שלום,
בעיקרון, במחיר של טויו T1R אין לו מתחרים.
לא רשמת את התקציב.
אם אתה מוכן לשלם בסביבות 1000 ש"ח לצמיג, יש לך :
CONTI SPORT CONTACT
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC
יש גם MICHELIN PILOT SPORT PS3, אבל הוא יעלה כבר 1200 ש"ח+
תקציב עד 800 שקל לצמיג. את הF1 של גוד יאיר ניתן להשיג במחיר הזה או שאין סיכוי?
עוד הצעות אך הפלקן 452?
לגבי הT1R כמה קילומטרים בערך אפשר לעשות על סט כזה עד שיגמר? ניסעה רגילה+מעט נסיעה ספורטיבית.
תודה.
TOYO R1R, הצמיג שנותן הכי הרבה אחיזה לשקל.
R1R לא בא בחשבון בגלל שהוא ניגמר מהר מאוד. כמה קילומטרים אפשר לעשות על T1R
וגם ממעט קריאה בפורום הבנתי שהוא מאוד מרעיש.. עד כמה זה נסבל?
שימו לב, הבחור שאל על השחיקה ב T1R וכמה אלפי ק"מ אפשר לנסוע איתו , וכולכם מציעים לו R1R.
FALKEN FK452 זה הצמיג שמחרה ב טויו T1R, אבל אין בו שום יתרון על טויו.
לא נראה לי שתצליח למצוא GOODYEAR F1 ב 800 ש"ח.
לדעתי, T1R זה מין ברירת מחדל. הוא לא אוחז ברמה של R1R, אבל מחזיק מעמד יותר זמן\קילומטרים.
אמרת עד 800 לצמיג ואמרו לך את האופציות אבל אם תוסיף עוד 100 לצמיג תוכל לקנות את ה YOKOHAMA AD08 ,
צמיג מעולה ,אוחז יותר מהT1R על יבש ואפילו יותר מהR1R ולא מתבלה כמו הטויו, אחיזה בינונית + ברטוב(לא מדבר על שלוליות),
וגם צמיג פצצה מבחינת מראה
אם אתה רוצה מעט רעש והרבה אחיזה ומוכן להימתח בתקציב - מישלן פיילוט SP2/3.
הגיע הזמן להחליף סט צמיגים חדשים אחרי אכזבה גדולה מאוד מדנלופ SP SPORT.
צמיג שמאוד עניין אותי לאחר המלצות בפורום זה היוקוהומה S.DRIVE אבל לצערי אין בלאי ולא ניתן להזמין בירושלים.
איזה עוד צמיגים באותה הרמה יש? את הT1R אני מכיר ופחות רוצה אבל במידה ולא אצליח למצוא
משהו אחר כנראה שאבחר בהם.
תודה אור.
היי אור,
קודם כל ל TIRES4U יש את ה S.DRIVE ממה שראיתי
אופציה טובה נוספת כמושכתבו לך כאן זה ה T1R וגם אתה יכול להשתמש בקונטיננטל ContiSportContact 2
אני מאמין שיש פנצריות שיזמינו לך את הצמיג הזה אם אין להם במלאי. - תתקשר ליבואן והוא יוכל לומר לך איפה יש נציג שמוכר באיזור ירושליים.
יום טוב.
תקציב עד 800 שקל לצמיג. את הF1 של גוד יאיר ניתן להשיג במחיר הזה או שאין סיכוי?
עוד הצעות אך הפלקן 452?
לגבי הT1R כמה קילומטרים בערך אפשר לעשות על סט כזה עד שיגמר? ניסעה רגילה+מעט נסיעה ספורטיבית.
תודה.
בוקר טוב,
אצל דודי נאסא ברחוב בית הדפוס בירושלים תוכל להשיג את ה F1 ASSYMETRIC בלדעתי פחות מ 1000 ש"ח לצמיג כולל הכול.
דבר עם שלומי או עם רן 02 6536410
תודה,
ירון-צמיגי גודייר
אור, אתה יכול להיעזר גם בסקירה - כאן (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Size/17-Inch-Tyres/225-45-17-Tyres.htm)
מצטרף להמלצת T1R ביחס עלות-תועלת.
יחס עלות/תועלת - R1R מנצחים בגדול, אם אתה מוכן להתפשר קצת על אחיזה ברטוב ומיילג'.
T1R הוא עם דרגת שחיקה\אחיזה של TRED 280
R1R עם דרגת שחיקה\אחיזה של 140
כל 100 במספר הTRED מבטא בערך נסועה של 16,000 ק"מ (באם אני זוכר)
ככל שמספר ה TRED נמוך יותר, האחיזה גבוהה יותר והקילומטראז' נמוך יותר - כמעט אחד לאחד
כדי להיכנס לקטגוריית ה UHP צריך להיות במספר (בערך) נמוך מ 280, כדי להיות ב Extrim Performance צריך לרדת מ 200 (בערך)
אני עשיתי על R1R בערך 20,000 ק"מ ובקושי גמרתי רבע מהם, לך תבין ...
