Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי- עלי לפנות את החניה . מאידך - אני לא רואה מתי בפעם הבאה, יהיה לי זמן לשפץ מיני אחרת . ולכן - למכירה מיני מינור 1000 1977 - לחלקים (ללא רשיונות)!

המכונית מושלמת כמעט לחלוטין. חסרים מס' פריטים פשוטים וזמינים כגון פנס ימין, תושבת לפנס שמאלי אחורי , משאבת מים. הגוף מושלם ללא חלודה פושעת , שמשות שלמות ,פנים הרכב שלם אף הוא .כל הידיות ,הטסות וכד' קיימים . בנוסף למיני, יימכר מנוע 1000 נוסף שירד ממיני שנת 1982 והונע בפעם האחרונה לפני כשנתיים. פרט לכך יש לי ח"ח נוספים כגון אלטרנטור, סטרטר, בקליות חדשות , ג'נטים וכד' .

אוכל להשאיל / לצלם לקונה המאושר ספר רכב היינס של מיני מינור .

לפרטים נוספים - נא ליצור קשר בה"פ .

יניב.ש

מיני מינור לחלקים 002.jpg

פורסם
תגיד היא במצב נסיעה?

למכירה מיני מינור 1000 1977 - לחלקים (ללא רשיונות)!

חסרים מס' פריטים פשוטים וזמינים כגון פנס ימין, תושבת לפנס שמאלי אחורי , משאבת מים.

רכב בלי משאבת מים לא יסע רחוק, ובלי רשיונות לא יסע בכלל גם אם תותקן לו משאבת מים חדשה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זוכר משהו על נסיעה בעירום על גג מיני ישוב בכורסה מרופטת?

מיני אספנות 72 לשעבר של מוסך _____ (רמז: שתי אותיות מתחיל ב "ר" נגמר ב "ם")

אצלי בחנייה....

בקשר לשינוי התנהגות לא סימפטית אני פחות אופטימי :beerchug:

:bad-word::angel:

אגב נשאר לך משהו במח' הג'נטים?

אורן

• תוכן חדש...