Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרוש מידע בדחיפות על מקום שיוצר שבלונות לסמלים של רכבים.

יש לי סמל אחד לדוגמה, ואני צריך שיצרו לי ממנו שבלונה.

גנבו לי את הסמלים של המנטה שלי, והישאירו לי רק סמל אחד.

להזכירכם יש לי שתי מנטות וסמל אחד, זה די מבעס, אני לא יודע על איזה רכב אני שם את הסמל. תעזרו לי בבקשה.

וגם מידע על מקום שיצוק לי ניקל לבפנים, תודה.

אני מבטיח לחלק לכל בעלי המנטות שני סמלים על כל מנטה שיש להם.

תודה מראש ירין

פורסם

חיפוש קטן ב- EBAY וראיתי שיש 12 עמודים שלמים של דברים למכירה שקשורים לאופל מאנטה. לוח שעונים, פנסים, סמלים ומה שאתה לא רוצה. הרוב ממש בזול, פאונדים בודדים. ייצא לך יותר זול מלייצר שבלונות.

אז פשוט כנס ל- http://www.ebay.com

ותן חיפוש לאופל מאנטה.

אני הזמנתי חלק ללנצ'יה שלי, ועלה לי 7$ ועוד 2$ משלוח. את אותו חלק יכולתי לייצר אצל חרט במעל 100 ש"ח. אז במקום לאלתר ארגנתי חלק מקורי בפחות מחצי מחיר. נסה את האופציה הזאת!

בהצלחה!

פורסם

במועדון החמש יש אדם בשם מנחם ( שאת שם משפחתו שכחתי ) מבוגר ... בעל קוגר, מוסטנג , גיפ אינטרנש ועוד כמה מכוניות שאני יודע שבזמנו יצק לעצמו סמל חדש של הסוס במוסטנג מקדימה. כך שאם תבא למועדון החמש אני בטוח שתוכל ליצור את הקשרים המתאימים . אבל אני לא יודע כמה הוא יהיה מעונין וכאילה .

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מכיר מקום שמייצר שבלונות בהזמנה כמעט מכל חומר שתבחר על פי העיצוב שלך. אתה תמיד יכול לתת להם שרטוט של השבלונה והם כבר ימליצו לך על החומר המתאים וגם יחתכו לך עם מכונת חיתוך לייזר.

יש להם מאמר מקיף בכל מה שקשור לנושא שבלונות http://www.lasercut4.com/article1.htm

בהצלחה

פורסם

מבלי להכיר את הסמל שלך ובהנחה שהוא יצוק מסגסוגת כלשהיא - כל נסיון להעתיק אותו בכל טכניקה של יציקה וציפוי יהיה יקר ומורכב, ובסוף התהליך לא מובטחת איכות העתקה נאמנה למקור. שווה להשקיע רק אם אתה הולך לייצר כמויות.

אם הוא מפלסטיק תקבל העתקה טובה בטכניקות של תבניות סיליקון וחומרי פוליאוריטן למיניהם אבל זה יהיה יקר.

לך על האופציה של איביי!!!

• תוכן חדש...