Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים בהם מכונית לא עלתה כמו בית, ימים בהם המכונית לא הייתה סמל סטאטוס... בימים בהם הרכב לקח אותנו ממקום למקום ביום שמש חם או בגשם זלעפות לטיול עם המשפחה או סתם לסיבוב בעיר, כשהיה מגיע הרכב לסוף ימיו, היו מחפשים שדה נטוש, פרדס צדדי, שביל עפר, מחנים את האוטו בלי שאף מסתכל, מורידים את המספר ומאותו הרגע זהו משכנו ומעונו של הרכב....

תערוכה זו מציגה את נקודת הראות של הרכב, אשר מבחינתו נתן את כל מה שיכול היה לתת, הגן על נוסעיו בשרב, בחורף ובסתיו, לקח את בעליו לכל מקום אשר חפץ עד שיום אחד, כשקצת גמגם, קצת נתקע, כשהגיע לגיל זקנה, השליכוהו....ומאז, נמצא הרכב בודד ועזוב, תחת כיפת השמיים, חשוף ופגיע...

במשך מספר שנים צולמו מאות כלי רכב נטושים בכל רחבי הארץ, בעיקר בשטח פתוח אשר הפך להיות סביבתם הטבעית...כלי-רכב אשר מאחורי כל אחד מהם, ישנו סיפור חיים שלם, שלהם ושל בעליהם. בתערוכה זו מקבלים אותם כלי-רכב "כבוד אחרון למת" ומונצחים בה.

לכניסה לאתר ההנצחה:

http://www.classiccar.co.il/rip

10.jpg

9.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני כמעט משוכנע שאת הבדפורד קראוון אני מכיר מהזמנים שנסעה,התמונה היא בשחור לבן ואני זוכר בדיוק כזו שהיתה צבועה כתום או חרדל ומה שביניהם

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ליאור, האם מישהו יודע מה עלה בגורלן של המכוניות הללו?

:twisted: חולה~הגה :twisted:

רוב המכוניות בתצלומים ועוד הרבה אחרות שעדיין לא העלתי לאתר, עדיין במקומן....פזורות בכל רחבי הארץ....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ממש בושה איך אתר כל כך מכובד מרשה לעצמו לפרסם צילומי זוועה כאלו ברשת :wink::lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

התצלומים נהדרים, אבל הנוסטלגיה קצת מפוברקת.

אכן היו ימים בהם אוטו לא עלה כמו בית. הוא עלה אז כמו שכונה שלמה. אנשים היו חוסכים שנים רבות כדי לקנות אחד או מממנים משילומים/פיצויים/דוד עשיר מאמריקה. בימים ההם האוטו לא רק שהיה סמל סטטוס, הוא היה הסמל סטטוס.

יופי של תמונות. בגרוטאות של רכב תמיד יש משהו אומנותי.

נמרוד

פורסם
האוטו שבתמונה העליונה הוא פורד?

וד"א למה כל התמונות בשחור -לבן?

פליקס.

האוטו בתמונה העליונה הוא פולקסווגן ובשניה פורד אנגליה.

הצילום בשחור-לבן הוא בשביל הנוסטלגיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איזה טמבל אני,התכוונתי לתמונה שלמטה זה פורד.

ד"א איזה פולקסווגן זאת?

פליקס.

פורד אנגליה...

לגבי הפלוצווגן אני לא יודע... :oops:

פורסם

הפולקסווגן היא טייפ 3 סלון. לא מי יודע מה נפוצה פה בארץ במרכב הזה, היו יותר וריאנטים ואפילו TL על הכבישים, לכן כל המשפחה הזו מכונה לפעמים בטעות וריאנט.

מדובר על הדגמים הראשונים של VW אחרי החיפושית, ולמעשה הם מבוססים על החיפושית בצורה די ישירה - מנוע קירור אויר אחורי ושלדה שהרצפה נושאת בה ברוב העומס.

היה גם דגם ספורטיבי למשפחה - הקארמן ג'יה טייפ 34.

פורסם
התצלומים נהדרים, אבל הנוסטלגיה קצת מפוברקת.

אכן היו ימים בהם אוטו לא עלה כמו בית. הוא עלה אז כמו שכונה שלמה. אנשים היו חוסכים שנים רבות כדי לקנות אחד או מממנים משילומים/פיצויים/דוד עשיר מאמריקה. בימים ההם האוטו לא רק שהיה סמל סטטוס, הוא היה הסמל סטטוס.

יופי של תמונות. בגרוטאות של רכב תמיד יש משהו אומנותי.

נמרוד

נכון, כשקניתי MK1 מסבא שרכש אותה ב-1972 (ומאז מאוד הזניח יש לציין), הוא סיפר לי איך קיבל ירושה מאמריקה וקנה דירה(!) במרכז חולון(!) ב-40K לירות ופורד אסקורט 1100 נוצצת ב-20K לירות. זה כמו נגיד היום לשלם 50K $ על דגם בסיסי של פיאסטה!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

• תוכן חדש...