Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מפגש החמש] תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ללא ספק מפגש מעניין עם המון מכוניות מדהימות

בתמונות הבאות תוכלו לראות חלק מיזערי מכמות הרכבים הרבים שהופיעו

נ.ב

מי שיודע או מכיר את הרכבים, שירשום (באנגלית) את הדגם ושנת הייצור

תגובות יתקבלו בברכה

JAGUAR.JPG

DSCN0773.JPG

DSCN0772.JPG

DSCN0771.JPG

DSCN0766.JPG

DSCN0764.JPG

SENA לשעבר

פורסם

willys

pontiac starchif

cadi eldorado

olds

shevi el camino

jaguar

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

וואו!

התמונה של היגואר פשוט מהממת!

איזה יופי!!!

(אולי צריך להתחיל להגיע גם למפגש מועדון החמש אם זה מה שהולך שם :shock: )

וואלק אתתתתה

פורסם

אני שמח שאהבתם, הנה עוד כמה...

נ.ב

שוב, אם הינכם יודעים את שם הדגם רישמו אותו (באנגלית) ושנת הייצור

תהנו...

white buggy beetle (back).JPG

white buggy beetle.JPG

JAGUAR.JPG

DSCN0782.JPG

DSCN0779.JPG

AUDI.JPG

SENA לשעבר

פורסם

אומנם המפגש השבוע לא היה בסדר גודל כמו שהיה בשבוע שעבר (השקת הטופולינו), אבל גם היום המפגש היה מאוד מהנה.

הגעתי ביחד עם חן פרחי, ואחרי זמן מה פתאום אני רואה את אבא שלי קורא לי. (הוא רצה לראות ממה אני כ"כ מתלהב כל שישי בצהרים)

אין מה להגיד, אבא שלי נשבה בקסמי המכוניות הקלאסיות. הוא נורא התלהב מכל רכב שראה, ושמחתי להסביר לו על כל רכב ולעיתים גם על סיפור השחזור שלו.

אבא שלי התעניין במיוחד באל-קאמינו של בני (ולא קשה להבין למה), מהשברולט התכלת שעמדה למכירה, מהקאדילק האפורה, השחורה, והדוויל הירוקה, ובעיקר מהמוסטאנגים והאופנועים. (יובל, אבא שלי מאוד התעניין ברנו 16 שלך :) )

כנראה שסחפתי אותו אחרי. אפילו שמעתי ממנו דברים שלא חשבתי שהוא יגיד בכלל כמו: "אני אבוא לכאן כל שבוע מעכשיו", "אולי אנחנו צריכים להחזיק איזה אל-קאמינו כמו" - ומה אני אגיד לכם - מעכשיו הדרך לרכב קלאסי יכולה להיות יותר קלה.

בדרך חזרה הביתה העליתי לו את סוגיית האספנות, והתחלתי לזרוק לו מספרים בנוגע להחזקת קורטינה או אסקורט (התלהבות צוננת - הוא נהג על הרכבים האלה חלק ניכר מחייו) והמחיר לא היה בשמיים.

הגשמתי את מטרתי בפרמטר המשפחה-אספנות.

עידן.

פורסם
אומנם המפגש השבוע לא היה בסדר גודל כמו שהיה בשבוע שעבר (השקת הטופולינו), אבל גם היום המפגש היה מאוד מהנה.

הגעתי ביחד עם חן פרחי, ואחרי זמן מה פתאום אני רואה את אבא שלי קורא לי. (הוא רצה לראות ממה אני כ"כ מתלהב כל שישי בצהרים)

אין מה להגיד, אבא שלי נשבה בקסמי המכוניות הקלאסיות. הוא נורא התלהב מכל רכב שראה, ושמחתי להסביר לו על כל רכב ולעיתים גם על סיפור השחזור שלו.

אבא שלי התעניין במיוחד באל-קאמינו של בני (ולא קשה להבין למה), מהשברולט התכלת שעמדה למכירה, מהקאדילק האפורה, השחורה, והדוויל הירוקה, ובעיקר מהמוסטאנגים והאופנועים. (יובל, אבא שלי מאוד התעניין ברנו 16 שלך :) )

כנראה שסחפתי אותו אחרי. אפילו שמעתי ממנו דברים שלא חשבתי שהוא יגיד בכלל כמו: "אני אבוא לכאן כל שבוע מעכשיו", "אולי אנחנו צריכים להחזיק איזה אל-קאמינו כמו" - ומה אני אגיד לכם - מעכשיו הדרך לרכב קלאסי יכולה להיות יותר קלה.

בדרך חזרה הביתה העליתי לו את סוגיית האספנות, והתחלתי לזרוק לו מספרים בנוגע להחזקת קורטינה או אסקורט (התלהבות צוננת - הוא נהג על הרכבים האלה חלק ניכר מחייו) והמחיר לא היה בשמיים.

הגשמתי את מטרתי בפרמטר המשפחה-אספנות.

עידן.

אהה ואת הפולביה לא הראת לו ?!

עד שהבאנו אותה... :x

:wink:

Fulvia & Mustang.JPG

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...