Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,כאשר אני מרים את הצ'וק עד הסוף גם בהנעה וגם בנסיעה,יוצא עשן שחור וסמיך מהאגזוז העשן יוצר מין עיגול של פיח על הכביש במקום שהאגזוז פוגע.

כאשר אני מוריד את הצ'וק עד הסוף אין עשן בכלל ואפילו טיפת זיהום אויר אין.

האם התופעה נורמלית?או שיש הצטברות גדולה של פיח במנוע והגיע הזמן ל44K?

יש לציין שכאשר קניתי את הרכב הבעלים הקודמים נסע הרבה זמן עם דוד אחורי שיש בו חור גדול,ובנוסף כל הצינורות שאמורים להיות מחוברים לקרבוטור/פילטר אויר מנותקים, נכון לרגע זה חוץ מהפילטר אויר שיושב על הקרבורטור שום דבר אחר לא מחובר אליו או לקרבורטור,האם יש לזה השפעה לתופעה שציינתי למעלה?

כמה קריטי לחבר את כל הצינורות המנותקים (נשם מנוע,מחזיר אויר חם וכו') כרגע הם פתוחים לאויר הפתוח ללא שום פילטר.

תודה מראש למגיבים.

איציק.

פורסם

בעת משיכת המשנק (צ'וק) מתבצעת העשרת דלק ולכן יוצא עשן שחור מצנור הפליטה.

בזמן התנעת מנוע קר יש למשוך את ידית המשנק ומיד כשהותנע המנוע להחזיר המשנק כ 2/3 מדרכו כך שרק כ 1/3 ישאר משוך כדי להחזיק מעט את סבובי המנוע גבוהים יותר שלא יכבה המנוע. לאחר כדקה המנוע התחמם ואז יש לסגור לגמרי את פעולת המשנק לגמרי.

עם הנסיון והזמן מוצאים, בכל רכב, את מידת וזמן השארת המשנק פועל עד להתחממות המנוע וסגירת המשנק הסופית.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
בעת משיכת המשנק (צ'וק) מתבצעת העשרת דלק ולכן יוצא עשן שחור מצנור הפליטה.

בזמן התנעת מנוע קר יש למשוך את ידית המשנק ומיד כשהותנע המנוע להחזיר המשנק כ 2/3 מדרכו כך שרק כ 1/3 ישאר משוך כדי להחזיק מעט את סבובי המנוע גבוהים יותר שלא יכבה המנוע. לאחר כדקה המנוע התחמם ואז יש לסגור לגמרי את פעולת המשנק לגמרי.

עם הנסיון והזמן מוצאים, בכל רכב, את מידת וזמן השארת המשנק פועל עד להתחממות המנוע וסגירת המשנק הסופית.

בברכה - רפי לין :idea:

שלום.

נכון אבל לא מדויק.

ברנו יש יחידת ואקום על הקרבורטור, כאשר מתניעים את המנוע עם

צ'וק משוך, יחידת הואקום פותחת את המצערת העליונה בכדי שהמנוע

לא יחנק ולא יצא עשן שחור. מתוך נסיון, יחידת הואקום מקולקלת.

וזו הסיבה לתופעה עליה מדובר. בכדי לפתור את הבעיה יש להחליף את החלק

בהצלחה

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
יש לציין שכאשר קניתי את הרכב הבעלים הקודמים נסע הרבה זמן עם דוד אחורי שיש בו חור גדול,ובנוסף כל הצינורות שאמורים להיות מחוברים לקרבוטור/פילטר אויר מנותקים, נכון לרגע זה חוץ מהפילטר אויר שיושב על הקרבורטור שום דבר אחר לא מחובר אליו או לקרבורטור,האם יש לזה השפעה לתופעה שציינתי למעלה?

כמה קריטי לחבר את כל הצינורות המנותקים (נשם מנוע,מחזיר אויר חם וכו') כרגע הם פתוחים לאויר הפתוח ללא שום פילטר.

אתה בטוח?

אין צינור וואקום ליחידת קידום ההצתה?

ועוד צינור למגביר הטורים של המזגן , ולתריס הבורר של סחרור אוויר פנימי/חיצוני(אם יש לך מזגן) ?

