Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

יש לי כריזמה 98

ומשום מה, ברגע שמחנים את האוטו ישנה נזילת שמן, אומנם קלה ביותר, אבל יש נזילה שנראית על קצה המנוע

ממה זה יכול לנבוע ואיך אפשר לסדר את זה לבד (אם בכלל) בלי לגשת למוסך?

ניסינו אני ואבא שלי לאטום את המנוע כי חשבנו שזה נבע מכך שבטיפול האחרון (שנערך לפני משהו כמו 4 חודשים) המוסכניק לא אטם לחלוטין את המנוע, אך זה לא עזר והיום שוב הופיע הנזילה

ושוב אני אומר

זו לא נזילה חריפה, אלה ממש קטנה, אבל בכל זאת מציקה

מישהו יודע למה זה?

פורסם

פרוס עתון או מוטב קרטון מתחת למנוע הרכב בחנייתו וראה היכן מופיעים כתמי השמן ולפי מיקומם נסה לאתר מהיכן הנזילה לדוגמא: מחזיר שמן גלגלת ארכובה, אטם מכסה שסתומים, צנרת שמן או חיבוריה, מסנן שמן לא מהודק או אטם המסנן, רשת נשם גל ארכובה סתומה מלכלוך ולכן נוצר לחץ שגורם לנזילת שמן ועוד ועוד.

רק לאחר איתור מקום הנזילה ניתן לדעת איך לתקן או לבטל הנזילה.

אם לא תצליח לאתר לבד אז אין מנוס אלא לגשת למוסך.

בברכה - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...