Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמעט והתפתתי לשים כאן פוסט שלם על איך, כיצד, מדוע, ועם אילו חומרים עליי להחיות את מע. המגבים שלי...אך "חיפוש" קטן העלה שלל פוסטים קודמים שדיברו על הנושא - וטוב שכך, סגרו לי את כל הפינות.

רק דבר אחד נותר לי פתוח - ניסיתי לפרק לבד את המגבים אצלי ב -"פיז'ו" אך ללא הצלחה.

לאחר פירוק האום הסוגר מעל "תופס" המגב עצמו, ניסיתי להוציאו אך ללא הועיל :( .

שאלתי היא:

אנשים שמחזיקים "פיז'ו" ו \ או יודעים איך אני מוציא את הדבר הזה - זה הזמן להשמיע דברכם..

האם פשוט למשוך אותו החוצה (שוב, ניסיתי וזה לא הולך...), האם הוצאתו מפרה בכך איזשהו איזון שקיים למגב עצמו? האם הוא חוזר באותה דרך למקומו הטבעי או שצריך לכוון אותו למצב מסויים או כיוון מסויים?

העבודה מתבצעת בשבת הקרובה,

דיווח (וכן תמונות) בהתאם,

תודה לעוזרים מראש!

שיהיה סופ"ש נעים ושקט בכביש,

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

פירוק המגב

תרים אותו למעלה

בחיבור שלן מתחת לשמשה יש מכסה פלסטיק-תמשוך אותו -הוא יוצא החוצה!

יש לך שם בורג-מפתח 13 יעשה את העבודה!

אחרי שהוצאת את האום לגמרי

פשוט תמשוך את המגב בעדינות החוצה!

תזהר מהקפיץ של המגב הוא חזק!

פורסם

נדנד אותו סביב בסיסו בעדינות. מדובר בכעין גליל משונן (שיניים דקות ועדינות) עליו מתלבש המגב שגם בבסיסו יש שיניים כאלה.ריסוס WD40 בעדינות יכול גם לעזור. אל תפחד מהמשיכה, זה יחזיק.

• תוכן חדש...