Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז מחפשים מחליפה חסכונית לפיקנטו (צפי נסיעה 20K בשנה) האופציות:

קליאו 2005 סדאן אוטו' מליסינג 135K ק"מ טסט לחצי שנה שמורה מכנית 18K ש"ח השיקול כאן האם הגיר עד כדי כך רגיש ולא אמין.

מגאן 2004 ידנית 1.4 160K ק"מ שמורה ללא עבר ליסינג כאן החיסרון הבחור רוצה מחירון 19500 ש"ח לא גמיש והאמת לא הצלחתי להבין האם רמת האמינות של המנוע הזה נופלת מה1.4 של פיג'ו.

אוואו 2005 5 דלתות ידנית יד 1 עם 125K ק"מ 20K ש"ח כאן אני מודע לאחיזת כביש גרוע (נסעתי על אחת אוטומטית שנה וחצי) אבל ה5 דלתות קיבלה 4 כוכבים במבחני הריסוק והאמינות של הידני צריכה להיות סבירה.

או לחילופין לקחת קנגו 03 לא טורבו עם 200K ק"מ ולהתפלל שהכל ישאר תקין.

ושוב כדאי לרדת 4 שנים בשנתון ולקנות יפנית?

תודה

פורסם

אם הדגש הוא על חסכון ותרו על אוטומט.

ותרו גם על האוויאו כי מדובר במכונית מחורבנת ולא בטוחה.

המגאן בחירה מעניינת מאוד אם אתם מעדיפים מכונית משפחתית. לא הייתי פוחד מהמחירון - הייתי מבצע לה בדיקה ואם המצב שלה טוב מנסה להוריד קצת וקונה. לא מדובר על סכום מטורף ורכב במצב טוב בהחלט יכול להיות שווה קרוב למחירון ברמות האלו של המחירים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הי

האוטומט זה בהיזדמנות ואני מאנין שאוכל להוציא 1/12.5 (ראלי?) אני מדבר על 35% מתחת למחירון ואני מרוויח בטיחות

לגבי האוואו אמנם זה מוזר אבל לפחות לפי הרשום דגם 5 דלתות זכה ב 4 כוכבי ריסוק ומוצג באתר KML כדי חסכוני.

עדיין היית הולך על המגאן למרות הק"מ הגבוהה (המנוע זהה לחלוטין לזה של הקליאו)?

ומכיוון שזה רכב שני יפנית מסוף שנות ה90 (שרייד, סוויפט ושות') יהיו עדיפות?

תודה

פורסם

160 מול 135 אלף ק"מ זה לא משמעותי - יותר חשוב איך טופל המנוע ואם יש היסטוריה מלאה של טיפולים.

אם חשוב לכם הגודל אז המגאן מן הסתם עדיפה. אם לא - יש חלופות אחרות (וקליאו ידנית היא אופציה טובה. על האוטומט אני לא ממליץ).

אוויאו - שוב, לא.

יפנית מסוף שנות ה-90 תרגיש כמו פח זבל ביחס לצרפתיות ובכלל לא בטוח שתהיה זולה יותר לאחזקה. היא גם ה-ר-ב-ה פחות בטוחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...