Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בקצרה למי שלא קרא שרשורים קודמים שלי, היה לי נוקיה N85 ("חרא" של מכשיר, איטי ונתקע, כמעט ואין אפליקציות שימושיות ומיושן אבל היה סופר ידידותי ונוח והייתי עושה איתו הכל וסופר מהר הייתי מסיים כל משימה\עבודה איתו) שהתפגר בעקבות שנשפכו עליו כמה טיפות מים.

בעקבות זה שאני לא סובל מכשירי טאץ' ואין לי צורך בשום משחק מטורף תלת מימד (ממש ממש לא עושה לי את זה) או לראות סרטים בפלאפון החלטתי לא לרכוש מכשיר חדש מהיצע המכשירים המצומצם שיש בארץ ולהשתמש בנוקיה N95 שהלוויתי מאימי, הנוקיה עבדה מצוין עד שהפסיק לעבוד הרמקול הפנימי ועברתי לנהל שיחות רק עם הרמקול החיצוני מה שהפך את השימוש במכשיר לסיוט כי אי אפשר לדבר במקומות ציבוריים וזה מאד מגביל!

עשיתי החלטה אמיצה (שאני דיי מצטער עליה) ו"רכשתי" מאורנג' מוטורולה אטריקס - לקחתי אותו מהסיבה היחידה שזה אנדרואיד (לא רציתי פריצות של אפל) והמסך יחסית קטן 4" והוא נוח להחזיק ביד אין שום סיבה מעבר לזה שהוא קיבל עדיפות על פני מכשירים אחרים ובגלל הסיבות האלו פסלתי את האייפון או את הגלקסים למיניהם (וגם כי זה מעבד ליבה כפולה - לא שזה מעניין אותי בכלל אבל בעתיד הקרוב זה לא הופך את המכשיר למוגבל וימשיך לתפקד).

בקיצור, אני יומיים עם המכשיר המכשיר עצמו סבבה, נוח ונראה נחמד, שומעים קצת מתכתי אבל גם בסדר (ממש לא כמו בנוקיה) וזהו כאן זה נגמר הפירוט על המכשיר, נעבור למערכת ההפעלה (או שאולי זה קשור למכשיר גם?):

- שיחות:

1. אני לא מסתובב עם פנקס\מחברת ועט, אף פעם לא הסתובבתי ואת כל המספרים שהייתי צריך לרשום הייתי רושם בפלאפון - כן גם תוך כדי שיחה. למה בפאקינג אנדרודרעק הזה שאני מקליד מספר ב"חייגן" באמצע שיחה אין לי מה לעשות עם המספר הזה? היום פעמיים!! באמצע שיחה חשובה אני מקליד את המספר, אומר תודה רבה וסוגר את השיחה ופוף! המספר שהקלדתי נ-ע-ל-ם, אמרתי אוקיי, נעשה משהו חכם, נתקשר ונבקש את המספר שוב ותוך כדי הקלדה נחפש אופציה לשמור את המספר, היה אתם חושבים? - כלום! תנו לי לנחש, נוריד אפליקציה? שוב לחפש? אין לי רצון להתעסק בדברים שבכל מכשיר ישן יש את האפשרות הזו! (עכשיו אני צריך להתקשר יותר מאוחר או לבקש ממישהו אחר שיתקשר בשבילי כדי לא לצאת דביל).

2. בשביל מה המכשיר מכבה לעצמו את המסך באמצע שיחה? אני מביו אוקיי, יש סיכוי שאני אנתק את השיחה עם הלחי, בסדר! אני אקח את הסיכון הזה! נמאס לי כל פעם אני צריך לבדוק מה השעה אני צריך לחכות שניה וקצת בשביל להסתכל מה השעה באמצע שיחה או מה המספר שעל הצג, זה קוטע את השיחה! אני נאלץ להפסיק לדבר לשניה וקצת בשביל לראות מה השעה, בנוקיה המשכתי לדבר כרגיל כי הוא פשוט נשאר דלוק או לחיצה אחת והוא נדלק אותה רגע! אה נכון! יש אפליקציה, היא נקראת SCREEN ON אבל היא לא עובדת! על הפרנציפ לא הסכמתי לבצע חיפוש לעוד אחת שתעשה משהו דומה.

