Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012 VS יונדאי i35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בעוד מספר חודשים אצטרך להחליט איזה רכב מבין אלו לרכוש. אנא עיזרו לי לבחור בין השניים. חשוב לי, שהאוטו יהיה נח לנסיעה, מאובזר, בטיחותי,עוצמתי ושלא מאבד מהר ממחירו ושומר על השוק. אשמח לשמוע על רכבים אחרים באותה קטגוריה.

תודה לכולם והמשך יום נעים!

פורסם

אין לי היכרות עם i35 אבל לגבי הפוקוס נראה לי שאני יכול לסייע.

הרכב נוח מאוד לנסיעה,איכות החומרים טובה, שקט ביותר, דגמי ספורט וטיטניום מאובזרים מאוד, דגם טרנד קצת פחות אבל עדיין מאובזר מאוד יחסית לגרסה בסיסית.

לא ציינת לגבי איזה מנוע אתה רוצה, אבל אפילו מנוע ה1.6 עובד לא רע וסוחב בערך כמו כל שאר המשפחתיות בקטגוריה.

הגיר הרובוטי עובד טוב ברוב המכריע של המצבים.

מקווה שעזרתי. :-D

V5

פורסם

אלה רכבים חדשים, אי אפשר לדעת בינתיים מי תשמור על ערכה יותר טוב.

אבל הדורות הקודמים שמרו על ערכם בצורה נאה.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

ראשית, קשה לדעת כרגע לגבי "שמירת הערך".

שיקול של "שמירת ערך" וקנית רכב חדש זה נראה לי דברים מנוגדים.

אם רוצים ל"התנהג" בצורה "כלכלית", "מחושבת", אז הרכישה הנכונה היא של רכב בן שנתיים-שלוש.

ולעניין,

יש לא מעט כתבות באינטרנט המשוות בין 2 הרכבים.

לדעתי, בסופו של דבר את/אתה צריכים לנהוג ברכב. ראוי להכנס לסוכניות להתרשם מהרכב בצורה פיזית ולבקש נסיעות מבחן.

יכול מאוד להיות מצב שהנתונים של רכב אחד טובים מאוד אבל תנוחת הישיבה והנהיגה ברכב זה לא נוחה לך.

בהצלחה.

פורסם

מדובר בשני רכבים מצויינים, כאשר לפי המבחנים השונים שניהם הכי טובים בקבוצה.

יש יתרונות לכאן ולכאן. לזכות הפוקוס עומדים איכות החומרים, איכות ההרכבה, בידוד וכיו"ב. לזכות היונדאי יש את נושא המרווח האחורי ותא המטען (במידה ומשווים את גרסת הסדאן של הפוקוס. אם אתה הולך על הסטיישן, היפה לטעמי, אז אין בעיה).

בכל מקרה אני ממליץ לבדוק את שתיהן ולראות איזו מתאימה יותר לך.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...