Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב למשפחה עם 3 ילדים באזור ה 100,000 ש"ח תוכן: שלום,

אני מחפש רכב למשפחה שיתאים ל 2 מבוגרים גדולי מיימדים ו 3 ילדים (2 בוסטרים קטנים וכסא תינוק) עם בגז' גדול.

חשוב שהרכב יהיה מרווח וחסכוני.

לי יש מהעבודה יונדאי I30 רגילה (לא CW) ויש לכולנו מקום... (אבל קצת צפוף)

לאשתי יש מאזדה 6 שנת 2003 שהגיע הזמן להיפרד ממנה (המחירון שלה הוא 40,000 אבל אני בספק אם אקבל עליה יותר מ 30,000)

שאר הסכום יבוא בצורת הלוואה -

האם כדאי לקחת הלוואה בנקאית (למי שלקח הלוואה שיפרט מה התנאים וריביות)

או שללכת לכיוון של חברות הליסינג (ליסינג פרטי) כמו אלבר , שלמה , אוויס, אלבר, הרץ אלדן?

מה אתם אומרים על C3 פיקאסו החדשה?

או פורד פוקוס סטיישן חדשה?

אני מעדיף ללכת לכיוון של רכב משנתון חדש ככל הניתן.

מה אתם אומרים על הטרייד של לובינסקי שנותן שנתיים אחריות אחזקה וטרייד אין עתידי?

את האמת שכל פעם שאני מתייעץ עם מישהו בנושא אני מקבל הצעה אחרת.

ההצעה האחרונה שקיבלתי היתה מחבר שעובד במוסך פיאט - קבל מחיר מחירון +5% על הרכב ללא בדיקה - הוא הציע לקנות פיאט בראבו

חבר אחר הציע לי על C4 פיקאסו, אבל בשנתון גבוה היא מאוד יקרה (ואני גם לא כ"כ בטוח שאני צריך רכב כ"כ גדול - כלומר אוכל יותר דלק)

אני מעדיף רכב 1600 חסכוני

מה אתם מציעים?

שלום,

אני מחפש רכב למשפחה שיתאים ל 2 מבוגרים גדולי מיימדים ו 3 ילדים (2 בוסטרים קטנים וכסא תינוק) עם בגז' גדול.

חשוב שהרכב יהיה מרווח וחסכוני.

לי יש מהעבודה יונדאי I30 רגילה (לא CW) ויש לכולנו מקום... (אבל קצת צפוף)

לאשתי יש מאזדה 6 שנת 2003 שהגיע הזמן להיפרד ממנה (המחירון שלה הוא 40,000 אבל אני בספק אם אקבל עליה יותר מ 30,000)

שאר הסכום יבוא בצורת הלוואה -

האם כדאי לקחת הלוואה בנקאית (למי שלקח הלוואה שיפרט מה התנאים וריביות)

או שללכת לכיוון של חברות הליסינג (ליסינג פרטי) כמו אלבר , שלמה , אוויס, אלבר, הרץ אלדן?

מה אתם אומרים על C3 פיקאסו החדשה?

או פורד פוקוס סטיישן חדשה?

אני מעדיף ללכת לכיוון של רכב משנתון חדש ככל הניתן.

מה אתם אומרים על הטרייד של לובינסקי שנותן שנתיים אחריות אחזקה וטרייד אין עתידי?

את האמת שכל פעם שאני מתייעץ עם מישהו בנושא אני מקבל הצעה אחרת.

ההצעה האחרונה שקיבלתי היתה מחבר שעובד במוסך פיאט - קבל מחיר מחירון +5% על הרכב ללא בדיקה - הוא הציע לקנות פיאט בראבו

חבר אחר הציע לי על C4 פיקאסו, אבל בשנתון גבוה היא מאוד יקרה (ואני גם לא כ"כ בטוח שאני צריך רכב כ"כ גדול - כלומר אוכל יותר דלק)

אני מעדיף רכב 1600 חסכוני

מה אתם מציעים?

פורסם

אני מציע לגשת לסוכנויות של טויוטה קיה וסיטרואן כדי לבדוק את הספייס ורסו הסול וה-C3 פיקאסו (בהתאמה).

הטויוטה תהיה הכי חסכונית ונוחה לשימוש עירוני צפוף.

הסול מאובזרת יותר ומציעה מרווח לא רע בכלל.

הפיקסאו מציעה את תא הנוסעים הכי מרווח אבל הדגם האוטומטי מגיע עם גיר רובוטי לא ממש נעים לשימוש.

אם אלה לא יתאימו אז כדאי לבדוק מיניוואן פול סייז כמו הפיקאסו שכבר ציינת, מיצובישי גרנדיס, פורד S-MAX, טויוטה ורסו (שקצת חורג מהתקציב), ופולקסוואגן טוראן. כל אלה יהיו רכבים משומשים אבל נוחים יותר לשימוש משפחתי מלא.

לדעתי האישית אם רוב הנסיעות מתבצעות ברכב מהעבודה (I30 CW היא אחת המשפחתיות היותר מרווחת, במיוחד במושב האחורי) אז לדעתי הכי משתלם מבחינה כלכלית זה לרכוש מיקרוואן חדש או כמעט חדש שיעניק חיסכון נאה בהוצאות אחזקה ובעיקר דלק.

בהצלחה.

• תוכן חדש...