Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[הדיון מאושר - מאושר ע"י בני ומאושר שנכתב על ידי :) ]

כן,

מי מאתנו לא זוכר את התקופה שאסקורטים למכירה היו (כמעט בכל) פינת חן קטנה בדרום ת"א, היית מגהק ומישהו היה זז ומוכר לך קורטינה. אוטוביאנקים "קמו" להם מתחת לכל בלטה מצויה, פיג'ו 505, 504 חיפושיות בשפע. אלפאסודים בזיל הזול. פיאט 127 לכל דורש. טנדרים של דודג' היו לא רק מחסן ירקות אלא עובדה חיה ונושמת. (אני חושב שהעניין הובהר :wink: )

אם יש לכם לוח רכב מעיתון/מגזין ישן - אשמח אם תעלו אותם לכאן באמצעות סריקה או העתקה של מודעה חביבה עליכם וציינו מאיזה עיתן ומהו התאריך שממנו נלקח.

תודה.

פורסם

אני זוכר בגיליון הראשון של אוטו או טורבו.

הייתה למכירה.... לאמברטה 8)

עכשיו מעניין אותי לדעת מה הרכב הזה ומה עלה בגורלו :oops:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

טוב, אז עשיתי קצת עבודה שחורה ולקח לי זמן למצוא את זה...

העבודה השחורה נעשתה בחיפוש בפורום עצמו, כי היה זכור לי שאנשי הפורום החרוצים פירסמו מודעות כאלו. (בני, האם יש לך צעד גדול בעניין? חשבתי פשוט שלך יש את הארכיון הגדול ביותר לזה...)

טוב, לפחות ניסיתי לנסח את זה כך שאף אחד לא יישכח. :?

המודעה הראשונה היא לוח מכירות בעיתון "מעריב" (לא ידועה לי השנה, אף על פי שניתן לראות את שנתוני הרכבים). אם המפרסם ייתקל בהודעה הזאת, אולי הוא יוכל להרחיב בפרטים.

שאר התמונות הן של מודעות למכירת "מוריס" ו"סוסיתא".

המודעה האחרונה (בני פירסם, לא?) היא למציאת השם למכונית ה"סוסיתא".

דרך אגב, מעניין מי בסוף זכה ב-500 הל"י הנכספות וכיצד התפתח הרעיון לקרוא לכל שלל הדגמים על-שם אתרים בארץ ישראל.

תהנו מהתמונות, :twisted: חולה~הגה :twisted:

הפרסומת לבחירת שם המכונית 'סוסיתא'.jpg

מודעה ישנה למכירת סוסיתא קוביה על-ידי אוטוקארס.jpg

פרסומת קניה ישראלית למוריס.jpg

מודעה ישנה מאוד בעיתון מעריב לגבי מכירת מכוניות.jpg

פורסם

חבר'ה - תודה למי שפרסם. אם אפשר לפרסם עוד תמונות כמו התמונה הראשונה בהודעה של "חולה הגה" או שך yb - אני מודה לכם.

הכוונה הייתה לא למודעות של רכב חדש (כמו האלפא או הסוסיתא). אלא למודעות של רכב שכבר עבר כמה ידיים ובעליו מצא לנכון לפרסמו למכירה בעיתון. מודעות תעמולה יש אין סוף בלוח קלאסקאר.

תודה! :wink:

פורסם

אין לי תמונה להראות, אבל הלוח הישן ממעריב (נראה סוף שנות ה-60 לפי המודלים של המכוניות) הזכיר לי שעד לפני כמה שנים היה אפשר לראות בלוחות מודעות למכירת אלפא 310, מה שהיה לדעתי טעות של קלדנ/ית שראתה את המילה "סוד" בכתב יד והבינ/ה לא נכון.

עוד טעות משעשעת ונפוצה בלוחות: מאזדה "אקסודוס", שתמיד היו לה נתונים של מאזדה קסדוס. מצד שני, אולי לאור קצב המכירות בארץ החליטו ביפן לשלוח אלינו מהדורה מיוחדת עם שם ציוני גאה.

פורסם

היי

מעניין לראות כמה מעט מכוניות יחסית להיום, הוצעו אז למכירה.

היום המכוניות בלוח מסודרות בטורים על פי יצרן, ואילו במודעה שהעלה חולה-הגה אין חלוקה וכל המכוניות נכנסות בפחות מטור אחד.

כנראה שקצת עלינו ברמת החיים למרות הכל . . .

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...