Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול?

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה טוב לבצע ניקוי חול לפני שיפוץ כללי?

איך זה עובד??(פיסטולט?)

יתרונות וחסרונות?

האם הרכב צריך להיות ערום לגמרי כולל משולשים וציריות וכו?

כמה זה אמור לעלות??

תודה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

כשבאים לשפץ מכונית מהיסוד,ניקוי חול הוא שלב חשוב,בייחוד במכוניות בעלות שילדה נפרדת,אבל לא רק.ניקוי חול עושים בשעה שכל המכללים מפורקים מהמכונית,הכל כולל הכל.ניקוי החול מסיר את כל שכבת הצבע,חושף את כל החלודות והריקבונות,ומאפשר להתחיל לעבוד על פח נקי.ניקוי החול מתבצע על ידי אקדח שפועל על לחץ אוויר מאד חזק,שמופק ממדחס(קומפרסור)ע נ ק,יונק חול ים,ומתיז אותו.ניקוי חול מקובל מאד והכרחי לפני שמצפים חלקים בניקל,לדוגמא,או שרוצים להגיע למשטח חלק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כשבאים לשפץ מכונית מהיסוד,ניקוי חול הוא שלב חשוב,בייחוד במכוניות בעלות שילדה נפרדת,אבל לא רק.ניקוי חול עושים בשעה שכל המכללים מפורקים מהמכונית,הכל כולל הכל.ניקוי החול מסיר את כל שכבת הצבע,חושף את כל החלודות והריקבונות,ומאפשר להתחיל לעבוד על פח נקי.ניקוי החול מתבצע על ידי אקדח שפועל על לחץ אוויר מאד חזק,שמופק ממדחס(קומפרסור)ע נ ק,יונק חול ים,ומתיז אותו.ניקוי חול מקובל מאד והכרחי לפני שמצפים חלקים בניקל,לדוגמא,או שרוצים להגיע למשטח חלק.

זה כולל גם את תוך הרכב והריצפה??

כמה אמור לעלות דבר כזה?

פורסם

זה תלוי בך,עד כמה תרצה שהשיפוץ יהיה יסודי.עלות?לא זול,אבל אין מחירון מחייב...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לעניין ניקוי חול - לא מסרת לנו פרטים על מצב הרכב שאתה מעוניין לעשות לו ניקוי חול.

לידיעתך ניקוי חול הוא פעולה אגרסיבית אשר עלולה לגרום לנזקים, כדוגמת עיוותים לפח וכיפופים במקומות שיקשה על תיקונם.

בכל מקרה ניתן לבצע ניקוי חול נקודתי ולחילופין ניתן לבצע תיקון במקומות בהם ישנה חלודה/ריקבון על ידי שיפשוף עם דיסק עד למצב של פח ללא צבע ולאחריה ביצוע טלאי מקומי ללא צורך בניקוי חול.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ניקוי חול טוב למקומות "חזקים" כמו שילדה, ג'אנטים (שכמעט בילתי אפשרי לנקות אותם באמצעים "סטנדרטיים") או כל מקום עם "עובי"...

קח בחשבון שניקוי חול "לוקח" שיכבה מהפח... אם הפח הוא דק מידי אתה עלול לסיים עם חור בפח...

ניקוי חול יכול היות בכמה "עוביים" של חול, לרוב בארץ מישתמשים בחול גס. והתוצאות בהתאם... לפחות במקיומות שאני מכיר לא מישתמשים בחול דק...

בדרך כלל מישתמשים בניקוי חול לשילדות (גי'פים ורכבים עם שילדה פריקה, ולא אחודה)...

ויש גם די הרבה שמישתמשים בניקוי חול לג'אנטים וחלקי ניקל עבים (לצורך ציפוי מחדש)...

למה אתה צריך את זה בדיוק, תן תמונות אולי יעלו כאן רעיונות יותר טובים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ניקוי חול טוב למקומות "חזקים" כמו שילדה, ג'אנטים (שכמעט בילתי אפשרי לנקות אותם באמצעים "סטנדרטיים") או כל מקום עם "עובי"...

קח בחשבון שניקוי חול "לוקח" שיכבה מהפח... אם הפח הוא דק מידי אתה עלול לסיים עם חור בפח...

ניקוי חול יכול היות בכמה "עוביים" של חול, לרוב בארץ מישתמשים בחול גס. והתוצאות בהתאם... לפחות במקיומות שאני מכיר לא מישתמשים בחול דק...