3. אותו דבר כמו 2 בשיחות על רמקול! למה המכשיר מכבה את המסך בשיחה על הרמקול! ושום כפתור לא מדליק אותו חוץ מהכפתור ווליום שבצד שעל הדרך גם משנה לי את עוצמת הקול של השיחה ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור הנגדי בשביל להחזיק את העוצמה שהייתה בהתחלה בשביל שעוד X זמן שאני קבעתי זה יכבה את עצמו שוב והתהליך יחזור על עצמו במידה ואני ארצה לבדוק משהו באמצע השיחה - נכון קיימת אופציה בהגדרות לבטל את הכיבוי מסך, אבל זה משאיר את המכשיר דלוק כל! הזמן כאילו זה איזה פנס עד שאני מכבה אותו ידני עם הכפתור מאחורה, זה מציק וגומר סוללה!

- תפעול כללי:

למה היא ריקה מתוכן, ריקה מאפשרויות ולא מעניינת ולכל דבר צריך להוריד פאקינג אפליקציה וזה לא נגמר בזה, צריך לבדוק שהיא מתאימה, אה לא מתאימה? יאללה חיפוש חדש ולהוריד עוד אחת ועוד אחת עד שמוצאים אחת שעושה את העבודה.

במהלך החיפושים בMARKET מצאתי אפליקציה שמשנה את הממשק ומוסיפה שורה תחתונה של סמלים חשובים כמו להוציא שיחה\הודעות וכו' במקום שיתפוס מקום על המסך הראשי (כמו באייפון) כבר פעמיים שפתאום סתם אני מוציא את המכשיר מהכיס או הטענה ופתאום הסמלים הפכו לסמל '+' ואני צריך לבחור אותם מחדש! זאת אומרת שאני לא יכול להתקשר עד שאני לא בוחר שאחד מהסמלים שם יהיה 'טלפון', וזו אפליקציה מבין המובילות שם מעל מליון הורדות משהו!

- אפליקציות:

אני מחפש בנרות תוכנה שתציג לי את ה'הערות' מהנוקיה N95 הישן במוטורולה החדש אחרי שהעברתי הכל דרך בלוטוס' שום תוכנה שאני מציג במכשיר לא מראה את זה טוב, הכל הפוך או ג'יבריש או ציורים או לא יודע מה. העברתי את הקבצים למחשב ומשם המרה לקובץ DOC (של וורד) גם 2003 וגם החדש ושום דבר! אף תוכנה לא מציגה את זה נורמלי, כל התוכנות המובילות מהMARKET נכשלות בנושא הזה, ועד שמצאתי אחת! שתציג את זה נורמלי אפשרויות העריכה כלכך דלות שאפילו לסמן טקסט ולהעתיק\להדביק אי-אפשר!

- מסך ראשי:

אוקיי, פתחתי תיקיה על המסך הראשי, שמתי בפנים איזה 5-6 אפליקציות, למה אני פאקינג לא יכול לקרוא לתיקיה בשמה: "אינטרנט"?! יצא לי שלא שמתי לב, פתחתי עוד 3-4 תיקיות כאלה והשם של כולם! זה 'תקייה' ואין תמונה או משהו אחר, מה זה?!

- אינטרנט:

אני לא רוצה להיות מחובר כל הזמן לאינטרנט של אורנג', אמנם יש לי אינטרנט 2GB אבל זה גומר לי סוללה, במקום העבודה שלי אין קליטה טובה לא לשיחות ובטח שלא לאינטרנט (זה ביה"ח, לא יודע למה זה ככה) אז יוצא שכל האפליקציות (לדוגמא סקייפ) נשארות לרוץ ברגע, אין אפשרות לסגור את זה והתוכנה כל הזמן מנסה להתחבר ולא מצליחה! חצי יום הלכה הסוללה! WTF?!

