Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל מישהו פירסם תמונות ממפגש מועדון החמש הרגיל באוניברסיטה בפורום "רכב כללי".

הנה הקישור:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=45541&highlight=%E1%E9%E9%F7%E9

הייתה עוד הודעה לגבי המפגש באיצטדיון רמת גן לגבי מישהו שכתב שהוא לא נהנה שם, אך הוא היה עם אביו בפורד ישנה במפגש מועדון הפורדים...

כנראה שלו יש תמונות לפרסום.

סורי שאין לי הרבה פרטים, :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
הייתה עוד הודעה לגבי המפגש באיצטדיון רמת גן לגבי מישהו שכתב שהוא לא נהנה שם, אך הוא היה עם אביו בפורד ישנה במפגש מועדון הפורדים...

כנראה שלו יש תמונות לפרסום

זה הייתי אני (עם התקרית ה"לא נעימה" שעברה עלי ועל אבי בלשון המטעה)

הלוואי והייתי עם אבא שלי בפורד ישנה. היינו עם פיאט דוקאטו עם צינור טורבו גוסס :cry:

אין לי תמונות.

קאפרי (4-5), שני אסקורטים חבוטים (אחד מהם סימן 1 עם גלגלים של סימן 2ועם כסאות של מאזדה 626 :lol: ) והברנדה המתפוררת של מקס (אבל עדיין נוסעת).

הגיעה גם קורטינה סימן 2 שבעליה ראה שאני מתעניין בה ומסתכל איך נראה הדשבורד והעיצוב הפנימי בכלל. הוא התפרץ ולקח את המפתחות. בטח חשב שאני עוד אחד שמחפש אוטו לגניבה. מה שהוא לא יודע זה שיהיה לו לבריאות, סימן 2 זה לא הקטע שלי :hihi:

פורסם

הלו, סוזוקי 1100F שחנה ליד הקורטינה MK2 לא נחשב??? :shock::wink: ואגב, הקורטינה כן הייתה מעניינת, אפילו שהיא גם לא הקטע שלי, אבל היו בה הרבה שינויים מאד מעניינים: מנוע אחר לגמרי, מערכת בלמים, מצבר...

ואגב, חבל להעביר מפגש - יש בידור זמין בסביבה, אני דווקא נהנה להיסתכל על המפגרים המשתוללים :twisted: (למרות שזה די מפחיד אותי, למען האמת). וחוץ מזה, אני אוהב "לשטוף את העניים" עם המפלצות המשופרות שבאות לשם, בתור חובב "רגל כבדה" על דוושת הגז. :twisted::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הלו, סוזוקי 1100F שחנה ליד הקורטינה MK2 לא נחשב???

ראיתי אופנוע, לא זיהיתי אם זה סוזוקי והעדפתי להמנע מהפאדיחה של להגיד "אהלן" לבנאדם שאני לא מכיר. אופנועים אף פעם לא היו התחום החזק שלי.

היית יכול להרים טלפון כדי להגיד לי שאני שני מטר לידך :lol:

פורסם
והברנדה המתפוררת של מקס (אבל עדיין נוסעת).

אל תסתכל על הקנקן.... 8)

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

"ראיתי אופנוע, לא זיהיתי אם זה סוזוקי "

??? :shock::shock::shock::shock: כתוב "סוזוקי 1100F" !!! עליו!!!

ואמרתי מקודם כשדיברנו, שאבוא עם האופנוע, לא? (טוב, יכול להיות, שאני כבר לא זוכר... :? )

וחוץ מזה, זה בסדר - גם אני לא היכרתי בהתחלה חצי מהאנשים שהיו, אתה תמיד מוזמן לבוא ולהגיד "אהלן" - ואז אתה כבר מכיר אותנו, ככה זה עובד, לא? :D:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...