Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך יעוץ בקשר לעבודה נהג משאית,

יש לי רשיון C1 על משאית עד 12טון מלפני חודש, וזה אומר שעכשיו אני יכול לנהוג רק על משאיות חלוקה עירוניות,

אז אני באמת אוהב את המשאיות ואוהב את הנהיגה ואני רוצה בעזרת השם, וזה החלום שלי, להגיע לרשיון CE ולנהוג על משאית סימיטריילר, אבל עד שנגיע לזה יש לי עוד 3 שנים.

אז חשבי ככה, אני רוצה לחפש חברה מכובדת ולעבוד שם כשכיר על משאית עד 12 טון, ורציתי לדעת מה המשכורות בממוצע?

כמה משלמים לנהג משאית חדש? (יש לי רשיון לרכב פרטי כבר 4 שנים אז אני לא נהג חדש),

ורציתי לדעת איזה סוגי עבודה יש במשאיות האלה חוץ מלחלק פירות וירקות לעסקים, כי זה לא התחום שלי בכלל,

אני מחפש עבודה כמה שיותר נוחה, עדיפות לעבודה עם עגלת משטחים ורמפה על המשאית בלי להרים משקלים כבדים בידיים,

אז מה דעתכם? איפה לחפש עבודה? לאיזה חברות הכי כדאי והכי טוב לפנות?

והאם כדאי לקנות משאית ולעבוד עצמאי? אז מי יספק לי עבודה? חברות או שאני אתחיל לחפש לקוחות?

או האם עדיף קודם כל לעבוד שכיר ולכנס לתחום קצת, ואז אם אני רואה שמשתלם לי לקנות משאית ולהיות עצמאי, אז אני אעשה את זה? נכון?

ובכלל כל עצה מבעלי נסיון תעזור לי , תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כן נשמע לי טוב,

אבל במה זה כרוך? האם חייב איזה קורס או רשיון מיוחד?

האם זה נחשב גרירה וחילוץ או רק הובלה?

ולאיזה חברות מומלץ לפנות?

פורסם

אבא שלי נהג משאית כבר יותר מ-30 שנה ונוהג מעל 40 שנה בכלל והמשכורות נעות בסביבות ה-7000 ש"ח פלוס מינוס, תלוי איפה.

נהג גרר יכולה להיות עבודה לא רעה אם אין לך בעיה של עבודה גם בלילות, משמע יותר כסף ולאחר תקופה מסויימת תקבל גם יותר כסף על כוננות(שבתות, חגים).

מה גם שזה תלוי באיזור בו אתה גר.

אם אתה גר באיזור הדרום תמיד שווה לנסות לעבוד עם נמל אשדוד, בצפון נמל חיפה וחברות תובלה למיניהן ובמרכז הארץ לא חסרים נהגי חלוקה(ששם העבודה פיזית אבל גם מכניסה יותר) ובכלל חברות תובלה מכל מיני תחומים.

אגב כל עוד יש לך רישיון ג' אתה יכול לעשות רישיון להפעלת מנוף! שזאת עבודה עוד יותר טובה ופותחת לך אפשרויות לעבודה במחצבים ששם משלמים סכומים נכבדים...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מצטרף לשאלה. יש לי רשיון עד 15 טון מלפני 8 שנים, אבל לא נהגתי על משאית דקה אחת אפילו אחרי הטסט. המשכורות שציינת, זה נטו? כמה יוצא בממוצע לנהג על 15 טון ללא עבודה פיזית של חלוקה? והאם הובלת רכב מצריכה רשיון מיוחד?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני יודע שלחברת שטראוס דרושים נהגי משאיות מ12 טון וגם 15 טון לסניף שלהם בצריפין לחלוקה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כן חשבתי על רשיון פנוף, אבל אני מחפש כמה שיותר עבודה נוחה בלי הרבה מאמצים ועבודה פיזית, נכון מנוף זה לא כזה קשה אבל שם צריך לקפוץ על המשאית ולקשור מטענים או לעלות על מבנים וגגות או לעבוד בגשם, שזה אני משאיר כאופציה אחרונה.

מה לגבי השאלה שלי?

(אני מאיזור הצפון אז אם מישהו מכיר פה בסביבה אשמח לשמוע על המלצות)

פורסם

בקיצור אתה מחפש חיים קלים! לקבל כסף טוב עם מינימום מאמץ.

לך תעבוד בשמירה, תאמין לי לא תצטרך להזיז שריר. מניסיון.

אם הייתי יכול להוציא ג'+מנוף - הייתי עושה את זה ללא שום ספק, והולך מצידי לעבוד גם במקום שיש בו עבודה פיזית אבל עם משכורת יפה של 10K ומעלה... וחוזר הביתה מבסוט וכל עשירי לחודש עוד יותר מבסוט על משכורת 5 ספרות שלהזכירך רוב האנשים לא עושים(במיוחד בצפון).

הרי אתה לא הולך לעבוד פה במשרד ממוזג אז מה הקטע של הפינוק?

ואם כבר עבודות באיזור הצפון: גרר, תנובה, עמק הירדן ולא עולה לי כרגע עוד דברים. אם תלך ללשכת התעסוקה באיזור שלך אני בטוח שלא יהיה לך קשה למצוא.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יוחאי אתה לא הבנתה אותי,

אנל לא מחפש פינוק, אני כרגע עובד בתחום התשתיות ועובד קשה עם חציבות וחפירות וצנרת אז אל תדאג יש לי כוח ואני יכול לעבוד,

אבל אני רוצה לעשות קצת שינוי, אני רוצה להוריד קצת מהעבודה הפיזית הקשה ולעבוד קצת יותר נוח,

אין לי בעיה ללכת לעבוד עם מנוף ולהרים והוריד זה עבודה יפה גם ככה המנוף הוא מרים דברים ולא אני, אבל חשבתי אולי אני אמצא משהוא אחר,

גם אני מעדיף משכורת של 10K במקום 5K וגם לעבוד קצת יותר קשה, זה לא הבעיה שלי, אבל אני למשל לא רוצה לעבוד בחלוקת פירות וירקות או דברי מזון, כי זה להרים קרטונים כבדים כל היום בידים או לסחוב אותם בעגלות ואז להוריד ולהעמיס וכה תוך כמה חודשים אתה גמור, אולי אני טועה אז אשמח לשמוע מבעלי נסיון.

פורסם
אם זה מעניין אותך, ראיתי שחברת מטרו מחפשת נהג משאית לחלוקה. לא יודע עוד פרטים מעבר לזה.

כנראה שכן

בעיקר נהגי לילה. אבא שלי עובד במטרו...

פורסם

חפש עבודה כנהג במפעל יצרני לא בתחום הקימעונאי.

אם עבדת בתשתיות אני מדבר על חברות כמו מנדלסון, סקופ וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...