עוד כמה חסרונות שאני אמצא ואני מפרסם אותו למכירה ביד2 ועם הכסף אקנה איזה נוקיה ישן (N86) ושלום על ישראל וקיבינימאט אנדרואיד וIOS.

אשמח להתייחסות להכל!

תודה!

אוהד.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמעט מוציא את החשק לעזור כל ההתבכיינות הילדותית שלך.

מערכת הפעלה חדשה, אתה צריך ללמוד להשתמש בה כמו שצריך.

שינוי שם התיקיה - לחיצה ארוכה על השם שלה כשהיא פתוחה.

רשימת דברים תוך כדי שיחה - evernote או משהו בסגנון.

לאנצ'ר שהבר התחתון שלו נעלם - כנס לאפשרויות ותלמד מה עושה מה. אם זה לא מתאים לך, תמצא לאנצ'ר אחר.

סביר להניח שעשית סלייד הצידה בלי לשים לב ועברת לאחד משלושת הבארים האפשריים, זה למה הכל פלוסים.

התנתקות מהאינטרנט הסלולרי - ויג'ט שנקרא APNdroid, לחיצה אחת ואתה מחובר/מנותק.

סקייפ - זה גוש חרא שאין שום הצדקה לקיומו, למחוק ועכשיו. ומומלץ גם להשאיר ביקורת שלילית במרקט.

כיבוי מסך במהלך שיחה - זה לא שאתה עלול ללחוץ עם הלחי זה שאתה תלחץ. אלמלא זה השיחות שלך היו מתנתקות על ימין ועל שמאל. לאשתי יש בעיה עם זה, כנראה בגלל השיער והחיישן קרבה לא עובד, תאמין לי שאתה לא רוצה את מה שהיא חוותה עד שמצאתי פתרון. מה גם שזה חוסך לך המון סוללה.

כשאתה על ספיקר, תדליק את המכשיר עם כפתור ההדלקה.

הערות - בגלל שזה עברית זה לא עובד, לאף אחד לא אכפת מעברית, במיוחד לא כשצריך להמיר פורמטים באמצע. תמצא משהו שמסתנכרן עם הפיסי ותשתמש בזה כדי להעביר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אוהד אני מסכים איתך לגמרי!!!

הינה הסיפור שלי:

הגויסטיק בנוקיה N73 האמין והמדהים שהיה לי הפסיק לעבוד כמו שצריך.

אז רכשתי סוני אריקסון XPERIA X10 MINI PRO. שם נורא ארוך... כשאתה רוצה לומר למישהו מה זה המכשיר הזה הוא כבר מתעייף לשמוע...

בקיצור חשבתי שהוא חמוד וקטן ונוח אבל הוא בעצם מחורבן!

1. המסך רגיש בטירוף, אם אתה מתעכב שניה עם האצבע על המסך, אפילו למאית שניה מהזמן הרגיל, הוא ישר נותןלי להזיז סמלים ולמחוק דברים (מסך עריכת תפריטים כזה)... זה משגע!! כל פעם צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי כדי לבטל את זה ולנסות שוב לגלול לאן שרציתי...

2. הקטע הזה עם כיבוי המסך מעצבן!!! עזוב את זה שלוקח יותר משניה עד שהמסך נדלק, אלה גם כשסיימתי שיחה ואני רוצה לנתק, כפתור הניתוק הוא על המסך, ולא רק שעובר זמן עד שהמסך נדלק, אלא הוא גם לא מגיב בכלל במשך איזה 3 שניות... אז כבר משהו כמו 5 שניות אחרי כל שיחה אני צריך לחכות רק בשביל לנתק!!!

מלא פעמים לא יודע למה השיחה מתחילה עם רמקול... למה?! שיחות מתנתקות סתם, כנראה שוב בגלל הקטע הזה של המסך...

