Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בד"כ קשה מאוד להוציא ממני ביקורות שכאלה ,אך במקרה הנ"ל הגיעו מים עד נפש ,לכן החלטתי לכתוב כאן בפורום כדי שבעלי רכבים לא יסבלו כמו שאני סובל מהחברה הזאת כרגע. אני מבוטח שלהם כבר למעלה מ4 שנים ,לפני כ-4 ימים עברתי תאונה ,רכבי מושבת ואני מנסה להשיג אותם מאז יום שישי 30.12 לקח לי 4 ימים ופשוט לא הצלחתי להשיג אותם ,הקווים שלהם כל הזמן תפוסים ,זמני המתנה ארוכים מאוד ועד שאתה מגיע לצליל חיוג כלשהו ,אתה מיד מועבר למקום אחר או שהשיחה מתנתקת או מוקד הודעות שלהם.

השארתי להם המון הודעות לבסוף חזרה אלי נציגת תביעות אנטיפטית שלא מסבירה שום דבר ,פשוט זורקת לך בפנים את המידע שהיא אמורה לתת לך וגם זה רק אם אתה מגדיל ראש לשאול.

אני מזהיר את כל חברי הפורום וכל מי שיחשוב אי-פעם להתקרב לחברת שירביט ,המחיר הזול כביכול יעלה לכם מאוד ביוקר ברגע שתצטרכו אותם ,אני בינתיים תקוע ללא רכב עבודה ומבלי לדעת מה יעלה בגורל הרכב שלי \כספי.

פורסם

טוב לדעת.

הריי אנחנו משלמים כל שנה לא מעט כסף לחברות הביטוח על מנת שיהיו שם לצידנו ברגע הזה , כשהרגע הזה מגיע אם יש חברה שלא יודעת לספק את הצרכים אולי עדיף שלא ניהיה שם.

למישהו אגב יש נסיון עם ביטוח ישיר?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

לפני כמה שנים כמבוטח בשירביט החלפתי רכב וניסיתי להעביר ביטוח,כמו שקרה לך-לא ענו לי בטלפון במשך יום עבודה שלם או יותר.ביטלתי ועברתי מהפח לפחת-ענק הביטוח דורון-זוועה!!!בהחלפת רכב הבאה עברתי לביטוח ישיר-בינתיים בסדר...אבל-רכב פגע בי ואני בהליכי טיפול בנושא.לי אין נזק ולצד השני שריטה ארוכה-נראה אם ביטוח ישיר ינצח.

פורסם

בדיוק הייתה היום כתבה בעיתון על ההבדל בזמן ההמתנה כשלקוח חדש רוצה להרשם או כשלקוח מבקש שירות.

כמה מפתיע שהיו פערים אסטרונומיים בין השניים.

שירביט ידועה כחברה בעייתית במיוחד, אני מקווה בשבילך שתקבל את כל המגיע לך ובתקווה שיהיה כמה שיותר מהר.

פורסם

גם אני כבר שבוע לא מצליח להשיג את שירביט. עונה לך נציג שרק רושם את הפרטים שלך ("מיירט" בעגה המקצועית), "מבטיח" לחזור - והם לא חוזרים.

הבנתי מהם שהסיבה לעומס היא הזכיה במכרז הביטוח לרכב של עובדי המדינה.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

שלא ימכרו לך שקרים, זו השנה השלישית ששירביט זוכה (ביחד עם עוד 2 חברות) במכרז של עובדי המדינה.

בכוונה כל שנה זוכות 3 חברות והדגמים מחולקים בין החברות כדי למנוע עומס (לדוגמא טויוטה לשירביט, מאזדה להראל וסוזוקי לכלל וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני כמה שנים כמבוטח בשירביט החלפתי רכב וניסיתי להעביר ביטוח,כמו שקרה לך-לא ענו לי בטלפון במשך יום עבודה שלם או יותר.ביטלתי ועברתי מהפח לפחת-ענק הביטוח דורון-זוועה!!!בהחלפת רכב הבאה עברתי לביטוח ישיר-בינתיים בסדר...אבל-רכב פגע בי ואני בהליכי טיפול בנושא.לי אין נזק ולצד השני שריטה ארוכה-נראה אם ביטוח ישיר ינצח.

תגיד אתה התאום שלי? עברתי את דרך הייסורים בדיוק כמוך,שירביט>>דורון>>>ישיר.

שירביט - לברוח! יחס מחפיר ושרות רע.

גמד הביטוח,להימלט! אני עדיין ממתין להבטחות שלהם (6 שנים)

ישיר - מסמכים בזמן, אישורים שונים במייל מיידית, שינוי פוליסה להוספת נהג צעיר תוך 15 דק',תיקון פח קל שנגרם לא באשמתי טופל

ובוצע ביעילות במוסך הסדר בלי שהמתנתי שניה מיותרת וקיבלתי רכב חלופי ב - 80 ש"ח ליום,לא היה מגיע לי על פי הפוליסה.

שיהיה...

פורסם

גם אצלי היו בעיות קשות עם שירביט.

לפני כחודש וחצי (!) הרכב שלי קיבל מכה לא יפה בכלל בצד והפעלנו את הביטוח.

אחרי 3 שבועות של ויכוחים לא הגיוניים איתם, והם כבר הסכימו ושלחנו את כל הפרטים, לפני שבוע הגיע בדואר מכתב שמבקש שנשלח להם את הפרטים כדי להסדיר את ההחזר.

:x:x:x

TFSI Power

פורסם

חבל מאוד שזה המצב. בעבר גם אנחנו היינו מבוטחים אצלם - שקל לא קיבלנו (לא נכנס למה קרה).

היום מבוטחים בביטוח ישיר, וכל פיפס קטן שיש הם תמיד שם, לא מתנערים, עונים, טיפולים בזמן (תאונות וכו'). תענוג (אפילו שעולה יותר מרוב הביטוחים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...