Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם רכב אספנות שנשתמרו עליו לוחיות הרישוי המקוריות שלו יכול ליסוע איתן במידה והן תקינות?

למשל רכבים משנות ה-50, אני לא יודע בדיוק את הצבע (לבן, כתום ..?!), יכולים לנוע בכבישי ארצנו ולעבור טסט עם לוחיות הרישוי המקוריות?

או שמא מחוייבים כל הרכבים בארץ (בפרט רכבי אספנות) להחליף את הלוחיות בהתאם לשינויים המתבצעים בהן לפי החוק?

אם אפשר להרחיב גם בנושא, :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

תסתכל על לוחית הרישוי בתמונות באלבום של בני (זה פשוט הכי זמין :wink: )

לא נראה לי שאפילו בשנות השמונים הן היו כאלה קצרות :roll:

וואלק אתתתתה

פורסם

עד שנות השמונים היו לוחיות שלא מחזירות אור...

משנות השמונים שינו את זה...

ככה שנראה לי שלא...

(תקנו אותי אם אני טועה)

נ.ב. הראל בני לא קנה את המוסטנג ב89?

ז'תומרת שבשנות השמונים היו לוחיות קצרות כאלה...

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

אתה חייב לוחיות רישוי בהתאם לתקנות הנהוגות כיום, כלומר - לוחיות בגודל, בצבע ובכיתוב ע"פ התקנות החדשות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

רכב שהסטאטוס שלו נהפך לרכב אספנות חייב עפ"י התקנות לוחיות שהמילים "רכב אספנות" מופיע בהם.

לידיעתכם.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
שלום,

האם רכב אספנות שנשתמרו עליו לוחיות הרישוי המקוריות שלו יכול ליסוע איתן במידה והן תקינות?

למשל רכבים משנות ה-50, אני לא יודע בדיוק את הצבע (לבן, כתום ..?!), יכולים לנוע בכבישי ארצנו ולעבור טסט עם לוחיות הרישוי המקוריות?

או שמא מחוייבים כל הרכבים בארץ (בפרט רכבי אספנות) להחליף את הלוחיות בהתאם לשינויים המתבצעים בהן לפי החוק?

אם אפשר להרחיב גם בנושא, :twisted: חולה~הגה :twisted:

בארה"ב מותר לכל רכב לשאת לוחית של שנת יצורו (YOM) הדבר נותן לרכבי אספנות אוטנטיות נוספת. בארץ חייבים בלוחיות לפי התקן הנוכחי.

נמרוד

פורסם

מופיעות שם שתי לוחיות:

שימו לב לתמונה ממלחמת המפרץ, הלוחית היא זהה ללוחית שהיתה בשנת היצור של הרכב (1966), עם ספרות בצורה שונה מהספרות של היום (הספרות של היום הן בתקן אירופאי, בעלות קוים עגולים). כמובן שהלוחית הוחלפה בהתאם לחוק, כמו שנמרוד הסביר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בתמונה הזאת הלוחיות היו כבר מחזירות אור עם סימן מכון התקנים.

החלפת הלוחיות ללוחיות זוהרות נעשתה במהלך 1989 ולכן זה לא יכול שב-1991 הלוחיות היו הלוחיות המקוריות.

mustang.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מופיעות שם שתי לוחיות:

שימו לב לתמונה ממלחמת המפרץ, הלוחית היא זהה ללוחית שהיתה בשנת היצור של הרכב (1966), עם ספרות בצורה שונה מהספרות של היום (הספרות של היום הן בתקן אירופאי, בעלות קוים עגולים). כמובן שהלוחית הוחלפה בהתאם לחוק, כמו שנמרוד הסביר.

יש באמת תקן אירופי ללוחיות זיהוי? הרי לכל מדינה באירופה יש לוחיות מסוג אחר.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

החלפת הלוחיות ללוחיות זוהרות נעשתה במהלך 1989 ולכן זה לא יכול שב-1991 הלוחיות היו הלוחיות המקוריות.

גם אני הסתכלתי על תמונה הזאת וחשבתי שזאת הלוחית הנוכחית :oops:

(ומשום מה אני לא הצלחתי להעלות אותה )

אז רק משנות התשעים המאוחרות חלה חובה על החלפת לוחיות הרישוי ברכבים ישנים - כדי שתתאים לסטנדרט? :roll:

וואלק אתתתתה

פורסם

תמונה גדולה שימו לב לפרטים,היה מוסיף אם הוא היה עם מדים במילואים...

מי זה???משהו מכאן? :shock:

• תוכן חדש...