Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ברשותי סובארו gl שנת 86 מנוע 1800

ברכב הוחלף מנוע לפני 3 שנים למנוע 1800 ....של לגאסי (אומרים שיש לגאסי בעלת אותו מנוע של ה gl(

לבעיה: המזגן באוטו הוא מזגן שכמה שנים לא עבד והחלטתי לתקנו....הלכתי לבדיקה ושמו לי גז..וכאשר הפעלתי את המזגן המדחס משמיע רעש כמו של קטנוע 50 סמק שנותנים לו גז עד הסוף וכבר אין לו מקום לגז....המדחס עובד נהדר אבל ממש עושה את הרעש הזה שגובר אים הגז של האוטו...

במוסך אמרו לי שאין שום דרך לתקן את זה ואין אף אחד שמשפץ או מתקן ומבין בדבר הזה...

הבעייה השנייה היא שהרכב הגיע אים מזגן מקורי מיפן...(בדרך כלל לסוברו היו שמים מזגן בארץ תוצרת הארץ) כך הוא אומר.... הוא טוען שנדיר שבסובארו יש את המזגן המקורי שלה בשנתונים אלו ועקב כך הוא אמר שיש לי סיכוי אפסי למצוא מדחס מקורי לאוטו שיוצר ביפן !

הוא אמר לי על תחליפי וכאלו אבל הבעיה שיש לי מזגן מפוצל באוטו...כלומר יש לי גם מאחור פתחים למזגן לאלו שיושבים מאחור..וצריך מדחס חזק מאוד...

הוא אמר לי שאפשר להביא מדחס של רכב אחר אבל צריך את התושבות שלו וכו....וזה יעלה בסוף כ 3000 שקל :shock:

מה אני עושה????? מישהו מכיר מישהו שיכול לסדר את זה אולי??? פירוקיה????

כמה זה אמור לעלות ????

תודה מראש לעונים :wink:

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם
שלום רב ברשותי סובארו gl שנת 86 מנוע 1800

ברכב הוחלף מנוע לפני 3 שנים למנוע 1800 ....של לגאסי (אומרים שיש לגאסי בעלת אותו מנוע של ה gl(

לבעיה: המזגן באוטו הוא מזגן שכמה שנים לא עבד והחלטתי לתקנו....הלכתי לבדיקה ושמו לי גז..וכאשר הפעלתי את המזגן המדחס משמיע רעש כמו של קטנוע 50 סמק שנותנים לו גז עד הסוף וכבר אין לו מקום לגז....המדחס עובד נהדר אבל ממש עושה את הרעש הזה שגובר אים הגז של האוטו...

במוסך אמרו לי שאין שום דרך לתקן את זה ואין אף אחד שמשפץ או מתקן ומבין בדבר הזה...

הבעייה השנייה היא שהרכב הגיע אים מזגן מקורי מיפן...(בדרך כלל לסוברו היו שמים מזגן בארץ תוצרת הארץ) כך הוא אומר.... הוא טוען שנדיר שבסובארו יש את המזגן המקורי שלה בשנתונים אלו ועקב כך הוא אמר שיש לי סיכוי אפסי למצוא מדחס מקורי לאוטו שיוצר ביפן !

הוא אמר לי על תחליפי וכאלו אבל הבעיה שיש לי מזגן מפוצל באוטו...כלומר יש לי גם מאחור פתחים למזגן לאלו שיושבים מאחור..וצריך מדחס חזק מאוד...

הוא אמר לי שאפשר להביא מדחס של רכב אחר אבל צריך את התושבות שלו וכו....וזה יעלה בסוף כ 3000 שקל :shock:

מה אני עושה????? מישהו מכיר מישהו שיכול לסדר את זה אולי??? פירוקיה????

כמה זה אמור לעלות ????

תודה מראש לעונים :wink:

האם מדובר במנוע EJ18 ? מדחס של לגאסי/אימפרזה לא יושב שם ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אחי.... איך אני יכול לדעת את הדגם שרשמתה???

איפה זה רשום?

פורסם
איציק אחי.... איך אני יכול לדעת את הדגם שרשמתה???

איפה זה רשום?

ברישיון רכב או מוטבע בגדול (יחסית) על המנוע. אמור להיות בערך באמצע המנוע מלמעלה (מוטבע __EJ עם מסגרת מלבנית, קשה לפספס).

אם זה 1.6 עם 16 שסתומים יהיה מוטבע EJ16, ל 1.8 יהיה מוטבע EJ18, ל 2.0 יהיה מוטבע EJ20 וכו' (2.2, 2.5 וכד').

אם מדובר במנוע 8 שסתומים ישן אזי קוד המנוע הוא EA (ולא EJ)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברשיון רכב כתוב תוצר מנוע פוגי

דגם מנוע: EA82

יש דגם כזה?כי לא הזכרתה לי את זה....אולי מיבוא וכו??

פורסם
ברשיון רכב כתוב תוצר מנוע פוגי

דגם מנוע: EA82

יש דגם כזה?כי לא הזכרתה לי את זה....אולי מיבוא וכו??

EA82 זה מנוע 8 שסתומים

82 = 82 כ"ס (מנוע 1800)

74 = 74 כ"ס (מנוע 1600)

65 = 65 כ"ס (מנוע 1300)

זה לא מנוע של לגאסי, זה מנוע 1800 "רגיל" כמו שהיה באותה התקופה.

אפשר להתאים לו מדחס אחר, לא צריכה להיות בעיה.

אין שם מזגן מפוצל, יש שם מזגן רגיל עם תיעול אויר לאחורה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאיציק....יכול להיות שהאדם מהמזגנים סתם מזיין לי את המוח???

אתה מכונאי?? אני יישלם לך אים אתה מבין בזה ותוכל לסדר לי את זה...

הלכתי לפרוקייה והם רוצים 300 + - שקל על מדחס..איך אני יכול לדעת איזה דגם מדחס

ואים הוא טוב מה שהם נותנים לי?

האדם שדיברתי איתו אמר לי שאים אני מביא לו את המדחס הוא ייקח לי 400 שקל על החלפת מדחס..שימון מערכת...גז למזגן...ותיקון הוואקומים (הוא אמר שיש לי שם בעייה קטנה)

האים זה מחיר טוב?

פורסם
לאיציק....יכול להיות שהאדם מהמזגנים סתם מזיין לי את המוח???

אתה מכונאי?? אני יישלם לך אים אתה מבין בזה ותוכל לסדר לי את זה...

הלכתי לפרוקייה והם רוצים 300 + - שקל על מדחס..איך אני יכול לדעת איזה דגם מדחס

ואים הוא טוב מה שהם נותנים לי?

האדם שדיברתי איתו אמר לי שאים אני מביא לו את המדחס הוא ייקח לי 400 שקל על החלפת מדחס..שימון מערכת...גז למזגן...ותיקון הוואקומים (הוא אמר שיש לי שם בעייה קטנה)

האים זה מחיר טוב?

להרכיב מדחס זה שטויות, כבר עשיתי את זה על DL.

אם יש תקלות נוספות אז כדאי שמזגניסט יתקן את הדליפות, יחליף מייבש ויעשה בדיקה ורק אחכ וואקום + שמן + גז.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק אתה ממש גבר!

ועוד שאלה...איך ה gl בכללי? מבחינת מנוע? והגה כוח ?

אמינות?

• תוכן חדש...