נסעתי וכתבתי רבות על R1R בגשם, אני בין הראשונים בפורום שנעל צמיגי R1R במידה של פותח השירשור ובמשך שני חורפים מהנים, הצמיג מפתיע לטובה ברטוב.
נסעתי גם על CONTI ספורטקונטקט 2 שכתבו כאן, נועל היום T1R והיו לי גם צמיגי אסימטריקו (P_Zero) ואני יכול להגיד רק דבר אחד...
אם יש לך רכב שמצוייד בצמיגי 225-45-17 ואתה בפורום השיפורים - כמו שכתבתי קודם וכתבו מעלי ומתחתי - רק R1R
ליאור, דווקא על הקונטיספורט2 היו ביקורות טובות. הוא משמעותית פחות טוב מה-R1R בכללי? (מדבר על השוואה גם על יבש וגם על רטוב, גם בנסיעה מנהלתית וגם בהתגרזנות, בקיצור מי עדיפה כחבילה, בלי קשר למספר הק"מ שיעבור הרכב).
ContiSportContact 3
245/55/17
צמיג מעולה הרבה יותר טוב מ-T1R שהיה לי כשנה מורכב .
שקט מאוד במהירויות גבוהות ואחיזה מצוינת גם על כביש רטוב.
שומאכר - הקונטי ספורט קונטקט 2 אחלה צמיג, אוחז, שקט, נעים, אבל לא ממש מרגיש ספורטיבי וחד.
לנסיעה מנהלתית - הוא כמובן יותר טוב, נעים ושקט,
להתגרזנות - ה R1R לא רואה את הקונטי ממטר, בשום פרמטר.
לפי השם שלך - שומאכר - אני חושב שאתה יודע מה מתאים לך :)
ד"א, אם תבחר בקונטי, תחליף את האות "א" בשם שלך ב"ע" ... :) ( בצחוק, כן ? )
R1R הוא צמיג מאוד ספציפי. הוא רועש, לא נוח, נגמר מהר. דווקא אין לי כלכך טענות אליו ברטוב. הצמיג הזה יתבזבז על רוב המכוניות והנהגים.
איבו בדקו עכשיו צמיגים והקונטי 3 לקח את כולם.
מאיזה דנלופ התאכזבת?
קשה לי להאמין שהתאכזבת עמוקות מדאנלופ ספורט MAXX כי זה צמיג לא רע בכלל.
אתה צריך לחשוב מה השימושים שלך עם הרכב ולא לרכוש סתם צמיג שלא מתאים לך בהרבה כסף.
היה מורכב אצלי דנלופ SP SPORT צמיג רועש אחיזה בסדר אבל לא משהו שגרם לי להרגיש משהו מיוחד.
אני רוצה צמיג פשוט יותר טוב ממנו גם מבחינת רעש וגם אחיזה הR1R לא בא בחשבון בגלל הבלאי הגבוהה,
אני לא מחפש רק אחיזה אלה משהו באמצע שיאפשר להנות קצת מאחיזה נוחות ושלא יגמר אחרי 16K.
הT1R עונה על הצרכים אבל רציתי לבדוק האם יש לו מתחרים ששווה לבדוק.
תודה.
קונטי ספורט קונטקט 3. נוסע עליהם, במידה הנ"ל כבר כמה חודשים. צמיג נהדר.
בקשה אחת לכל אלו המייעצים,תציינו בבקשה גם מחיר עבור צמיגים שעליהם המלצתם,ד"א יש כבר מישהו שניסה את מישלין סופר ספורט ואולי יודעים גם מחירו?
היי,
ממליץ על הנקוק s1 evo K107 בעלי אחיזה טובה ושקטים יחסית.
נקנו ב 2700 ש"ח לרביעיה
מיכאל
הקונטי 3 באמת מעולים, אבל גם יקרים.
כמו שהמלצתי בשרשור אחר - hankook ventus v12. בצעו חיפוש. עולים בערך כמו ה-T1R, ככל הנראה טובים משמעותית.
היי,
ממליץ על הנקוק s1 evo K107 בעלי אחיזה טובה ושקטים יחסית.
נקנו ב 2700 ש"ח לרביעיה
מיכאל
מיכאל ??????????
מה ?????????
יש לך אישור להעיף את ה R1R מהרכב שלי ????????? :-o
מה קרה ? גמרו קילומטרים ? כמה עשו אצלך באם אכן התחסלו ?
ליאור
האמת ליאור , מדובר קצת בחוסר מזל. החלפתי את ה R1R לפני כמה חודשים אחרי 15000 ק"מ.
לא היה ניתן להשיג אז את ה R1R או משהו איכותי אחר . החלפתי להנקוק המדוברים והייתי מרוצה , בהחלט ספקו אותי.
לפני כחודש היה לי ארוע מצער , היה לי פנצר באמצע כביש 4 וניסיתי למשוך עוד קצת בנסיעה איטית עד לתחנת דלק. גם שם התקשיתי להחליף צמיג (בספייסר מתכת היה חלוד ולא ניתן היה לחלצו לצורך מעבר לרזרבי)
התוצאה , לא ניתן היה לתקן את הצמיג וגם הגאנט סבל קצת מהנסיעה. יש לציין שכבר בקניית ההנקוק כבר היה קשה לאזן אותו.
