Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא GTV 2000 1978 - למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את הדברים האלה... אני די מזמן פה, בפורום - וכבר לא פעם ראשונה שאני רואה הודעות של מישהו שמשפץ איזה אוטו, משקיע בו, מטפח אותו ופתאום בסוף התהליך - בום - מוכר... למה? תזכרו - הפיאט ספיידר האדומה, הקדט של דרור, עכשיו האלפא... אני בוודאי לא בקטע של לפגוע או להתערב בעיניינים הפרטיים של אנשים, אבל אולי יש הסבר הגיוני...

מוזר ותמיד איכשהו... עצוב :cry:

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

לא כל אחד יכול להחזיק שורה של כמה מכוניות ליד הבית.

כלכלית, לוגיסטית, ופעמים רבות גם זוגית...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני לא מבין את הדברים האלה... אני די מזמן פה, בפורום - וכבר לא פעם ראשונה שאני רואה הודעות של מישהו שמשפץ איזה אוטו, משקיע בו, מטפח אותו ופתאום בסוף התהליך - בום - מוכר... למה? תזכרו - הפיאט ספיידר האדומה, הקדט של דרור, עכשיו האלפא... אני בוודאי לא בקטע של לפגוע או להתערב בעיניינים הפרטיים של אנשים, אבל אולי יש הסבר הגיוני...

מוזר ותמיד איכשהו... עצוב :cry:

אכן, בעיות לוגיסטיות, כלכליות, סדרי עדיפויות משתנים, ולפעמים גם קצת התפכחות מהפנטזיה.

לו הייתי יכול לאחסן אותה בהחסנה יבשה לכמה שנים ולחזור אליה, הייתי עושה את זה, אבל זה לא מעשי. עדיף שמישהו אחר יהנה מהאוטו וירוויח ממה שהשקעתי.

פורסם

שים תמונה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...