Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעברי טיפלתי במוסך מלכה ברחובות ב-406 שלי. הרכב תמיד חזר מלוכלך והניילון תמיד נשאר על מושב הנהג.

קיים מוסך נוסף באזור התעשיה בשם מוסך אור-מור.

המקום נראה מטופח וגם מביקור קצר במקום, עשה רושם שדואגים להחזיר את הרכב נקי.

באתר המוסך באינטרנט מובטחת שטיפה חיצונית לכל מי שיגיע באמצעות האתר.

כמובן שמה שמשנה היא הבחינה המקצועית וכשמדובר ב-C-5 הבחינה המקצועית תקבע.

מישהו מכיר את שני המוסכים ויוכל לחוות דיעה?

פורסם

אור מור קצת מקצועי, אבל היחס חרא!

הבעלים חרא אמיתי וינסה לדחוף לך מה שלא צריך, המנהל עבודה לא מבין מהחיים שלו, ורק פועל אחד אני יודע שהוא טוב. עשה את החישובים שלך מה אתה רוצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה שמוזר הוא שהמוסך הוא מורשה של פג'ו-סיטרואן (עפ"י רישומי החברה), אך אינו מופיע בספר הטיפולים או באתר האינטרנט של החברה.

אני גר בגדרה, כך שאפילו אשדוד באה בחשבון.

פורסם

האמתץ יש פה הרבה המלצות על מוסך ליטל מורשה פיג'ו סיטרואן, אבל זה בת"א.

אל תיכנס למוסכים ברחובות בשביל דברים רציניים, רק לדברים קטנים. הם מורשים אבל הטיפול הוא כמו אצל מוסך חצר, דיי חאפרי (אור מור יחסית סביר אבל מלכה גרוע)

in the face

with a chair

פורסם

רציתי לבדוק כמה דברים בקשר לאזעקה, לרדיו ולעוד כמה דברים קטנים הדורשים מומחיות משולבת של בעלי מקצוע.

חשבתי לנסוע למוסך המרכזי בבני ברק, היות ושם נמצאים כל המומחים בכל נושא.

מה דעתכם?

פורסם

אין שם מומחים במרכזי, זה חרא של מוסך! ואל תתקרב לשם אתה תשלם פי 2 מאשר במורשה רגיל.

אם יש לך כוונה להרחיק עד לבני ברק למרכזי, אז תיכנס כבר למוסך ליטל 2000 בת"א, נדמה לי שיש גם הנחה לחברי הפורום.

אם יש בעיה באזעקה הולכים למי שמתעסק בזה ולא למוסך!

in the face

with a chair

פורסם
אם יש בעיה באזעקה הולכים למי שמתעסק בזה ולא למוסך!

אבל מי שהתקין את האזעקה (נור-סקיור) יושבים בבני ברק במוסך המרכזי.

איך במוסך מורשה ידעו להתעסק עם הרדיו והאזעקה אם הם מבינים במכונאות?

אין מוסך טוב באזור הדרום ופחות משעה נסיעה?

• תוכן חדש...