Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש למישהו מושג אם "חוקי" בארצנו להסב חיפושית לחיפושית המכונה באחה? כלומר כנפיים מקוצצות,הגבהה, מנוע חצי חשוף וכו'?

מישהו יודע אם מעולם הייתה גרסא כזו מתוצרת VW? או שזו הסבה שהפכה ל"טרנד"?

והכי חשוב.....אם אני "חותך" כנפיים...חושף מנוע....משנה חזית...כמו הבאחה ה"מקורית"....אני עובר טסט? כי אם כן, אני עומד לבנות חתיכת מכונית .... :wink:

תראו מה הולך שם....:

http://www.azbaja.com/baja_s_1999.htm

ליאור.

תמונה של כמה, לא משהו, אבל זה הכיוון:

VW-Baja-dans-5.jpg

97.jpg

98.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ישנה אחת בלוח פוקוס, 1,600 סמ"ק.

15K והיא שלך :D

אני רוצה לבנות במו ידיי אחת כזאת....מהבורג הראשון ועד האחרון :) גם אם היא תמכר כחדשה ב-1000 ש"ח, זה לא הרעיון, הבניה היא רוב ההנאה :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לפי מה שאני יודע בני כן עובר טסט מן הסתם אחרת הוא לא היה מסתובב איתה(ומוציא את העיניים יש לומר :lol: )בכבישים.

צביקה

פורסם

כאשר עושים טסט דברים כאלה נעשו בארץ בעבר והעסק לא כלכך הלך. :(

שמעתי עלאחד באזור התעשיה בכפר סבא" שתופר" חיפושיות לפי הזמנה מישהו

היה אצלו ?

פורסם
כאשר עושים טסט דברים כאלה נעשו בארץ בעבר והעסק לא כלכך הלך. :(

שמעתי עלאחד באזור התעשיה בכפר סבא" שתופר" חיפושיות לפי הזמנה מישהו

היה אצלו ?

"שוקי דרימס קאר" - 30 שניות הליכה מהמשרד של ליאור - אין מצב שהוא לא היה אצלו וטחן את הנושא עד דק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מכיר אחד בראשון שלקח חיפושית ועשה ממנה ככה.

ועד היום הוא עובר איתה טסט.

חוקי לחלוטין, פשוט תבדוק מה אתה צריך שיהיה קיים בשביל לעבור טסט. ואני לא חושב שמכסה מנוע הוא אחד מהדברים :wink:

פורסם

יש הבדל בין אמריקאית לגרמנית אבל בעיקרון הכל אפשר אבל תלוי בבטיחות כי בגרמנית גבוהה עד כדי כל הצמיגים מתעקמים ואז יש מצב להתהפכות,נושא ארוך כדי להיכנס כאן

צביקה

פורסם
ואני לא חושב שמכסה מנוע הוא אחד מהדברים

דע את החוק לפני שאתה כותב בפורום.

אסור לעשות שום שינוי ברכב ללא אישור משרד התחבורה/רישוי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה נושא די מעורפל...אני וחבר שלי עם חיפושים באגי (כולל רישיונות - הכל חוקי וכתוב שם) ניסינו לברר מה מתיר לנו החוק...לא ממש הצלחנו להבין (וזה גם אחרי כמה התיעצויות במפגש החיפושיות בר"ג, כולל הבחור עם ה"באחה" הכסופה - פשוט כל אחד אומר משהו אחר, וגם עם שוקי דרימס קאר דיברנו)

בקיצור מה שלא יהיה תרשום כאן את תוצאות המחקר שלך בבקשה כי גם לי זה רלוונטי.

תודה ובהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יש רישיון סטנדרטי לחיפושית רגילה ( אי אפשר לעשות שינוים)

ויש רישיון לחיפושית - באגי . (שינוים אפשריים)

חשוב לציין שאי אפשר לעשות שינויים ללא אישור ממשרד הרישוי , כשכתבתי בסוגריים שאפשר לעשות שינויים התכוונתי שאם תעשה שינויים לא יהיו "בלאגנים" בטסט.

***כל שינוי בבאגי הינו אפשרי פרט למנוע !!!

:wink:

פורסם

וקצת יותר ברצינות (ובלי חריזה), לפי החוק אין לך סיכוי להעביר טסט כזה אוטו: אסור לבצע שום שינוי במבנה הרכב.

מצד שני....

בואו נהיה ריאלים. זה יזראלי פה. לא צריך להיות לך שום קושי (פיזי, מוסרי זה כבר משהו אחר) קצת לעקם את החוק.

אם אתה בונה את המפלצת על בסיס חיפושית שיש לה טסט, תוכל בקצת עבודה למצוא מאכר שיוכל להעביר אותה טסט בלי לראות אותה במשרד הרישוי בחולון. זה רע, זה עולם שלישי, אבל זו אופציה קיימת. יש הרבה ג'יפים שכך קיבלו פתאום היתר לנסוע עם כל מיני מידות צמיגים.

אפשרות אחרת: להכפיל חיפושית. הענק לבאחה זהות של חיפושית סידרתית ורק תדאג שההיא תמשיך לעבור טסטים.

את שתי האפשרויות יכול כמובן להפיל שוטר קצת עירני בבדיקת רשיונות (ואז אתה גם בסכנה של קנס גדול וקלבוש על זיוף ושאר שמחות).

זה מה יש ועם זה ננצח

פורסם

שלום לכולם

אני לא רוצה להיות האיש הרע של הפורום או משבית שמחות. אבל להזכירכם, החוק קובע עונש חמור על זיוף כלי רכב ומירמה. המזל שמשחק לאנשים רבים פעמים רבות מדי מעודד אחרים להשתתף בחגיגה, אבל חשוב לזכור מה המחיר, במקרה של הסתבכות לא יהיה הבדל בין זיוף רישיונות רכב גנוב למטרת מכירתו לקונה תמים, לבין בניית רכב למטרת פאן וזיופו. חשוב לעודד שינוי החוק לטובת המעוניינים, לגייס חברי כנסת אוהדים לשם כך ממש כפי שעשו "במוטו" האופנוענים, למען שינוי החוק לספורט המוטורי(חוק המרוצים). בסיס מצוין יכול להיות החוק האמקראי לבניית כלי רכב-יש לנו קהל אוהדים ענק כולם בעלי זכות בחירה, ובינינו האופציות הפוליטיות העומדות לרשותינו, לבחירות הבאות לא משהו, אז אולי הפעם נבחר מי שבאמת יטיב עימנו, לפחות בנושא שאנו הכי אוהבים-מוגש כחומר למחשבה-רן :idea:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...