לכן ניצלתי את ההזדמנות ועברתי לגאנט 18 אינץ , שוב עם R1R (קבלתי זכוי מכובד על הגאנטים ושלושת הצמיגים התקינים).
הגאנט 18 אינץ אגב שקל כמו הגאנט 17 אינץ של OZ שהיה לפני כן.
יש לציין שלא ניתן אז להשיג הנקוק במקום הצמיג שנהרס וכיוון שהרכב 4*4 הייתי צריך להחליף את הרביעיה.
מיכאל
למיטב ידיעתי בהאלדקס לא צריך להחליף רבעייה (בניגוד לסובארו).
צריך גם צריך, בלאון 4 החלוקה אינה רק "כשצריך" אלא יש העברת כח אחורה בכל מקרה, חוצמיזה הרכב הספציפי הזה מונמך, מוקשח ועם גאומטרית מתלים קצת שונה מהמקור, אבל מאוזנת לגמרי, חבל "לקלקל" אותו עם רביעיה לא זהה ...
ד"א, מיכאל, אם המתאם קצת תקוע (כי הוא מאד לחוץ ומדוייק) מכת פטיש קטנה + קצת WD40 והוא בחוץ, עוד המלצה שלי אליך, שים קומפרסור נייד קטן בבאגאז', חוסך החלפות גלגלים באמצע הדרך :)
לא היה עלי פטיש או WD40 באוטו . קומפרסור דווקא יש אבל העומס על הגלגל כנראה הכריע אותו ,
לא ניתן היה לנפח את הצמיג.
טוב לצערי לא הצלחתי להשיג גודייר F1 GSD3 בגלל שלא היה במלאי אבל הצלחתי להשיג רביעייה של
F1 ASYMMETRIC במחיר שפוי, מה שמרתיע אותי קצת זה מקדם השחיקה שלהם 240.
מישהו התנסה עם הצמיג הזה? הוא נגמר מהר?
אני ממש מתלבט בין הS.DRIVE לASYMMETRIC
תודה.
מקדם שחיקה אומר גם שהם אוחזים יותר טוב !!!
אם אני זוכר נכון ה S.DRIVE הם 300 לא כל כך ספורטיבי, בעוד 240 בהחלט מספר ספורטיבי ע"ח מעט אורך חיים בקילומטרים.
אתה בפורום שיפורים - התשובה ברורה - 240
ליאור אני יודע שהגודייר אוחז יותר טוב מהS.DRIVE אבל הוא נגמר יותר מהר.
יש לי רכב ספורט זה נכון ואני מחפש משהו באמצע משולב בנהיגה ספורטיבית ונהיגה רגילה יום יומית.
הS.DRIVE עונה לי על הצרכים הבעיה שאין במלאי בירושלים כרגע ולא ניתן להזמין בזמן הקרוב!
גם הגודייר F1 GSD3 שמקדם השחיקה שלו 300 עונה על הצרכים שלי לא ניתן להשיג במלאי בירושלים
לפחות.
את המישלין פיילוט ספורט 3 לא מצאתי במחיר שפוי.
אור.
טוב לצערי לא הצלחתי להשיג גודייר F1 GSD3 בגלל שלא היה במלאי אבל הצלחתי להשיג רביעייה של
F1 ASYMMETRIC במחיר שפוי, מה שמרתיע אותי קצת זה מקדם השחיקה שלהם 240.
מישהו התנסה עם הצמיג הזה? הוא נגמר מהר?
אני ממש מתלבט בין הS.DRIVE לASYMMETRIC
תודה.
בוקר טוב,
תוכל לראות ביקורות על הצמיג כאן (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric.htm)
תודה
ירון-צמיגי גודייר
יש לי רכב ספורט זה נכון ואני מחפש משהו באמצע משולב בנהיגה ספורטיבית ונהיגה רגילה יום יומית.
הS.DRIVE עונה לי על הצרכים הבעיה שאין במלאי בירושלים כרגע ולא ניתן להזמין בזמן הקרוב!
גם הגודייר F1 GSD3 שמקדם השחיקה שלו 300 עונה על הצרכים שלי לא ניתן להשיג במלאי בירושלים
לפחות.
אור.
היי אור,
שני הצמיגים טובים ואם אין בירושליים למה לא תקפוץ למרכז לקנות? אני בטוח שגם מחיר יהיה יותר זול ולפחות יהיה לך את הצמיג שאתה רוצה ולא פשרה שלא תתאים טוב.
לפחות.
אור.
היי אור,
שני הצמיגים טובים ואם אין בירושליים למה לא תקפוץ למרכז לקנות? אני בטוח שגם מחיר יהיה יותר זול ולפחות יהיה לך את הצמיג שאתה רוצה ולא פשרה שלא תתאים טוב.
vBulletin® Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.