Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על זה שיש קיטים שאפשר לקנות ואז לעשות שהדלתות יפתחו כמו בלמבורגיני. עכשיו השאלה שלי היא כמה בערך זה עולה והאם זה אפשרי לשים כאלו באופל וקטרה 89?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

זה עולה בערך כמו אופל וקטרה, (לא שנת 89).

זה לא חוקי ולא יעבור טסט בשום מקרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עזוב אותך טסט, זה לא מה שאמור להפריע, לא חסרים חורים במערכת, אבל אל תעשה את זה ברכב הזה, זה לא ציר של דלת שמתחבר עם 4 ברגים!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

הרכב הזה זה הדבר היחיד שאני אוכל להרשות לעצמי בלפחות 5 השנים הקרובות.

וכשאמרת "זה לא ציר של דלת שמתחבר עם 4 ברגים", למה התכוונת? (אני עלול להיות איטי בבקרים)

חרא של צלם

פורסם

אתה כנראה איטי בלי קשר לבוקר :wink:

מה שהוא מתכוון זה, שאם חשבת לעצמך שזה כולה לקחת את הדלת הנוכחית שלך, לחבר לה עוד שניים שלושה ברגים עם ציר שמזיז אותה למעלה במקום הצידה - אז זה לא ככה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את האמת, נראה מגניב, אבל ממש לא נוח!

אולי זה נחמד בהתחלה (כמו למשל מכוניות עם גג ניפתח שאין מרום לאחסן את הגג באוטו), נראה טוב ומרגיש סבבה, אחרי כמה ימים של התלהבות, ואחרי שחוטפים מזה מכה בראש כמה פעמים, זה נימאס...

בקיצור, לא נוח, לא חוקי, ואם אתה שואל אותי גם לא יפה (כל אחד ודעתו)...

לסיכום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

סרוניס, דווקא התכוונתי לתת את הקיט למכונאי שלי ושהוא ישבור את הראש, אבל זה לא חוקי. אז באסה. שלא לדבר על לא זול במיוחד, אז אני אוותר על זה.

ואני רוצה לראות מישהו שלא ישן 40 שעות ולא איטי..

חרא של צלם

פורסם
סרוניס, דווקא התכוונתי לתת את הקיט למכונאי שלי ושהוא ישבור את הראש, אבל זה לא חוקי. אז באסה. שלא לדבר על לא זול במיוחד, אז אני אוותר על זה.

ואני רוצה לראות מישהו שלא ישן 40 שעות ולא איטי..

לך לישון, זה אמור לעזור, וזה ממש לא בריא לא לישון 40 שעות

ד"א המכונאי שלך הוא מהנדס רכב?

DFC

פורסם

הקטע של הדלתות ממש יפה לדעתי! וזה ממש ממש לא בעיה לעשות! (לפחות לפי מה שראיתי איך עושים את זה באמריקה) אבל פה זה ממש לא חוקי! ואני רוצה לראות אותך יוצא מהדלת הזאת שכשהיא מותקנת באוטו סדאן ונמצאת בחניה תת קרקעית!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

Huu.....?

עוד מישהו פה "לא ישן 40 שעות" ורוצה להכריז על זה מראש שנתחשב בו ?

לשנות את הדלתות לצורה כזאת זה מה שנקרא - "שינוי מבנה"

וכמו שנאמר כאן - לא עניין של 4 ברגים.

מי שמתקין קיט כזה צריך לדעת בדיוק מה הוא עושה, לא כל זב חוטם שלמד להחזיק מברגה יכול.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

Huu.....?

עוד מישהו פה "לא ישן 40 שעות" ורוצה להכריז על זה מראש שנתחשב בו ?

לשנות את הדלתות לצורה כזאת זה מה שנקרא - "שינוי מבנה"

וכמו שנאמר כאן - לא עניין של 4 ברגים.

מי שמתקין קיט כזה צריך לדעת בדיוק מה הוא עושה, לא כל זב חוטם שלמד להחזיק מברגה יכול.

נכון... זה עניין של 5 ברגים. ולשנות את הכיוון של הלשונית נעילה ממאוזן למאונך בצד של המרכב.

כנראה שהרבה זמן לא ראית קיט lambo doors .שינו אותם בצורה משמעותית מאלו של לפני 3 שנים.(לא סתם הקיט הכי זול מתחיל ב 900 דולר)

קו---------------------------------------

פורסם

כן גם אם תעלה על גג, תקח מטריה תפתח אותה ותקפוץ, זה ענין של התנגדות אוויר...

DFC

• תוכן חדש...