אני מקווה שלפחות לבוסטר הבלם יש לך צינור וואקום !

קח בחשבון שמעבר לפעולה הלא תקינה של המכלולים השונים, פתחים כאלה שנשארים פתוחים מאפשרים למנוע לשאוב לתוכו אבק ישראלי טהור ולא מסונן.

גזונטעייט .

פורסם

לאיציק 901 שלום רב!

כל התשובות שקיבלת לבעייתך נכונות אך התייחס בעיקר לתשובתו של

רפי לין החזר את כבל הצוק בחזרה 1/3 ממהלכו מיידית לאחר ההתנעה

ובכך תימנע מעשן שחור!

בברכה

צביקה קרבורטורים נתניה

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

חנן היה מזגן וניתקו אותו.

HFTURBO הקרבורטור עבר ניקוי וכיוון לא מזמן על ידי הבעלים הקודמים אך משום מה הוא בחר לנתק כמה צינורות ממנו.

ובני אני אבדוק באמת אם המצערת העליונה/יחידת ואקום מתפקדת.

אבל הדאגה שלי היא יותר מהפיח שנוצר על הכביש/מדרכה שיוצא מהאגזוז, מאיפה הוא מגיע?

תודה לכולם על התשובות,אבל אם מישהו יוכל באמת לענות לי מאיפה נראה לו שהפיח יוצא.

איציק.

פורסם

HFTURBO הקרבורטור עבר ניקוי וכיוון לא מזמן על ידי הבעלים הקודמים אך משום מה הוא בחר לנתק כמה צינורות ממנו.

אבל הדאגה שלי היא יותר מהפיח שנוצר על הכביש/מדרכה שיוצא מהאגזוז, מאיפה הוא מגיע?

איציק.

מן האגזוז , ככל הנראה :twisted:

תראה ,זה שהבעלים הקודם שטף את הקרב' בצורה חאפרית ,תוך ניתוק כל מה שלא מצא חן בעיניו - לא אומר שהקרב' תקין.

אתה לא יודע האם הוחלף סט שיפוץ (אטמים,דיאפרגמות,דיזות וכו') , אתה לא יודע מה הצנרת שנותקה ,צריכת הדלק שלך ככל הנראה בשמיים , ומה שמדאיג אותך זה עשן שחור ?

או שאתה חובב איכות הסביבה מושבע (לא רע לכשעצמו ,אבל החשש לא ממש יעזור לאטמוספירה) או שטרם הבנת עד כמה המצב רחוק מלהיות תקין.

עשה לעצמך טובה וגש למכון קרב' שמבין מי נגד מי בקרב' שלך , והשקע את הדרוש בשיפוץ ובהבאה למצב תקין.

גם אם זה נראה לך מיותר -אתה תחזיר את ההשקעה מהר מאוד בחשבון הדלק המופחת.

אם ברשותך מצלמה דיגיטלית תוכל לצלם את הלוע ואת הקרב' כדי שנוכל אולי לייעץ , בכל מקרה - לא נראה לי שניתן לתת פתרון בשלט רחוק.

דבר אחרון - טרם סיפרת אם מדובר ב-A112 (אני מניח שזה הרכב שיש לך) או ב-Y10. :idea:

פורסם

איציק.

מן האגזוז , ככל הנראה :twisted:

תראה ,זה שהבעלים הקודם שטף את הקרב' בצורה חאפרית ,תוך ניתוק כל מה שלא מצא חן בעיניו - לא אומר שהקרב' תקין.

אתה לא יודע האם הוחלף סט שיפוץ (אטמים,דיאפרגמות,דיזות וכו') , אתה לא יודע מה הצנרת שנותקה ,צריכת הדלק שלך ככל הנראה בשמיים , ומה שמדאיג אותך זה עשן שחור ?

או שאתה חובב איכות הסביבה מושבע (לא רע לכשעצמו ,אבל החשש לא ממש יעזור לאטמוספירה) או שטרם הבנת עד כמה המצב רחוק מלהיות תקין.

