Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי כ75 אלף נוסע בשנה 20 אלף

מתלבט בין שני הרכבים מה עדיף?כי שמעתי כמה דברים לא הכי טובים על ההיבריד שהבאגז ממש ממש קטן והטיפול יקרים בטירוף

תודה לעוזרים

פורסם

יתרנות הייבריד:

- צריכת דלק (נהיגה שפויה תביא לכ15 ק"מ לליטר במשולב בממוצע, מחוץ לעיר 1:18 אם אתה לא עולה הרבה מעל המהירות המותרת)

- איבזור (יותר מאובזר מLS, פחות מES)

-מחיר קניה

יתרונות רגילה (4 דלתות):

- ביצועים, הרכב מרגיש אפילו יותר זריז ממה שהוא באמת והא דיי זריז גם ככה....

-נוחות , כיול המתלים בהייבריד שונה ומוזר, משהו במתלים האחוריים פשוט לא עובד כ"כ טוב (בעיה משותפת לכל ההיברידיות, כנראה בגלל משקל הסוללה).

- בגאז', של הרגילה סה"כ 390 ליטר (קטן בשביל רכב 4 דלתות) ובהייבריד כ350 ליטר וגם אי אפשר לקפל את המושב האחורי.

אם אתה נוהג רגוע ו/או הרבה בתוך העיר תוכל לראות הבדל ניכר בצריכת הדלק בין הרגילה להייבריד, גם ככה הסיויק היא מהחסכוניות בקבוצה.

באופן כללי אני לא חושב שהסיויק היא קניה כדאית.

נכון שיש לה את יתרונות שמירת הערך, הזריזות ומוניטין אמינות, אבל המחיר פשוט מוגזם.

ההיברידית נותנת פתרון למי שרוצה להוציא קצת פחות על דלק ולקבל רכב מאובזר במחיר מופחת (עד כמה שאני יודע השוק שלהן דיי מת).

מבחינת טיפולים, אני לא רואה סיבה שההיברידית תהיה יקרה מהרגילה, המע' ההיברידית אינה דורשת תחזוקה כל עוד אין לה תקלות (כבר שמעתי על מצברים שדרשו החלפה בגיל צעיר, עלות סביבות 7000 ש"ח אצל "מאיר").

דבר חשוב, לפי הוראות יצרן (במקרה של ההיבריד) חובה לסוע עם הרכב לפחות פעם בחודש, עמידה ממושכת של הרכב (רק התנעה אינה מספיקה צריך ממש לסוע) עלולה לפגוע באורך חיי המצבר ההיברידי.

כך שאם אתה מתעניין ברכב ממגרש, דע שהוא מועד!

אשמח לענות על עוד שאלות...

פורסם

אתה צריך לפרט דרישות מהרכב.

משמש משפחה?

חייב אוטומט?

כמות נסועה?

סביבת נהיגה טיפוסית, עיר? בינעירוני? הררי?

דרישות מתא מטען?

מה חשוב? נוחות? בטיחות? צריכת דלק?אמינות?איבזור? יוקרה? שמירת ערך?

• תוכן חדש...