Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, לאחר זמן מה סוף סוף התקנתי את הבולמים שלי. מרגע הראשון שקניתי את האוטו

הבולמים זה חלק הראשון שרציתי להחליף, לפני חודש סוף סוף הם הגיעו סט של קוני מתכוונים.

תחילת יום שישי קמים על הבוקר 7:00 (סוף סוף יום חופש מעבודה )

מתקשרים לחבר שלי שיבוא לצלם מגמגם כמה מילים חוזר לישון

בנסיעה על כביש גהה הבולם השמאלי חורק לי במוח.

נסיעה לכיון רחוב הירקון בבני ברק

מגיעים למוסך יוסה מתחילים בפירוק המתלה המייסבים היו גמורים בקושי זזים

המייסבים אחראים לסיבוב של המתלה ברגע שהם שחוקים ההגה קשה וגם גורמים למשיכה

של הגה .

רק בשעה 1:00 הגיעו על הדרך החלפתי כריות למרות שהישנות היו במצב טוב

האחוריים הרכבו תוך 10 דקות כיוון למצב 2

הכיוון שרציתי הוא 50% קשיחות אחורי, קדמי כאשר נועם חשב שזה עוד ישבור לי את האוטו (אני פחדתי על הדש בורד )

כשהכול מורכב נסיעה עם נועם (הבן של יוסה בעל כמה מפלצות המרשים שבהם AX קפיריס :evil: ) נועם נוסע באיזה כביש צדדי ריק חד שחסום מצד אחד לוקח היגוי חדים האוטו לא מאבד מאחיזה

מורגש פחות זוית גילגול עוצרים

מכוונים על 50 אחוז עוד נסיעה אני בהלם מיכולות של האוטו

נועם באמת העשה אחלה עבודה ומחיר סבבה ממולץ לכל מי שחושב להרכיב קוני באוטו ועוד

אני עוד יחזור לחלפת צלחות בלמים של ברמבו שהוא יזמין לי ועוד כמה תיקונים סוף סוף מוסך לאוטו שלי

14:00 חזרה למנוחה בבית

18:30 אוסף חבר נוסעים לכיוון בית שמש כביש כמו מהסרטים יער משני הצדדים ריק

וכמות של פניות האוטו מגהץ את כולם ומקשקש בכיף

כל הוצאות של האוטו מצדיקים ברגעים האלו של כיף ואנדרנלין

איכות הנסיעה לא כזו נוקשת כמו שחשבתי (הבולם אמור לתרכך עוד )

לפי דעתי בולמים זהו החלק שלרוב מזניחים ולא מחליפים אבל הוא צריך להיות באותם סדר עדיפויות כמו בלמים וצמיגים

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

תזכור רק שהצלחות של ברמבו לא תענוג גדול ..

עדיף להשקיע בקאליפר של ברלינגו ..

אצלי ששמתי את הצלחות אכן יש הבדל בעצירה... אבל הן חורקות (ולא בגלל שהרפידות מלוכלכות אלא מהחום) כי הן עובדות בחום גבוה מאוד ... מה שגורם בהתחלת נסיעה להרגשה קצת קשה בדוושה.. אבל אחרי כמה בלימות טובות .. הכל מסתדר :)

פורסם

קודם כל מזל טוב על הבולמים. אני מקווה שתהנה מהם (ושהדשבורד יחזיק מעמד...)

תזכור רק שהצלחות של ברמבו לא תענוג גדול ..

עדיף להשקיע בקאליפר של ברלינגו ..

אצלי ששמתי את הצלחות אכן יש הבדל בעצירה... אבל הן חורקות (ולא בגלל שהרפידות מלוכלכות אלא מהחום) כי הן עובדות בחום גבוה מאוד ... מה שגורם בהתחלת נסיעה להרגשה קצת קשה בדוושה.. אבל אחרי כמה בלימות טובות .. הכל מסתדר :)

אורן לא הבנתי את הטענה שלך.

מה הבעיה בתחילת נסיעה ?

האם תוכל להסביר שוב ולפרט ?

תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

קודם כל תתחדש, אחד השיפורים האיכותיים והחשובים ביותר לכל רכב ספורטיבי הם בולמים של קוני/בילשטיין.

אני הרכבתי בולמים על האוטו שלי (ZX וולקן) לפני 3 חודשים בערך. גם אני חששתי מנוקשות יתר שתגרום לבלאי מואץ של פנים האוטו אך לשמחתי הרכב שמר על רמת נוחות סבירה בהחלט. (גם אני מכוון על 50% קדימה ואחורה).

מומלץ להזהר מאוד עם ברז הכיוון של הקדמיים ולהמנע ממשחקים מיותרים איתו, הבנתי שאוזן המתכת שעל הבולם עצמו מאוד רגישה ועלולה להשבר בקלות ואז לא ניתן לשנות את כיוון הבולם.

תן לבולמים מספר ימים עד שהם יתחילו לתפקד כראוי, ההתלהבות הראשונית מההתנהגות של האוטו עלתה לי בג'נט אחורי (יצאתי בזול). :D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...