Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסן אלמרה 99 1600 סמ"ק גיר רגיל מנוע לא משופר בינתיים אבל אני גם לא ממש מת לשפר אותו.

מה שאני רוצה במנוע זה קיט יניקה טוב.

השאלה שלי היא על איזה קיט יניקה אתם ממליצים כי בזה אני לא ממש חזק.

עוד דבר שאני רוצה לשים זה קיט פליטה (סעפת פליטה, צינור פליטה , אגזוז לחץ)

אני אישית מאוד רוצה לשים של רימוס אבל עם יש לכם משהו אחר להמליץ לי עליו אני ישמח לשמוע.

עם אתם גם יכולים בבקשה אז ציינו כמה כוחות סוס מוסיף כל קיט.

תודה.

פורסם

אני לא מבין את הקטע החדש הזה בזמן האחרון.

אנשים באים ואומרים "שלום יש לי מכונית לא משופרת ואני גם לא רוצה לשפר אותה, אני רק רוצה להוסיף לה 20 כ"ס שתסחוב יותר טוב. וגם לשים לה פילטר פתוח, לא בשביל יותר כוח אלא בשביל שהמנוע ינשום יותר בקלות.

מה זה החרטה הזה ?

קיט יניקה ופליטה מוסיפים כוח\הספק למנוע = משפרים אותו.

ולכן קיט יניקה ו\או פליטה = שיפור.

וביחס לאלפי השקלים שזה יעלה לך זה יתן לך מעט מאוד שיפור.

הייתי יורד מהרעיון ויפה שעה אחת קודם.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני לא מבין את הקטע החדש הזה בזמן האחרון.

גם אני לא מבין מה הקטע שלכם

בן אדם בא ומתיעץ איתם!!!

זה פורום של יעוץ לא? טכני אחזקה וטיפולים

אתה יכול לומר לו יפה אני לא הייתי משפר כי ביחס לכסף זה לא כדאי

אבל אם אתה מתעקש אז:

אין מה לעשות יש אנשים שאין להם אוטו ב 200K שניתן לשפר אותו

אבל רוצים להשקיע קצת אהבה באוטו שלהם מה רע?

קשה לעזור?

פורסם

הנה גרשון אדוונט הסביר לך יפה מאוד מה זה החרטה הזה.

נכון שמה שאני רוצה לשים זה שיפור אבל זה שיפור בקטנה אני לא רוצה לעשות אוטו מהסרטים.

פורסם

צ'מע....האלמרה היא לא בדיוק חביבת המשפרים.אם אתה רוצה עוד כוח,שים פילטר פתוח קוני כלשהוא-ניתן לרכוש ולהתקין אצל כל אחת מחנויות השיפורים-ותסיר את הממיר הקטליטי.

התוספת תהיה כ5 כ"ס.

אני יודע שאני נשמע קצת כמו סבתא (או חיים הכט,תלוי איך מסתכלים על זה)-אבל חבל שסתם תוריד את הממיר.זה ניסאן אלמרה.יש רכבים אחרים שתוכל לרכוש שיהיה להם יותר כוח.

אם יש לך אלמרה,אתה לא בדיוק מכיר את כל הדרכים להעברת טסט ללא ממיר וכו וכו-אז למה לך להיכנס לזה? זה לא שתקבל איזו תוספת כוח אדירה -וגם תוספת שמקבלים מממיר ופילטר (היא די קטנה) לא שווה את ההשקעה ברכב הספציפי הזה ובמנוע הספציפי הזה.

אם אתה עדיין מעוניין ורוצה לשפר את האוטו "נקי"-כלומר בלי בעיות מיותרות בטסט-שים לו צ'יפ-ותרוויח עוד 5-6 כוחות סוס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תראה אני יודע שאלמרה זה לא בדיוק האוטו שמתאים לשיפורים אבל מה לעשות אחי אין לי עכשיו כסף למשהו אחר וחוץ מזה המנוע שלה דווקה לא כל כך חלש יחסית יש לה עכשיו 100 כ"ס מקורי זה לא משהו אבל מה לעשות.

אמרו לי בחנות לשיפורים שקיט יניקה לא זוכר של איזה חברה יתן לי 10 כ"ס

ועל קיט פליטה כל אחד אומר לי משהו אחר.

מצ'יפים אני יגיד לך את האמת אני לא כל כך מתלהב.

פורסם
תראה אני יודע שאלמרה זה לא בדיוק האוטו שמתאים לשיפורים אבל מה לעשות אחי אין לי עכשיו כסף למשהו אחר וחוץ מזה המנוע שלה דווקה לא כל כך חלש יחסית יש לה עכשיו 100 כ"ס מקורי זה לא משהו אבל מה לעשות.