3. דפדפן מחורבן... כשאני רוצה לרשום תגובות בקארזפורום, הוא לא רגיל לכתיבה מימין לשמאל, אז הוא מגדיל לך את כל צד שמאל של תיבת הטקסט... ואני צריך את צד ימין!!! הורדתי אופרה והוא גם מעצבן.

4. מקלדת נחמדה אבל! דווקא הסמל מקף, כאילו זה -, אין שם! אז כשאני צריך אותו, אני לפתוח את התפריט עם הסמיילים ולבחור אותו משם...

5. אין כתבן נורמאלי... יש רק פתקים וזהו. הורדתי איזו אפליקציה שמאפשרת לכתוב. בזבוז זמן רציני.

6. כשהWIFI בטעות דלוק, הוא טוחן סוללה... עד הצהריים לא נשאר כלום... אם כבר מדברים על WIFI, הקליטה שלו לא משהו, וגם בקליטה טובה, האינטרנט איטי.

7. הקטע ההזוי והדפוק של הזיכרון!!!! יש את זה גם לHTC DESIRE ולמלא מכשירים... למי שלא מכיר:

אתה יכול להתקין אפליקציות רק על זיכרון המכשיר. לא על כרטיס הזיכרון! ויש לי כולה 40 מגה... אז אני מוגבל במשחקים. טוב. מה הפיתרון? הפיתרון זה רוט!

עשיתי את הרוט המומלץ ברשת, וקיבלתי מלא באגים... מלא!! פתאום המסך נדלק באמצע הלילה ונשאר דלוק... תקיעות, והכי חשוב- טחינת סוללה. לא חשוב מה אני עושה, גם אם המכשיר סתם שוכב כל היום בצד, עד 8 בערב הסוללה תיגמר.

ואין אפשרות כמו בנוקיה, שוב להדליק ולנצל עוד כמה אחוזים לשיחות דחופות, אם נכבה אז מת, זהו.

8. סרטים נשארים איך שהשארת אותם. כלומר הדלקת סירטון וראית עד החצי? פעם הבאה שתפתח אותו הוא שוב יהיה מהחצי. מעצבן.

9. משחקים המון פעמים סתם עובדים לאט, ונתקעים.

10. התפריט מלא בזבל שאני לא צריך. יש לי 3 עמודים של זבל שבא עם הטלפון. גם לנוקיה היה המון זבל,אז יצרתי תיקיה שקראתי לזה "זבל" וזרקתי הכל בפנים. אבל פה אי אפשר לעשות תיקיות!!!!

לסיכום- היה לי נוקיה N73 והיה לי אייפוד טאץ'.

המעבר מהנוקיה לאייפוד היה טבעי וחלק. האייפוד עשה כל מה שאני רוצה והיה מושלם, קולט WIFI מעולה, מקלדת מצוינת, בלי באגים כלל! יש כל מה שאני צריך כבר בפנים. הייתי כל כך מבסוט ממנו... כל כמויות המשחקים והתוכנות שלו, לעומת הסוני אריקסון זה הזוי!

המעבר מהאייפוד לסוני אריקסון מרגיש חרא. האנדרואיד באגי, וכל המוצר מרגיש לא גמור. כאילו שלא בדקו אותו מספיק וישר הוציאו לשוק. אני לא מרוצה בכלל. כמה פעמים רציתי לנפץ אותו על הקיר אני כבר לא סופר.

אני מתגעגע לאייפוד.

ולא, אני לא צריך להתרגל למוצר, לאייפוד לא הייתי צריך להתרגל, למה לזה אני צריך?! אני לא צריך להתרגל לכשלונות של המהנדסים שלו.

Honda civic EJ6

פורסם

חוסר ידע משעשע, להכנס לאפשרויות ולבטל את חיישן הקרבה זה יותר מסובך פתאום מלהנדס רקטות?

בחייאת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני עוד זוכר את הוויכוחים לפני שנה.

חבר'ה, את האייפון גם אשתי ואחותי - ואפילו הבן שלי בן 4 - מפעילים בלי ללמוד ובלי להתרגל לשום דבר.

