Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ניראה שהספיידר צריכה שיפוץ אלא שטיפה טובה ופוליש חזק להברקת הצבע :?

בהצלחה :p

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

איזה יופי!

הספיידר לא אמורה לבוא עם מנוע וואנקל? אם כן - יש מאיפה להשיג ואיך לתחזק כזה מנוע בארץ?

פורסם
תמונות של nsu פרינס שנמצאת בשיפוץ כרגע, ושל nsu ספיידר לפני שיפוץ, ועדיין חסר מנוע...

הספיידר נראית מיוחדת מאד. לא ידעתי על קיומו של רכב כזה.

1965 MGB

פורסם
תמונות של nsu פרינס שנמצאת בשיפוץ כרגע, ושל nsu ספיידר לפני שיפוץ, ועדיין חסר מנוע...

למה תמיד למכוניות המיוחדות יש מספרי רישוי מיוחדים?

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

הספיידר מקסימה,ראיתי כבר כמה פרינץ ספורט והיתה לגביהן גם התייחסות בפורום אך פעם ראשונה שאני רואה ספיידר שכזו,פשוט יופי.

האם הכונס האחורי על מכסה המנוע הוא מקורי?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הספיידר מקסימה,ראיתי כבר כמה פרינץ ספורט והיתה לגביהן גם התייחסות בפורום אך פעם ראשונה שאני רואה ספיידר שכזו,פשוט יופי.

האם הכונס האחורי על מכסה המנוע הוא מקורי?

מחיפוש שעשיתי בGOOGLE, מסתבר שהספיידר לא מגיעה עם כונס כזה אחורי,

לדעתי הוא הורס את הצורה של הרכב בצורה רבה וחבל......אולי כדאי להזמין מכסה מנוע אחורי???? :shock:

הנה תמונה:

NSU_Spider.jpg

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

זה לא כונס, זה פולט. ואני לא אתפלא אם הוא הותקן שם בגלל שאנחנו חיים בארץ קצת יותר חמה מאירופה ולא ליופי בלבד.

פורסם

לספיידר היה מנוע וונקל בעל רוטור אחד,בנפח 500 סמ"ק,שהפיק הספק מכובד של 50 כ"ס ב 6000 סל"ד.הבעייה היחידה היתה שהמנועים האלה נגמרו במהירות,ואורך חיים של 40,000 ק"מ נחשב עבורם למופלג.לי יש מנוע וונקל שקיבלתי כשקניתי את ה RO 80 שלי(כשקניתי אותה היה מורכב בה מנוע V 4 של טרנזיט בנפח 2.0,היום יש בה מנוע סובארו 1.8 עם גלי זיזים עליונים).כמובן שהמנוע גמור,אבל הכנסתם לי רעיון לפרק אותו וללמוד איך הוא בנוי.מה שבאמת מושך תשומת לב היא גודלו(או יותר נכון קוטנו)הפיזי ומשקלו הקל,בוודאי ביחס לנפחו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איזה יופי!

הספיידר לא אמורה לבוא עם מנוע וואנקל? אם כן - יש מאיפה להשיג ואיך לתחזק כזה מנוע בארץ?

אפשר לשים מנוע של וואנקל מזדה

:lol:

אייל

• תוכן חדש...