Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש רכב ומבקש חוות דעת ..מתלבט בין מיצובושי כריזמה ליונדאי לנטרה שניהם אוטומת ושנת 98 ואותו מחיר

השיקולים שלי לרכישה שיהיה אוטומת ונוח כי אני נוהג הרבה וצריכת דלק/אמינות

תודה רבה מראש!

פורסם

לגביי היונדאי אני לא יודע, בגדול הייתי הולך על הכריזמה מנסיון ארוך, הרכב אמין ביותר.

לפרטים חפש ב"חיפוש", כבר היו דיונים על הרכב, ושם כתבתי יותר פרטני על האוטו.

פורסם

מהלנטרה אני מציע להתרחק!

ןלגבי הכריזמה

יתרונות, היא נוסעת לא רע,נוחה יחסית, אמינה מאוד, לא תיהיה בעיה למצוא רכב שמור ומטופל יד 1 או 2 עם מעט ק"מ כי רובם של זקנים.

חסרונות, אוכלת מלא דלק, קשה להפתר ממנה אחר כך.

אני ממליץ לחפש גם קורולה מודל 93-97 רכב חסכוני, זול לאחזקה,אמין מאוד, נוסע מעולה, זול לאחקה, וקל למכור

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הבנתי , תודה רבה .אז מה אתם עוד ממליצים בתקציב של עד 9000 ש״ח?

יש לי סוזוקי סוויפט גיר רגיל מעולה ואמינה מאוד (וחסכונית ביותר) אך אני נאלץ לעבור למשפחתי+ אוטומת

פורסם

חברים , יש לי הצעה למאזדה לנטיס 1.8 97 200k יד 4 ב8.500ש״ח

מה אתם אומרים? ואולי עדיף סוזוקי בלנו מבחינת הנוחות

פורסם

ברכבים של השנתונים הנ"ל יותר חשוב לבדוק את המצב הכללי של הרכב, טיפולים, תאונות, ופחות חשוב סוג הרכב.

ולגביי המאזדה, תבדוק כמו שכתבתי, טיפולים, תאונות, מצב מכני, מצב כללי של הרכב והמרכב, פנימי וחיצוני, ואם תיהיה מרוצה מהתוצאות אז אין שום סיבה שלא תיהנה מהאוטו לכמה שנים.

פורסם
חברים , יש לי הצעה למאזדה לנטיס 1.8 97 200k יד 4 ב8.500ש״ח

מה אתם אומרים? ואולי עדיף סוזוקי בלנו מבחינת הנוחות

לא כדאי המאזדות האלה אוכלות ים של דלק ויד 4 זה הרבה!

בלנו תיהיה הרבה יותר חסכונית! אם אתה מחפש נוחות לך על קורולה או כריזמה ותוסיף לרשימה גם את האלמרה.

וכמו שאמרו לך תבדוק היטב לפני הקנייה ומחפש רכב עם נתונים טובים (יד וק"מ נמוכים)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...