Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי באדם מבוגר שיש ברשותו רנו 5 משנות השבעים הרכב שמור ומקורי ובפנים שלם לגמרי בלי חלודה וממש במצב מצויין.

השאלה היא האם רכב כזה נחשב לרכב "אספני" או בעתיד הקרוב שימלאו לו 30 הוא יחשב כרכב אספנות?

האם שווה להשקיע בו בכלל?

תודה מראש למגיבים.

איציק.

פורסם
לאחרונה נתקלתי באדם מבוגר שיש ברשותו רנו 5 משנות השבעים הרכב שמור ומקורי ובפנים שלם לגמרי בלי חלודה וממש במצב מצויין.

השאלה היא האם רכב כזה נחשב לרכב "אספני" או בעתיד הקרוב שימלאו לו 30 הוא יחשב כרכב אספנות?

האם שווה להשקיע בו בכלל?

תודה מראש למגיבים.

איציק.

שווה היא מילה יחסית...

למה הכוונה?

לא משנה כמה תשקיע ברכב, הוא לעולם לא יחזיר את ההשקעה (אלא אם תימצא איזה אוטו נדיר, תקנה אותו ב 5K ותמכור אותו ב 50K).

רכב הוא לא השקעה כספית, אני רואה את זה כתרפיה, עיסוק מרגיע לשעות הפנאי, משהו למלא את המצברים...

אם ככה אתה רואה את הרכב הזה, ונראה לך שתצליח "להיתחבר" לרכב, קנה אותו... אם לא, רד מזה! הרכב יחזיר לך רק עוגמת נפש, גם תשקיע עליו זמן, גם כסף וגם כשתרצה למכור לא תחזיר את ההשקעה.

סיכום:

רכב אספנות מדבר את החלק בראש שלא ממש הולך עם ההיגיון, אותו חלק שזוכר שבצבא היה כיף, שבכיתה א' היה סבבה, ושהזיון הראשון היה פיצוץ...

אם נראה לך שאתה יכול להכניס לשם את הרכב הזה, לך על זה!

אם לא, תמשיך לחפש, יום עוד יבוא ותמצא רכב שיגרום לך למלמל חצאי מילים לא מובנות, יגרום לך ללחלוחית בעין ולחלק ההוא במוח לעבוד שעות נוספות :lol:

אני לדוגמא חיפשתי רכב ספורט ישן, עם מנוע מרכזי ורצוי גג ניפתח.

ולבסוף מצאתי את עצמי מאוהב במרצדס 190 לא כל-כך ספורטיבית, עם מנוע לא כל כך גדול, אבל עם מלא רגש...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...