אהבתי את היונדאי אבל באותה תמורה אני מקבל רכב חדש מהנליון זו בדיוק ההתלבטות, אני חושב שהלך על האיביזה!!

תודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...