אמרו לי בחנות לשיפורים שקיט יניקה לא זוכר של איזה חברה יתן לי 10 כ"ס

ועל קיט פליטה כל אחד אומר לי משהו אחר.

מצ'יפים אני יגיד לך את האמת אני לא כל כך מתלהב.

קודם כל,יש לי אחות צעירה ממני שחיה בחיפה.אני לא זוכר שיש עוד מישהו שקורא לי "אחי".

שנית-לא נולד קיט יניקה שנותן 10%להספק המנוע.זה חירטוט בסגנון E&A.

(סליחה.לא התכוונתי להגיד שהם מחרטטים.שלא יתקשרו אלי עוד פעם ויאיימו עלי באיומים של ילדים בני 20).

קיט פליטה-צר לי לבשר לך,אבל לרכב שלך אין "קיט פליטה".המקסימום שיכולים לעשות הוא למכור לך דוד אחורי אוניברסאלי ,להוריד לך ממיר ולטעון שזה נתן "10%" וגם רעש יפה.

פורסם

קודם כל,יש לי אחות צעירה ממני שחיה בחיפה.אני לא זוכר שיש עוד מישהו שקורא לי "אחי".

שנית-לא נולד קיט יניקה שנותן 10%להספק המנוע.זה חירטוט בסגנון E&A.

(סליחה.לא התכוונתי להגיד שהם מחרטטים.שלא יתקשרו אלי עוד פעם ויאיימו עלי באיומים של ילדים בני 20).

קיט פליטה-צר לי לבשר לך,אבל לרכב שלך אין "קיט פליטה".המקסימום שיכולים לעשות הוא למכור לך דוד אחורי אוניברסאלי ,להוריד לך ממיר ולטעון שזה נתן "10%" וגם רעש יפה.

המוכר הזה גם אמר לי שעם אני ישים טורבו בקיט יניקה אז זה עוד 10% בלחיצה.

ועם אני יקנה דוד אוניברסלי סעפת פליטה אוניברסליט וצינור פליטה בלי ממיר כמובן

יצא מזה משהו?

פורסם

קודם כל,המוכר (much like yourself) נשמע לי רפה שכל במידה מסויימת.

אין דבר כזה "קיט טורבו ליניקה".אם הכוונה היא לאחד מהמאווררים המגוכחים ששמים על פתח סעפת היניקה בדרך אל המיצערת-זה מטופש ולא עובד.

אם זה כל פטנט יניקה אחר שהפליצו לו את השם טורבו - זה גם כן לא עובד.

שנית-אין סעפת פליטה אוניברסאלית.

בקיצור-דוחפים לך את החבילה הקלאסית של פילטר פתוח אוניברסאלי,הורדת ממיר והתקנת דוד אחורי.

אם תקבל מכל אלה את ה10 אחוז המיוחלים,אנא ספר לנו ולחבריך.

פורסם

לא קיט טורבו ליניקה לא הבנתה אותי נכון

התכוונתי באמת למאווררים האלה.

היה לו בדיוק אחד בחוץ אז הוא חיבר אותו למצבר בשביל להראות לי איך הוא עובד ופה אני מסכים איתך מאוד, זה באמת לא נותן כלום!!

בקשר לסעפת הפליטה אולי אין אוניברסליט אבל אני ראיתי בעיניים שלי סעפת פליטה שמתאימה לניסן שלי.

קיט יניקה=COLD AIR INTAKE

לזה אני מתכוון זה מה שאני רוצה לשים.

אתה מבין על מה אני מדבר?

פורסם

שמע, האוטו שלך לא נועד לזה. אין לו שום פוטנציאל ואם אתה תרצה להוציא ממנו חבילת ביצועים בסיסית אתה תאלץ להשקיע סכומי כסף ענקיים.

אז יש לך 2 אפשרויות:

1) תמכור את האוטו וקנה משהו יותר ספורטיבי.

2) רד לגמרי מהרעיון.

ואל תבואו ותטיפו לי שאני מזיין בשכל במקום לעזור לו. קשה לעזור לו.

מוטוריקה זה תחביב יקר - מי שאין לו כסף לרוב לא יכול לעשות הרבה.

מה לעשות החיים קשים (תלונות יש להפנות לאלוהים בכתב בכותל)

סוף שבוע נעים ובטוח בדרכים,

ארנון.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

סבבה גבר תודה

ומה אתה אומר על VW בורה 99 גיר רגיל 1600 סמ"ק?

לאוטו הזה יש פוטנציאל?

כי יכול להיות שבעתיד הקרוב אני יחליף לבורה.

• תוכן חדש...