Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן SM

ororororo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן יש אחת לפחות יפיפיה בצבע מוזהב שנרשמה בכבישי ארצנו במרץ 04 לאחר שיובאה מצרפת. נצפתה גם לאחר מכן על ידי ברעננה

פורסם

נכון ללפני כשנה, היתה מכונית מהדגם הזה חונה

תחת סככה בחניון של חברת "אכטמן-המלחים"

בפתח-תקווה, ביאזור התעשיה קרית אריה.

המכונית שייכת לבעל החברה, וכמעט שלא הוזזה ממקומה.

ממבט מעבר לגדר החברה, נראתה במצב סביר בהחלט.

כמו כן לידה נצפתה "רובר" בריטית נדמה לי רובר 90.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

אם אתה מדבר על אחת כמו שניראית בתמונה אז יש לי אחת כזאת נטושה בישוב.

citcx76prestige.jpg

citcx76prestige.jpg

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

אפרופו סיטרואן,כדילא לפתוח עוד נושא בשביל כלום ארשום כאן

ראיתי bx סטיישן ביבוא אישי אנשים הדבר הזה מעניין לא רואים כאלו...

היתה גם גולף סטישן(יש לי תמונה אם צריך)משהו מכיר?אני שמעתי אחרי זה שיש עוד כאלה אבל זאת היתה פעם ראשונה שראיתי...ואני אחד ששם לב לכל רכב שעובר לידו

פורסם

זו sm

foto17.jpg

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ה"רובר" של אלכס אכטמן הוא בעצם "בריסטול". אכן רכב אנגלי, מרכב פיברגלאס..., הרבה יותר מזה אני לא יודע.

דב

נכון ללפני כשנה, היתה מכונית מהדגם הזה חונה

תחת סככה בחניון של חברת "אכטמן-המלחים"

בפתח-תקווה, ביאזור התעשיה קרית אריה.

המכונית שייכת לבעל החברה, וכמעט שלא הוזזה ממקומה.

ממבט מעבר לגדר החברה, נראתה במצב סביר בהחלט.

כמו כן לידה נצפתה "רובר" בריטית נדמה לי רובר 90.

פורסם

בזמנו כשלמדתי באוניברסיטה לפני כ 15-20 שנה ראיתי אחת מסתובבת ברמת אביב בצבע חום מטאלי מדהימה כמובן עם מספר ישראלי.

פורסם

בילדותי, לאחד מלקוחותיו של אבי הייתה SM מוזהבת ומדהימה (עניין של 20 שנה אחורה, הבעלים התגורר בת"א באיזור של כיכר אתרים, ולא מהצד של הים....)

כאמור בתגובות לעיל, בחצר של אכטמן (ק.אריה פ"ת) עמדה SM (נדמה לי כסופה) מאובקת ומדהימה. ראיתי ת'רכב עצמו: רכב מושלם, פנים יפה ושלם והמון אבק מבחוץ........ולא, לא הייתה לבעלים כל כוונה להפרד מיצירת האומנות הצרפאיטלקית המוטורית הזו (לרווחת ליבו של מנהל הבנק שלי.......)

פורסם

פעם ראיתי כזו וניסיתי לברר איזה דגם זה ,אף אחד לא הבין מה אני רוצה.מזל שיש ת'פורום אני מקבל תשובות על שאלות ילדות....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...