Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

שמתי לב שבכנף הימנית בסובארו DL שלי (בצבע לבן) התחיל להתקלף הצבע, כדאי לצבוע מחדש (כמה יעלה לי?)? או להשאיר ככה (הבנתי שעבודות צבע יכולות להצביע על תאונות וזה יכול להשפיע על המכירה העתידית שלי)?

 

וגם....

 

יש שריטות קטנות ומעצבנות בגוף החיצוני של הרכב, כמו של מפתח, מאוד מעצבנות.

 

יש אפשרות למחוק אותן או לצבוע אותן מחדש מבלי ללכת לצבעי רכב?

 

אני זוכר שראיתי בעבר משחה מיוחדת בערוץ הקניות.

 

מורחים צבע מיוחד על ספוג, מעבירים ניגוב על השריטה והפלא בפלא השריטה נעלמת :shock:

 

זה אפשרי? יש חיה כזאת? שמעתם על דבר כזה? זה אפשרי?

 

וגם התגלה פס כחול ארוך מתחת לפתח כניסת הדלק באוטו, הוא מעט נסתר, לא כ"כ רואים אותו אבל עדיין אני הייתי מעדיף שהוא לא יהיה.

 

 

יש אפשרות לצבוע\איכשהו לסדר חלק מהשריטות וההתקלפויות באופן ידני ולא יקר?

 

תודה, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אכן כן יש משחה כזאת שכאשר אתה מורח אותה היא כביכול מורידה קצת מהצבע של הרכב וממלאה את החריצים ..

אבל עצה בשבילך ללכת לפחח רכב שיעשה לך ברכב פוליש ווקס וכל השריטות יעלמו לחלוטין , ועוד הרכב יראה ממש יפה .

והעלות מזערית 350 שקל ...

פורסם

תודה רבה.

 

זה האוטו הראשון שלי ואני לא מנוסה בדברים כאלו.

 

לא ידעתי שפוליש יכול להעלים שריטות....

 

ומה לגבי תיקוני הצבע? איך אפשר להעלים אותם? ביחד עם המכות של הברד (לא חסרות מכות) זה נראה ממש זוועה.

I should win a fucking AWARD for being me

×
×
  • תוכן חדש...