מה שיש לי להגיד זה: פחחחח ;-)

טוב, זה היה ילדותי מידי. מה שיש לי להגיד זה שכל ה"חופש" הזה, והתחכום, פשוט מצחיקים אותי. תזכירו לי כמה גרסאות של אנדרואיד כבר יש? ה-מ-ו-ן. רק אתמול קראתי על עוד אחת שיצאה. וואללה היה גאון הסטיב ג'ובס הזה :-)

זה קצת כמו "להתרגל" לגיר הרובוטי של טויוטה. אפשר להודות באמת ולעבור לאייפון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כמעט מוציא את החשק לעזור כל ההתבכיינות הילדותית שלך.

מערכת הפעלה חדשה, אתה צריך ללמוד להשתמש בה כמו שצריך.

צודק לגמרי למרות שאני לא בעד אנדרואיד.

הערות - בגלל שזה עברית זה לא עובד, לאף אחד לא אכפת מעברית, במיוחד לא כשצריך להמיר פורמטים באמצע. תמצא משהו שמסתנכרן עם הפיסי ותשתמש בזה כדי להעביר.

אולי זה נשמע מוזר אבל לאייפון אין שום בעיה עם השפה העברית בכול האפלקיציות.

אני אישית אחרי 2 דקות עם האייפון התאהבתי במסך מגע ואינני מוכן לשמוע על טלפון ללא מסך מגע.

פשוט אינני יודע איך הסתדרתי בלי מסך מגע עד היום.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לאנדרואיד התרגלתי תוך שניה , הכול היה כול כך ברור ונוח.

ודווקא העובדה "שצריך להוריד כול דבר" זה היופי שבדבר, אתה לא מוגבל לשום אפליקצייה שהיצרן דחף לך וזהו, אלא יש לך אפשרות לבחור.

AlexTevosian, ראיתי רק פעם אחת את האקספירייה מיני, והוא היה ניראה לי מכשיר פשוט מזעזע. תקנה מכשיר טוב, ותיראה שאנדרואיד תעבוד שם מעולה. בלי רוט ובלי שום דבר.

לאוהד, זה מכשיר חדש וצריך להתרגל אליו לטוב ולרע, אם אתה לא מצליח ולא מעוניין לעשות את זה, אז באמת פשוט תחזור למכשיר הקודם שלך וזהו. גם יהיה זול יותר וגם יעשה את העבודה.

פורסם

גם לי היה n73, ואת הגויסטיק עולה 100 שקל להחליף, אבל זה לא העניין, עשיתי מעבר מn73 ל5800, טאץ הכי מגעיל שקיים גרם לי לחשוב פעמיים עם טאץ מתאים לי.

גם אני פתחתי פה שירשור של התלבטות על סידרת הn החדשה של נוקיה, ואחרי שהסבירו לי פה כמה הם גרועים והמליצו לי רק על אייפון הלכתי לנסות, היופי באייפון זה שיש מכשיר הדגמה בחנויות הidigital שאתה יכול לבדוק את כל הפונקציות של המכשיר, לעומת שלל מכשירים אחרים שאתה צריך שיהיה לך חבר עם מכשיר כזה, דבר ראשון לך תשחק קצת עם המכשיר שם עם אין לך אחד זמין.

המעבר שלי מנוקיה לאייפון היה קלי קלות, ומעולם לא הייתי פריק טלפונים, הממשק נוח וקל לכל אחד, מתינוק ועד זקן, ואני לא הראשון שמעיד על כך, עד היום אני שואל את עצמי איך הסתדרתי בלי טאץ.

לגבי זה שלא בא לך להיות נעול לאפל, אז אתה לא צריך, לא מבין אותך, היום אתה יכול לסנכרן את המכשיר למחשב בלי כבל אפילו ובלי האייטונס ה״מסובכת״ הזו, ממש כמו שהייתי עושה בנוקיה בלי הpc suite, הפריצה עורכת חמש דקות בערך וזהו, הכל קל להוריד אחרי זה, אני הודיתי לכל מי שאמר לי לקנות אייפון ועד היום אני רק רוצה להשתמש במכשיר אנדרואיד ואני מסתבך בפעולות פשוטות, תקנה אייפון, לא סתם הוא רב מכר בישראל.

