Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחר אני הולך בשעה טובה לקנות את ה I10

יש לי מספר שאלות:

כמה זמן המתנה ?

ואילו הטבות הם נותנים עם הרכישה??

אני קונה אותה בסוכנות יונדאי באשדוד

תודה לעוזרים

פורסם

שתי שאלות שאתה צריך לשאול בסוכנות, אבל בכל זאת אנסה לענות:

1. אני חיכיתי ל-i10 שלי פחות משבועיים.

2. הטבות? מערכת מיגון לרכב כזו שמגיעה עם כל רכב בשוק, ואני הוצאתי מהם ג'אנטים ללא תוספת תשלום (הם רצו 2000 שקל).

הייתי ממליץ לך ללחוץ עליהם עם הג'אנטים, לא כל כך התאמצתי כדי להוציא אותם, וזה מוסיף לאוטו כזה קטן - המון לפי דעתי.

על איזה גיר הלכת ד"א?

פורסם

אתה צודק אחי אלו שאלות שהייתי צריך לשאול.. אך את האמת העדפתי קודם לברר כאן בפורום וללכת אליהם מוכן.

אני רוצה לקנות I10 ידנית שחורה

יש עוד דברים שאוכל להוציא מהם בזמן הקניה?? כמו חיישני רוורס מוריד שמשות

או ביטוח מקיף?

אני רוצה ממש ללכת אליהם מוכן ולהוציא כמה שאפשר (ישראלי :) )

תודה

פורסם

מעלה שמשות גם קיבלתי,וחיישני רוורס לא עשיתי אצלם,אבל זה עולה 600 אם אני לא טועה.

לא יודע לגבי ביטוח מקיף..נשמע לי קצת הזוי.

אל תשכח לציין שאתה מתלבט עם האלטו,ועם הפיג'ו.

ולגבי הצבע,לפי דעתי אפור-עכבר יושב על האוטו יותר יפה משחור (גם יותר מיוחד).

פורסם

יצא לי60.5 - אפור עכבר,ג'אנטים,מעלה שמשות,אגרת רישוי, ידנית כמובן (אין מה להשוות לאוטומט - רכב שונה).

פורסם

אני לא יכול לפרסם קישורים/תמונות כי אין לי מספיק הודעות, אבל פשוט תחפש בגוגל hyundai i10 inside view

ושם תמצא הרבה תמונות,אבל הi10 הבסיסית שמוכרים בארץ באיזור ב60~ לא מגיע עם רמת גימור כמו שתראה בגוגל אלא פשוט הדשבורד כולו בצבע שחור.

אין הבדל בין הידני לאוטו' חוץ מהידית הילוכים.

פורסם
יצא לי60.5 - אפור עכבר,ג'אנטים,מעלה שמשות,אגרת רישוי, ידנית כמובן (אין מה להשוות לאוטומט - רכב שונה).

איך יצא לך מחיר כזה?!

ואיך הוצאת מהם כל-כך הרבה??

אולי עשית מבצע חבר ב-57,900 ש"ח וכל התוספות עלו לך עוד 3000 ש"ח??

פורסם
איך יצא לך מחיר כזה?!

ואיך הוצאת מהם כל-כך הרבה??

אולי עשית מבצע חבר ב-57,900 ש"ח וכל התוספות עלו לך עוד 3000 ש"ח??

קניתי אותו בדצמבר.. זה גם עזר במיקוח

• תוכן חדש...