Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב חדש ידני, לאחר ביקור באולמות התצוגה של הרכבים הנ"ל,

נרשמתי לנסיעות מבחן ברכבים הללו.

אך אני עדיין לא סגור עד הסוף על הרכב הנבחר, אבקש את עזרתכם בעניין.

ברשותי כ25 אש"ח ועלי לקחת עוד 50 אש"ח כהלוואה ל3 שנים.

הדברים החשובים לי ברכב הם, הנאה מנהיגה עד כמה שאפשר, בטיחות וחיסכון בדלק.

המחירים על הכביש הם: לפיאסטה, 76,142 ש"ח. איביזה, 73,200 ש"ח. פאביה, 74,040 (זה ללא מיגון כאשר מיגון עולה עוד כ1500 ש"ח).

למען האמת, אני נמשך יותר לפיאסטה אך לא בטוח לחלוטין. ישנה בעיה עם הצבעים אצלה (המבחר מוגבל ולא קוסם במיוחד).

ממה שהתרשמתי (מקריאה ברשת בעיקר) היא מובילה בפרמטרים החשובים לי, אך אשמח לדעתכם בעניין.

שאלה נוספת, האם יש אפשרות לקבל הנחות במחיר הרכבים או להוציא תוספות בעלות הרכב הרשומה? עד כמה יש לדעתכם אפשרות למשחק עם המחירים, סדר גודל?

משיחה עם הסוכנים, כולם אמרו שלא ניתן לקבל הנחות, בפורד עוד היו נדיבים מעט אך בסיאט וסקודה התעקשו שהמחירים הם מחירי מבצע וגם ככה הם עשו "הנחה" של 20 אש"ח וזה מדבר בעד עצמו וכ"ו.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי ההנחות, אם אתה לא צריך את המרווח במושב האחורי ואת הגיר האוטומטי, אלו הם שני הפרמטרים היחידים בהם הפיאסטה לא מצטיינת, אין לי ספק שהיא המכונית הטובה מבין ה-3, בייחוד בתחום ההנאה מנהיגה.

פורסם

אין לי צורך במושב האחורי לבינתיים (בחור צעיר יחסית, שלא רואה ילדים בשנים הקרובות). גיר ידני מתקבל בברכה.

האם המנוע הצנום של הפיאסטה, יתמודד בכבוד עם העליות של חיפה למשל?

אשמח לשמוע את יתר היתרונות של הפיאסטה על הפאביה\איביזה?

ואחרי הכל, איך שמירת הערך של הפיאסטה. שוב, בהשוואה לפאביה\איביזה?

תודה רבה.

פורסם

אישית מה שפסל לגמרי את הפיאסטה היא חוסר היכולת לכוונן את כיסא הנהג לגובה

פשוט לא ייאמן, נוחות בסיסית של נהג אין שם.

כלומר כל בנאדם מעל 1.80 לא יוכל לנהוג ברכב הזה? החלטה מטומטמת של היבואן.

פורסם

לי אישית מאוד קורצת הסקודה פאביה, במיוחד נוכח האפשרות המגניבה של שילוב צבעים (גג לבן וגוף אדום למשל...)

מעבר לזה מדובר על איכות מבית - VW ושאר היתרונות של הקונצרן.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

שילוב הצבעים הוא לא למכוניות שבמבצע , שהן הגרסאות אבזור הבסיסיות ומנוע 1.4 (לא TSI)

אני הייתי מצמצם את הבחירה לפאביה\פיאסטה.

למרות ששלושתן יתנו לך ביצועים דומים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
שילוב הצבעים הוא לא למכוניות שבמבצע , שהן הגרסאות אבזור הבסיסיות ומנוע 1.4 (לא TSI)

אני הייתי מצמצם את הבחירה לפאביה\פיאסטה.

למרות ששלושתן יתנו לך ביצועים דומים

למה פסלת את הסיאט מ?

פורסם

אני יכול להגיד לך שנהגתי על הפיאסטה והדבר הכי מרגיז שם זה המנוע, הוא פשוט עצל! זה מעיק מאוד ומורגש, הוא גם דיי רועש, לכן אני הייתי פוסל אותה מיד.

פורסם
למה פסלת את הסיאט מ?

תשמע , אם להיות גלוי , לא נהגתי על האיביזה , אבל כן ראיתי איך היא נראית מבפנים ומבחוץ.

האיבזור דיי דליל , יחסית לפאביה למשל , בפאביה יש לך גם תא כפפות וגם מעליו עוד תא. באיביזה רק תא כפפות אחד , ובו אין תאורה פנימית.

מביקורות שקראתי מתארים את תא הנוסעים כ"מחפיר" "ערום" ועוד.

רק 2 חלונות חשמל , אבל כן צריך לציין שיש לה בקרת שיוט + HILL HOLD למי שלא יודע לעשות זינוק בעליה (לאיביזה)

תוסיף את העובדה שהאוטו זה דיי נפוץ מכל דגמיו ולעניות דעתי זו סיבה טובה לפסול אותה (יש יותר איביזות מפאביות ופיאסטות זה דיי בטוח)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
תשמע , אם להיות גלוי , לא נהגתי על האיביזה , אבל כן ראיתי איך היא נראית מבפנים ומבחוץ.

האיבזור דיי דליל , יחסית לפאביה למשל , בפאביה יש לך גם תא כפפות וגם מעליו עוד תא. באיביזה רק תא כפפות אחד , ובו אין תאורה פנימית.

מביקורות שקראתי מתארים את תא הנוסעים כ"מחפיר" "ערום" ועוד.

רק 2 חלונות חשמל , אבל כן צריך לציין שיש לה בקרת שיוט + HILL HOLD למי שלא יודע לעשות זינוק בעליה (לאיביזה)

תוסיף את העובדה שהאוטו זה דיי נפוץ מכל דגמיו ולעניות דעתי זו סיבה טובה לפסול אותה (יש יותר איביזות מפאביות ופיאסטות זה דיי בטוח)

אני מסכים אתך אחי, הפאביה יותר מרשימה בפנים אך מחוץ היא נראת לא משהו, לפחות זה מה שאני חושב .

האיביזה מהממת במראה שלה אבל בפנים היא סבירה.

מה זה משנה אם יש הרבה איביזיות , תקח למשל המאזדה 3, הרכב הכי נפוץ על הכביש והיא מאוד מוצלחת.

פורסם

"משיחה עם הסוכנים, כולם אמרו שלא ניתן לקבל הנחות, בפורד עוד היו נדיבים מעט אך בסיאט וסקודה התעקשו שהמחירים הם מחירי מבצע וגם ככה הם עשו "הנחה" של 20 אש"ח וזה מדבר בעד עצמו וכ"ו."

למה התכוונת שאמרת שבפורד היו נדיבים? מה המחיר שהם הציעו? אפשר להתווכח איתם על המחיר ? אולי לוותר על האיבזור שהם מציעים לטובת הנחות?

• תוכן חדש...