Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה: אני רוצה להחליף את המנוע של הקאפרי שלי מ-1600 המקורי, ל-2000 של סיירה. ב"עמדה מס' 1" אמרו לי, שעקרונית אין להם אישור, אבל אם בא לי "לשבור ת'ראש" מול היצרן, ולנסות להשיג אישור - מבחינתם אין בעיה, ואם היצרן יאשר - אז סבבה...

הבעיה - איך בדיוק עושים את זה, ממה להתחיל, מה צריך בשביל זה, וכמה זמן זה עלול לקחת - אני דיי מוגבל, השכנים לוחצים שאעיף כבר את הסיירה מחניה, וכבר התחילו לשבור לי אותה... :2gunfire: אז, אם למישהו יש ניסיון, במיוחד עם פורד, הודה לו על המידע!

גנאדי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המרכז האירופאי של פורד הוא בגרמניה.

פנה למחלקה הטכנית של היבואן, והם יפנו אותך לכתובת הנכונה.

תוכל לנסות לפנות לאחד ממגזיני הרכב - גם להם יש מאגר כתובות.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה קודם כל, ליבואן של היום יש מושג ברכבים האלה? הרי זה לא היבואן שהביא אותם בזמנם, או שזה לא חשוב?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תודה קודם כל, ליבואן של היום יש מושג ברכבים האלה? הרי זה לא היבואן שהביא אותם בזמנם, או שזה לא חשוב?

א. זה לא חשוב, היבואן הוא נציגו של היצרן בארץ.

ב. היבואן ודאי ידע למי לפנות ויקבל תשובה מהגורם המוסמך יותר מהר.

ג. החברת הישראלית לאוטומובילים, היבואן הקודם, עדיין חי ובועט ונותן שירות לרכבים של חברות ליסינג (למשל אמפא ליס שהטויוטה שלי באה מהם)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צור קשר עם מחלקת יחסי לקוחות של פורד בריטניה:

http://www.ford.co.uk/ie/gen_contact/-/-/-/-/-/-

אני בטוח שיש להם מחלקה טכנית שיכולה לכוון אותך וגם לספק את האישורים המתאימים. מאחר והקפרי באה במקור עם מנוע 2000 (של פורד קונסול), סביר להניח שניתן לבצע את ההחלפה.

הייתי מתחיל בלעשות קצת שיעורי בית לפני הפניה אליהם: קורא באתרי קפרי על שינויים שאחרים עשו ואיך עשו את זה, איזה מנוע ו/או חלקים אחרים (גיר, דיפרנציאל) השתמשו, מברר בדיוק את סוגי המנועים שהיו מותקנים בקפרי ואת שמות הדגם שלהם אצל היצרן וכו. וכו.

דבר שני, הייתי מברר במשרד התחבורה איזה אישור בדיוק הם צריכים. זה יקל עליך להסביר לחברה מה אתה צריך מהם.

רק אחרי שהייתי יודע את כל זה, הייתי פונה דרך הקישור הנ"ל , כי ליצרן באנגליה אין מושג איזה מנוע יש בסיירה מתחת לבית שלך ואם זה יתאים לקפרי שלך או לא.

אם תרצה עזרה בניסוח התכתובת באנגלית אנא פנה אלי בה"פ. בכל מקרה אשמח לדעת מה ביררת כי יש לי ענין אישי בזה גם.

בהצלחה,

נמרוד

פורסם

תודה. אנסה עכשיו ליצור איתם קשר...

• תוכן חדש...