Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta Fly-מישהו שמע על אחת כזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במהלך שיטוטיי באינטרנט אחר מידע על פיאסטות, נתקלתי בדגם הזה.

האם מישהו ראה, שמע ,מכיר אחת שנמצאת אצלנו בארץ?

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.fiesta-mk1-register.de/bilder/cabrio%2520neu%25204.jpg&imgrefurl=http://www.fiesta-mk1-register.de/cabrio.htm&h=960&w=1280&sz=84&tbnid=zZPUnyn4sccJ:&tbnh=112&tbnw=149&start=4&prev=/images%3Fq%3D%2Bfiesta%2Bfly%26hl%3Diw%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26sa%3DN

שי.

cabrio%20neu%204.jpg

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

פיאסטה פתוחה ומחוזקת מבחינת מנוע ושילדה, מבוססת על הדור הראשון של הפיאסטות, בביצוע של סדנת גיאה שאחראית לדגמים המאובזרים והפתוחים של פורד, נדמה לי, לא מתחייב על כך (איפה פרחי כשצריך אותו...) שהיא קבלה את המנוע 1.6 של האסקורט MK2.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

כמה שזכור לי, ה-fly זו הגרסה הרישמית של פיאסטה קבריולט.

היו כ-28 דיגמי fiesta MK1 fly, מתוכם שבעה מבוססי XR2.

למיטב ידיעתי לא קיימת בארץ אחת כזו. ואם כן איפה!

שי, מה לא היינו נותנים בשביל אחת כזו, הא?

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

הייתי נותן הכל בשביל אחת כזאת. :wink:

הבעיה היא שבארץ לא ניתן אפילו למצוא פיאסטה דור 1 XR2,

מי כמוך יודע.....

והנה שאלה,

האם ייבוא חלקים מאנגליה (אני מדבר על BODYKIT,וחלקי פלסטיקה ופח)

זה עסק יחסית יקר מבחינת המכס?

מה היא אם כן, הדרך הכי זולה לשילוח חלקים מאנגליה בהנחה שהחבילה לא דחופה כ"כ והיא יכולה לשהות כמה שבועות בדרכה לארץ?

ונגיד גם שיש לי מישהו שיכול לקנות לי את החלקים שם ולשלוח לי אותם לארץ?

תודה,

שי.

אגב, הנה תמונה של הפיאסטה הנחשקת שלי ושל DANNYBOY :p

Ford_Fiesta_1981.jpg

פורסם

.....בהנחה שהחבילה לא דחופה כ"כ והיא יכולה לשהות כמה שבועות בדרכה לארץ?....

וגם לשהות כמה שנים בכניסה לארץ הקודש בגלל החצופים בנמל.........

בברכה,

גלעד

פורסם
מתאים לפורד לעשות קבריולטים מכוערים :?

תבין, זה לא היופי (שבעייני הוא דווקא יפה בגרסה המקורית ונטולת ה"שיפורים")

זה הייחוד.

ויש לרכב הזה הרבה ייחוד (תקרא את ההודעה של דני-בוי מעליי ותראה כמה יחידות יוצרו סה"כ.)

וזה לא שה-CTI יותר "מכוערת" ממנה, נהפוך הוא רק שהיא הרבה הרבה פחות ייחודית ממנה...

בידידות,

שי. :D

פורסם

הפיאסטה פליי ופיאסטה קופה פותחו בתחילת שנות ה 80,מתוך תפיסה שריבוי דגמים של אותה מכונית מגביר את המכירות,שהיו מצויינות גם כך.למרות שהפיאסטה יוצרה בבריטנייה,הפליי והקופה(אל דאגה,אני יגיע אליה...)פותחו דווקא בארה"ב,למרות שהן לאו דווקא יועדו לשיווק שם.הבעייה העיקרית של הפיאסטה בהפיכתה לקבריולט,היתה המרכב החלש שלה,שחייב את פורד לבצע שינויים מרחיקי לכת בשילדתה,והפכה את הפרוייקט ללא כדאי כלכלית.בדיוק כפי שדניבוי ציין יוצרו 28 מכוניות בלבד,ולאחריהן היא ניגנזה.גירסת הפיתוח השנייה היתה הקופה,שהיא פשוט פיאסטה מקוצרת,שבה המושב האחורי כמעט ובוטל.המראה היה מוזר משהו,אך היא הוצעה עם מנוע ה 1.3 שהיה בשנת 80 החזק בהיצע של הפיאסטה,טרום XR2.גם פרוייקט הקופה ניגנז בסיכומו של עיניין,ונישאר רק אב טיפוס בודד,שלא ידוע מה עלה בגורלו...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא ראיתי וחשדתי בקיומו של הדגם הזה, אבל הוא מגניב לאללא! סוף סוף מצאתי אוטו קטן ופתוח, שמצא חן בעייניי! :shock: בכל זאת, FORD!!! :wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...