Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בהולנד ארמון שנקרא Palais Het Loo ששימש את מלכי בית אורנג' כארמון קייץ במשך כמה מאות שנים. חוץ מערמות של תמונות, רהיטים עתיקים, וגנים מטופחים, יש תצוגה קטנה של מכוניות ששימשו את בית המלוכה.

בשבוע שעבר ביקרנו שם. המבקרים ההולנדים לא הבינו למה עומדת משפחה ישראלית ומתפקעת מצחוק מול אחת המכוניות:

download.php?id=17875

נמרוד

Beatrix's car.jpg

פורסם

נמרוד לא הבנתי, מה מצחיק כאן?

תסביר ...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
נמרוד לא הבנתי, מה מצחיק כאן?

תסביר ...

זה מצחיק אותנו, כי גם אצלנו בחניה יש אחת כזו (אשתי טוענת ששלנו יותר יפה :wink: ).

נמרוד

נמרוד לי נראה לי מהתמונה שהרכב של המלוכה הוא עם גג סקאי מתקפל (קבריו), לא?

פורסם

משום מה חברי לעבודה מסתכלים עלי עכשיו במבט :shock:

נמרוד, גילגלת אותי מצחוק :lol:

היי- אולי ראית אם יש להם גם פיאסטה MK1? :wink:

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

והנה הסיבה שאומרים שההולנדים צנועים עד קמצנות.

המלכה (!) נוסעת בפורד LTD, לא מרקורי קוגאר, אפילו לא קדילאק (מענין גם שלא DAF...)

כבוד :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הי נמרוד,

אם הית מבקר שם שבועיים קודם - היית רואה את הפיאט שהמלכה נסעה בו ושסוף סוף הצליחו למכור . . . .

ד"ש מארץ הקודש - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
והנה הסיבה שאומרים שההולנדים צנועים עד קמצנות

ההולנדים לא צנועים, הם חסכנים ובעיקר שומרים ומטפחים כל דבר. לא תמצא שם כמעט דבר קרוע, בלוי, או שבור. אין שם כמעט מכוניות הרוסות כמו שרואים על הכבישים בארץ. גם מכונית בת 10 נראית חדשה או כמעט-חדשה. אני חושב שזה שילוב של נטיה טבעית לאסטטיקה, יכולת כלכלית וחינוך מגיל צעיר.

נמרוד לי נראה לי מהתמונה שהרכב של המלוכה הוא עם גג סקאי מתקפל (קבריו), לא?

שלה אכן קונברטיבל וגם מודל 1972. שלי הרדטופ ומודל 1971. לא בדקתי, אבל אני מניח שאצלה מתחת למכסה המנוע יש את מנוע ה 429PI עם 360 כ"ס...

אם הית מבקר שם שבועיים קודם - היית רואה את הפיאט שהמלכה נסעה בו ושסוף סוף הצליחו למכור . . . .

את הפיאט היא כבר מכרה, אבל יש לה גם מרצדס 53 שהיא רוצה להחליף לצבע בהיר יותר, אולי לבן פנינה, ורצוי גם שנה-שנתיים חדש יותר.

מצורפת תמונה. מכיר מישהו שמוכן להחליף?

:wink:

נמרוד

Royal merc.jpg

פורסם

את הפיאט היא כבר מכרה, אבל יש לה גם מרצדס 53 שהיא רוצה להחליף לצבע בהיר יותר, אולי לבן פנינה, ורצוי גם שנה-שנתיים חדש יותר.

מצורפת תמונה. מכיר מישהו שמוכן להחליף?

:wink:

נמרוד

אולי היא מוכנה להחליף איתי "ראש בראש"...

IMG_0522.JPG

אם היא תרצה להוסיף אני מוכן :lol:

גילי

נ.ב. אפשר לציין שיש לי עוד המון חלקי חילוף...

נימרוד, אתה שולח לה מייל? דבר איתה, נווווווו..... :lol:

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נמרוד,

אתה יודע שהיייתי מוכן לעשות לה טובה ולקחת את דגם ה-300 שבתמונה בהחלפה כנגד ה-220 שלי (אם כי ירוק זה לא בדיוק הצבע שלי . . .),

אבל נגמר לי כרגע הכסף הקטן . . .

אז אולי אחרי שבת אגש לכספומט.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...