עשה לעצמך טובה וגש למכון קרב' שמבין מי נגד מי בקרב' שלך , והשקע את הדרוש בשיפוץ ובהבאה למצב תקין.

גם אם זה נראה לך מיותר -אתה תחזיר את ההשקעה מהר מאוד בחשבון הדלק המופחת.

אם ברשותך מצלמה דיגיטלית תוכל לצלם את הלוע ואת הקרב' כדי שנוכל אולי לייעץ , בכל מקרה - לא נראה לי שניתן לתת פתרון בשלט רחוק.

דבר אחרון - טרם סיפרת אם מדובר ב-A112 (אני מניח שזה הרכב שיש לך) או ב-Y10. :idea:

אתה בטח מתכוון לבחור עם הבעיה באוטוביאנקי...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה בטח מתכוון לבחור עם הבעיה באוטוביאנקי...

רון.

אופסססס :oops:

טוב ,הבנתי. הגיע הזמן השלאף-שטונדה.

לילה טוב.

פורסם

נרשם בהודעתי הקודמת אני חוזר לא למשוך צוק עד הסוף

אלא רק 2/3 ממהלכו , מה לא מובן כאן?!

אם העשן השחור ממשיך גם לאחר החזרת הצוק למקומו הבעייה היא

בקרבורטור, גש בדחיפות למכון קרבורטורים ובכך

תעזור לזיהום הסביבתילאיכות האוויר שאתה נושם ולכסף בכיס..

בברכה צביקה קרבורטורים

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

כמו שציינתי כאשר אני מוריד את הצ'וק לגמרי אין זיהום אויר או עשן כלל.

צביקה מה שאתה אומר זה שתערובת עשירה יוצרת מעבר לעשן שחור גם פיח?

ואני הולך לצלם את איזור הפילטר אויר/קרבורטור ומעלה תמונות.

תודה למגיבים.

איציק.

פורסם
כמו שציינתי כאשר אני מוריד את הצ'וק לגמרי אין זיהום אויר או עשן כלל.

צביקה מה שאתה אומר זה שתערובת עשירה יוצרת מעבר לעשן שחור גם פיח?

ואני הולך לצלם את איזור הפילטר אויר/קרבורטור ומעלה תמונות.

תודה למגיבים.

איציק.

תגיד ,אתה חושב שהעשן נהיה שחור כי איזה גמד קטן שאכל שעועית שחורה בלילה יושב באגזוז ומפליץ ?

הפיח הוא זה שגורם לעשן להיות שחור. כשהוא שוקע , כל מה שלא העברת באדיבותך לאטמ' הופך למשקעי הפיח.

לא ידעתי גם שמישהו מסוגל לעשות בדיקת גזים בעזרת אפו בלבד. מאין לך הבטחון שעם צ'וק סגור הכל טוב?

פורסם

או קיי, לשאלתו של "ראדר ג'די",את הגמד סילקתי עם K-600,ואיך אני יודע שאין זיהום אויר ?! כי הרכב עבר טסט לפני ארבעה חודשים במצב הזה אז אני משער שבדקו זיהום אויר.

בכל מקרה צירפתי תמונות של איזור הקרבורטור,סימנתי את הנשם מנוע ואת הצינורות המנותקים,כמו כן את המחזיר אויר שאמור להיות מחובר.

ובני המצערת כן נסגרת עם הרמת הצ'וק והוואקום מתפקד שמעתי אותו יונק אויר.

תאמרו לי בבקשה, כמה קריטי לחבר את הצינורות האלה בחזרה?

תודה מראש למגיבים.

DSC00041.JPG

DSC00038.JPG

DSC00036.JPG

DSC00035.JPG

פורסם

היכן התמונות? לאחר שניראה את התמונות נוכל לחוות דעה

לגבי זיהום אוויר ובכלל.. צינורות וואקום אינם משפעים על זיהום אוויר

על ביצןעים וזיופי מנוע כן!

צינור נשם משפיע על זיהום סביבתי וזיהום אוויר אך לא בצורה דרסטית.

אך מכניס גם ריחות לא געימים לתא הנהג!

בברכה צביקה

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

• תוכן חדש...