Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצה אגזוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום באופיס דיפו קצה אגזוז "קוברה" .

כיצד ניתן להתקין אותו? המוכר אמר רק לחבר את הברגים , ניסית ואין לאן לחבר אותם על האגזוז.

נצל"ש

קניתי גם ווקס טפלון של טרטל (הכחול) האם הוא גם מתאים לשימוש על צבע לא מטאלי?!

תודה.

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

את הקצה שקנית יש להלביש על האגזוסט של הרכב ולהבריג את הבורג כך שהקצה יהיה בלחץ כלפי האזוסט. כלומר הבורג שעל קצה האזוזסט לוחץ על האזוזסט של האוטו . הוא לא מתחבר אליו. הווקס שקנית מצויין ומתאים לכל הצבעים.יש להקפיד לעבוד בצל וכשהפח קר.

פורסם

עוד שאלות ברשותכם :

האגזוז שלי ב307 פונה כלפי מטה , כלומר אם אני מוסיף את הקצה הוא פונה לכיוון הריצפה , אני חושש שהוא יפגע ברצפה או בעצמים נמוכים , מה אתם חושבים על כך?

ב. בווקס למרוח בצמר גפן ולהוריד במטלית רכה , כמה זמן לחכות בערך בין המריחה להסרה ?

אגב סחטיין על הניק 8)

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

מה אנחנו חושבים על כך? עם אתה נוסע והוא אכן ישתפשף ברצפה אז עדיף שלא תשים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אגב איזה קצה אגזוז זה וכמה עלה ? גם אני חושב לקנות קצה אגזוז...

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
עוד שאלות ברשותכם :

האגזוז שלי ב307 פונה כלפי מטה , כלומר אם אני מוסיף את הקצה הוא פונה לכיוון הריצפה , אני חושש שהוא יפגע ברצפה או בעצמים נמוכים , מה אתם חושבים על כך?

ב. בווקס למרוח בצמר גפן ולהוריד במטלית רכה , כמה זמן לחכות בערך בין המריחה להסרה ?

אגב סחטיין על הניק 8)

למה שלא תקרא את ההוראות שעל האריזה? :?

פורסם

רק קצה אגזוז?לכו למסגרי ה יתנו לכם צינור חלול הרבה יותר זול...צבעו אותו 8)

או שמדובר על שורק!!!זה משהו אחר לגמרי,כאן אתם מסתבכים לאלתר לבד צריכים לארגן משרוקית!!! :?

צביקה

אל תעלבו,בצחוק :wink:,אבל זה פשוט נכון...

פורסם

חבל שאין כאלו....

לגבי המחיר - קצה אגזוז קוברה 38 ש"ח מאופיס דיפו.

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

חבל שאין כאלו....

לגבי המחיר - קצה אגזוז קוברה 38 ש"ח מאופיס דיפו.

מה, הם כבר התחילו למכור חלקים למכוניות? לאן המצב התדרדר. :hihi:

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

בלי קשר לבעד נגד כמה למה

38 ש"ח זה אולי הכי זול שראיתי בחנויות...

(לא שאני מתכנן לקנות...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...