פורסם

אם ליהיות מדויק ולסכום אנדרוידים - אז אנדרויד מוכר יותר , גם בארץ.

(לדעתי בעיקר בגלל מחיר ועיסקאות "נוחות" יותר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לאייפון לא צריך להתרגל ! פשוט אחרי כמה הקשות על המסך אתה כבר מבין את הלוגיקה והאפשרויות של המכשיר.

אל האייפון מתחברים כמו אל איזה כוסית מהממת ומהפנטת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין משהו שאומר שאתה playa כמו אנלוגיות בין מכשירים סלולרים לבין נשים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אולי זה נשמע מוזר אבל לאייפון אין שום בעיה עם השפה העברית בכול האפלקיציות.

כנראה כי אפל רודים ביד ברזל בנושא הזה.

באנדרואיד זה סתם כאב ראש שמפתחי צד שלישי מעדיפים להתעלם ממנו.

לגבי התחברות לממשק המכשיר, לי אישית לא הייתה שום בעיה לקלוט איך המכשיר עובד ולאן הולכים כדי לעשות מה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

PSY זה הרבה מעבר לזה וזה סיוט שאתה לא מתאר לעצמך.

זה שאין עברית בצורה נורמאלית במכשיר גורם לכל אחד להגדיר בצורה של איך שבא לו את העבודה בעברית - ואז אפילו אותה אפליקציה בין מכשירים ואפילו גירסאות תיראה דפוקה (מס' לא בצד הנכון , עברית הפוכה , ג'יבריש ומה לא).

הרודנות של אפל בהרבה נושאים משתלמת למשתמש הסופי.

הוא מקבל תוצר שעובד אותו הדבר על כל המכשירים ותמיד טוב , מדויק ואינטואיטיבי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שיש לי להגיד זה שכל ה"חופש" הזה, והתחכום, פשוט מצחיקים אותי. תזכירו לי כמה גרסאות של אנדרואיד כבר יש? ה-מ-ו-ן. רק אתמול קראתי על עוד אחת שיצאה. וואללה היה גאון הסטיב ג'ובס הזה :-)

זה קצת כמו "להתרגל" לגיר הרובוטי של טויוטה. אפשר להודות באמת ולעבור לאייפון ;-)

למה אתה מדבר שטויות בלי להבין כלום באנדרואיד,"ה-מ-ו-ן" גרסאות? מאיפה הבאת את זה?

לאנדרואיד יש 5 גירסאות למכשירים סלולרים בדיוק כמו לאפל!

עוד 2 שהם לטבלטים ואין להם קשר לניידים.

ה6 יצאה עכשיו ומה לעשות עם החומרה צריך לפתח גם את התוכנה!

עם כבר הקונוטציה שלך לגבי גירים אז הגיר של טויוטה מזכיר לי את הIOS [מוגבל ועילג] והאנדרואיד מתוחכם ויעיל כמו DSG!

לפותח השירשור,יש לך יומיים אנדרואיד ואתה כבר מתלונן זה לא נוקיה ולא סימביאן! אתה לא מבין את הדברים הבסיסים בו? אז שב תלמד,לא בא לך ללמוד תעבור לאייפון,שם תתחיל לבכות:

"למה לעזעזל אי אפשר להעביר מידע לטלפון בלי אייטונס?

"למה צריך כל דבר לפרוץ?"

"למה אי אפשר למחוק מספר ספציפי מיומן השיחות"?

"למה כל דבר צריך לחפש תוכנה צד שלישי"?

וכו וכו...

המעבר שלי מנוקיה במשך כ 10 שנים לאנדרואיד היית מיידית,שום דבר שלא מובן ושום דבר מסובך.

ומה שכן אפשר ללמוד,כמו בכל דבר בחיים.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...