Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bringing car parts from USA

איתן_כ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Although I don’t have a collection car, I’m sure that you people know the best about bringing car parts.

I’m visiting in Florida now and I want to bring a new soft roof for my car.

It can not enter a suitcase, so I'll have to take it by hand.

How much custom tax I'll have to pay?

You can write in Hebrew

Thanks

פורסם

אין לי תשובה מוסמכת ויש לי הרגשה שאף מוכס בבן גוריון לא יתעסק עם חתיכת ברזנט מקופלת שלא ברור למה היא שייכת ולא ניתן להעריכה במהירות. הסבירות לכך נמוכה ביותר ואם אין לך עוד כמה מסכי פלזמה במזוודה סביר שתעבור בשלום.

מוצע לבקש מהמוכר קבלה על סכום זניח שתראה במידה ומישהו יתענן ויש להניח שקבלה תספק את המוכס.

אגב, לאיזה רכב מיועד הגג?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המס המוטל על חלקי חילוף לרכב הוא בין 39% ל-48% תלוי אם מדובר ב"ארץ הסכם" (ארה"ב) או לא (יפן)

אני הייתי עובר במסלול האדום בתקווה שיזיזו אותי לירוק (וכבר היו דברים מעולם....)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם הגג מורכב רק מבד? אם שאתה קונה גם את השלד?

אם אתה קונה את ה"ציפוי" בלבד אתה יכול לשים אותו במיזוודה, בתוך שקית ניילון, בלי האריזה המקורית, על החשבונית תבקש שירשמו שזה משומש... אם ישאלו אותך במכס מה זה אתה תמיד יכול להגיד שקנית את זה בשוק הפישפים איפה שהוא... גג לרכב ניפתח נישמע "מפוצץ", כיסוי לווספה נישמע פחות... יש?

אופציה שניה היא לשלוח את הגג בדואר. גם, להוציא מהאריזה המקורית, ללכלך טיפה עם אדמה וכו', ולארוז בשקית... לצרף חשבונית על כיסוי משומש למנגל (או משהו כזה :wink: ), רוב הסיכויים שאף אחד לא יפתח את זה, ום אם כן, אם זה מלוכלך ומטונף הם מיד סוגרים...

אם הגג כולל את הברזלים, פרק אותם, את הגג תשלח, ואת הברזלים תיקח אתך...

היה לי חבר שכל מישלוח שלו לארץ הוא היה מבקש המוכר לטנף את החלקים, ועל האריזה לרשום "חלקי מתכת משומשים"... פעם זימנו אותו למכס, הוא אמר שהוא פסל ואוסף חלקי מכוניות ואופנועים אחרי תאומות בעולם ובונה מהם אנדרטות...

מיד הבינו שיש להם עסק עם בן-אדם דפוק, שלחו אתו הביתה מיד...

זהו...

בהצלחה!

גילי

נ.ב. למה אתה לא קונה לה גג קשיח? את הגג הקשיח קשה לחתוך עם סכין יפנית...

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני חזרתי מארה"ב עם ים של חלקים.

הרבה חלקים עשו לי בעיות. אחד מהם היה דיפון עבור הדלתות, שהם באורך של מטר.

עליתי עם זה למטוס תוך תחנונים לפקידי חברת התעופה הספרדית.

בהגיעי לארץ, פשוט עברתי בירוק.

למרבה הפלא עצרו אותי לשיקוף ובדיקה, ונתנו לי להמשיך בדרכי.

לך תבין אותם?

בכל אופן אני לא צופה בעיות, ומחזר את ידידי בתגובות שלהם.

בהצלחה!

מאיר

• תוכן חדש...