Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה חודשים שמסרק ההגה דופק לי בראש, החלטתי "לנצל" הזדמנות שהאוטו במוסך בשביל לשפץ אותו. הבעיה היא שהתברר שהוא לא בר שיפוץ, וצריך למצוא אחד מפירוק. בינתיים המחיר הוא כ-3000 ש"ח לאחד מפירוק אחרי שיפוץ, אבל אני מחפש פתרון עדיף. למישהו יש רעיון? מקום טוב שכדאי לחפש בו? כל עזרה תתקבל בברכה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ראיתי במוסך רכב דומה לשלך, נסה לפרק ממנו :wink:

רעיון מצוין. אני אדבר עם המוסכניק שלי. אני משוכנע שלא תהיה לו בעיה. אני חושב שזה גם די הוגן, הרי בעל הרכב שזרוק במוסך ליד האוטו שלי מנסה נואשות לגנוב לי את הג'אנטים... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ראיתי במוסך רכב דומה לשלך, נסה לפרק ממנו :wink:

רעיון מצוין. אני אדבר עם המוסכניק שלי. אני משוכנע שלא תהיה לו בעיה. אני חושב שזה גם די הוגן, הרי בעל הרכב שזרוק במוסך ליד האוטו שלי מנסה נואשות לגנוב לי את הג'אנטים... :wink:

במחשבה שנייה, אני מכיר מסרק הגה יותר שמור, צבע לבן :wink::twisted:

פורסם

תראה, אני אקח את שלך אם תמכור לי אותו יותר בזול :wink:

מצחיק, ממצב של חוסר אונים וצורך לשלם 2500 שקל על מסרק משופץ, אני מגיע למבחר של שני מסרקים במצב טוב... :lol:

האמת היא - שאני לא יודע אם זה זהה, בגלל מנוע הדיזל. ב-106/סקסו יש שני סוגי הגאים. אחד עם משאבה חשמלית (כמו שלי) ואחד עם משאבה מכנית. אם זה של הסקסו דיזל הוא עם משאבה חשמלית אז כנראה שזה יתאים. אבל אני מחכה למסרק שאלון סידר לי. אם הכל ילך בסדר אני אקח אותו. אם חס וחלילה תהיה בעיה - אני אפנה אליך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תראה, אני אקח את שלך אם תמכור לי אותו יותר בזול :wink:

מצחיק, ממצב של חוסר אונים וצורך לשלם 2500 שקל על מסרק משופץ, אני מגיע למבחר של שני מסרקים במצב טוב... :lol:

האמת היא - שאני לא יודע אם זה זהה, בגלל מנוע הדיזל. ב-106/סקסו יש שני סוגי הגאים. אחד עם משאבה חשמלית (כמו שלי) ואחד עם משאבה מכנית. אם זה של הסקסו דיזל הוא עם משאבה חשמלית אז כנראה שזה יתאים. אבל אני מחכה למסרק שאלון סידר לי. אם הכל ילך בסדר אני אקח אותו. אם חס וחלילה תהיה בעיה - אני אפנה אליך.

רוני

תוודא ב 100% שמדובר באותו המסרק (אותם הסיבובים מנעילה לנעילה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תוודא ב 100% שמדובר באותו המסרק (אותם הסיבובים מנעילה לנעילה).

איציק

זהו, שבסקסו דיזל אני לא בטוח שזה אותו הדבר. המסרק האחר הוא של 106 1.6 ולמיטב ידיעתי הוא זהה (לא בדקתי עד רמת המק"ט אבל זה ייבדק עד מחר)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בכדי לא לפתוח נושא חדש - מישהו שקנה קלאץ' לאחרונה ל-106/סקסו ספורטיבית - כמה עלה לכם? האם כדאי לקנות מפרוחזאד? אני חושב להחליף קלאץ' על הדרך. המחיר מהמוסך הוא כ-1200 ש"ח (גם אצל ג'אן). המחיר אצל הפרסי בערך 850 (וזה עוד בטלפון...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בכדי לא לפתוח נושא חדש - מישהו שקנה קלאץ' לאחרונה ל-106/סקסו ספורטיבית - כמה עלה לכם? האם כדאי לקנות מפרוחזאד? אני חושב להחליף קלאץ' על הדרך. המחיר מהמוסך הוא כ-1200 ש"ח (גם אצל ג'אן). המחיר אצל הפרסי בערך 850 (וזה עוד בטלפון...)

רוני

המחיר כולל עבודה?

כשאני החלפתי קלאץ' ב 106 ראלי החלפתי לקלאץ' מקורי של VALEO.

המחיר, כולל עבודה היה באזור ה 1500 שקל. והמחיר הזה לא היה זול בכלל, פשוט הקלאץ' נגמר לי בצורה פאטאלית (לא סתם "החליק" והייתי צריך את האוטו דחוף).

לדעתי?

תחכה עם זה. היה כדאי לך להחליף את הקלאץ' בסקסו במידה וכבר היית מוריד גיר מסיבה כלשהי (שיפוץ וכדומה). במידה והגיר היה באמת בחוץ, אז באמת "על הדרך" היית מחליף קלאץ'.

כל עוד לא הורדת את הגיר, זה לא בדיוק נקרא "על הדרך" ולכן העלות לא תיהיה זולה יותר.

-------

עריכה:

שכחתי שנהרס לך ההילוך הראשון בגיר...

:oops:

בגלל שאתה כן מוריד גיר, כן כדאי לך להחליף את הקלאץ'. אם אני לא טועה הסקסו שלך נמצאת עם 120K ק"מ, לקלאץ' אין כניראה עוד הרבה חיים...

בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם

אה, שכחתי. הגיר בחוץ כמובן. לכן אני רוצה "על הדרך" לעשות קלאץ'. פשוט לא בא לי להוציא 1200 שקל על קלאץ. 800 נשמע כבר הרבה יותר טוב (המחיר של הפרסי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אה, שכחתי. הגיר בחוץ כמובן. לכן אני רוצה "על הדרך" לעשות קלאץ'. פשוט לא בא לי להוציא 1200 שקל על קלאץ. 800 נשמע כבר הרבה יותר טוב (המחיר של הפרסי)

רוני

1200 קצת יקר.

800 מחיר טוב בהחלט.

תתחדש.

השקעה ראשונה אמיתית באוטו מאז שהוא אצלך, לא?

תתחדש, ובהצלחה.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...