בדרך כלל מישתמשים בניקוי חול לשילדות (גי'פים ורכבים עם שילדה פריקה, ולא אחודה)...

ויש גם די הרבה שמישתמשים בניקוי חול לג'אנטים וחלקי ניקל עבים (לצורך ציפוי מחדש)...

גילי

איפה למדת את זה? :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

גילי

ציפור קטנה לחשה לי :wink::wink::wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ניקוי חול לג'נטים עולה ברוב המקומות 80 ש"ח לג'נט.

אם רוצים יסוד אפוקסי לאחר מכן - יש להפרד מ 80 - 60 ש"ח נוספים.

לפני כמה חודשים רציתי למסור את הג'נטים לניקוי חול, ביררתי בכמה מקומות וזה היה המחיר.

להפתעתי, במפעל חצם בקיבוץ בארות יצחק (ע"י פ"ת ונחלים) דרשו סכום של 600 ש"ח לשעה, או בחישוב אחר 10 ש"ח ל ד ק ה . נבהלתי.

הם גם לא ידעו לאמוד את הזמן שיידרש להם מאחר וטענו שזה תלוי בכמות ועובי שכבות הצבע שיש על הרכב. משום מה החלטתי להמר ולמסור להם את העבודה, מאחר וזה נראה לי מפעל מקצועי. בניגוד למקומות אחרים "חפריים למחצה" מדובר במקום ענק ומאורגן לעבודות בקנה מידה עצום.

לאחר יום טלפנו אלי שהעבודה הסתיימה. הזמן שחוייבתי עליו היה 23 דקות עבודה, עלות של 230 ש"ח עבור כל 5 הג'נטים, הרבה פחות מאשר במקומות שבתחילה נשמעו לי זולים יותר. . .

אגב, ניקוי של מתכת חלודה אך לא צבועה עולה אצלם על פי חישוב קבוע של מחיר למ"ר.

ממליץ עליהם בהחלט ! ! !

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אוקיי - ברשותי קומפרסור רציני לניקוי חול -

התלבטתי אם להעלות זאת בפורום - פשוט אני מאוד עסוק בעבודתי

למרות זאת אנסה לעזור למי שצריך - כמובן שמדובר על סכום כלשהו אך היו בטוחים

לקבל את המחיר הזול ביותר - אני אבצע זאת בזמני הפנוי .

לרכב שלי ביצעתי ניקוי חול ניתן לראות באלבום הבא

http://photos.walla.co.il/doron204

כפי שנאמר פה קודם - הניקוי עלול לפגוע בפח וזה מאוד תלוי בעובי שלו אבל הרי זה ברור

כי אם הפח דק ורקוב פשוט צריך להחליף או לשים טלאי.

בכל מקרה ניקוי ג'אנטים הרבה יותר פשוט מאשר ניקוי לרכב שלם (זמן)

למי שמעוניין נא לשלוח בפרטי - כולל מס' טלפון ואני אחזור .

אני כרגע במהלך לימודים לכן המתינו בסבלנות

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם
אוקיי - ברשותי קומפרסור רציני לניקוי חול -

התלבטתי אם להעלות זאת בפורום - פשוט אני מאוד עסוק בעבודתי

למרות זאת אנסה לעזור למי שצריך - כמובן שמדובר על סכום כלשהו אך היו בטוחים

לקבל את המחיר הזול ביותר - אני אבצע זאת בזמני הפנוי .

לרכב שלי ביצעתי ניקוי חול ניתן לראות באלבום הבא

http://photos.walla.co.il/doron204

כפי שנאמר פה קודם - הניקוי עלול לפגוע בפח וזה מאוד תלוי בעובי שלו אבל הרי זה ברור

כי אם הפח דק ורקוב פשוט צריך להחליף או לשים טלאי.

בכל מקרה ניקוי ג'אנטים הרבה יותר פשוט מאשר ניקוי לרכב שלם (זמן)

למי שמעוניין נא לשלוח בפרטי - כולל מס' טלפון ואני אחזור .

אני כרגע במהלך לימודים לכן המתינו בסבלנות

יופי של שיפוץ!!

מאיפה אתה בארץ?|

עשית את הפחחות לבד?

פורסם

גילי

לפי השאלה ולפי השואל אני מניח שהתשובה היא: במכללת קלאסיקאר אשר תחת ניהולו ובבעלותו של המאסטר ליאור ברוך.

ac cobra - יצירת אומנות.

• תוכן חדש...